Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Od kada sam napustio Srbiju/zavrsio bachelor zivim odvojeno od svojih... znaci nekih 2.5 godina.

Kada sam bio klinac, secam se koliko sam se plasio samostalnosti, cak sam jednom prilikom i zamolio caleta da me ne izbaci iz kuce kad napunim 18 :lood: :lol:

A ta samostalnost je nekako tako lako i prirodno dosla, iako sam bio bas vezan za svoje (i jos uvek sam).
Korisnikov avatar
By stefan19
fizicki sam odvojen od roditelja 5 godina.
finansijski sam nezavisan 3 godine.

God Bless America!
Korisnikov avatar
By stefan19
No Denika, sta ti cinis budna petkom u 5 ujutro? Ides na spavanje ili se spremas za posao? Ili to mozda i nije any of my business :lol:
Kao i svaka moderna penzionerka, pijem kaficu i čitam vesti sa neta, pa ću da započnem svoj radni dan sastavaljen od skupljana tračeva po komšiluku, rešavanja pitanja pripreme za grejnu sezonu u zgradi ( članica sam najužeg rukovodstva Kućnog saveta ), a popodne, naravno, španske serije. Ležem posle TV Dnevnika u osam i bodra sam kao Desanka Maksimović u najbolje dane.
:misici:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2456966#p2456966]*deni* napisao:[/url]Kao i svaka moderna penzionerka, pijem kaficu i čitam vesti sa neta, pa ću da započnem svoj radni dan sastavaljen od skupljana tračeva po komšiluku, rešavanja pitanja pripreme za grejnu sezonu u zgradi ( članica sam najužeg rukovodstva Kućnog saveta ), a popodne, naravno, španske serije. Ležem posle TV Dnevnika u osam i bodra sam kao Desanka Maksimović u najbolje dane.
:misici:

:shamar: ne lazi, nema spanskih serija popodne

i ja, otkako ne radim, uzasavam se tv programa
odvojio sam se od njih sa 15 godine pred pocetak srednje skole, sa 19 godina sam bio potpuno nezavistan, sve od tada sto sam uradio, stvorio...uradio sam sam.
Ponosan sam na to veoma, ali ne znam bi li isto uradio opet da mogu vratiti vreme, za neke stvari sam ostecen i cesto mislim o tome.
Verujem da je to kriza 30tih godina koja ce proci :P
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
malo vise od 13 godina nezavisna u potpunosti
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!