Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By acid drop
mi smo išli na kanale i lovili žabe sa pikavcima privezanim na štap i kanap. :radosnice:
Korisnikov avatar
By Delete
Mene interesuje sta se obicno radi sa tim ulovljenim zabama?
Korisnikov avatar
By acid drop
Ne sećam se, ali nismo ih ubijali.

Doduše, dva puta sam kao klinka prisustvovala mučenju mačaka od strane starijih klinaca, onako bespomoćno. :sigh: To valjda objašnjava zašto ih danas toliko opsesivno volim. :psiholog:
Korisnikov avatar
By Hys.
^sto sam to procitala...
Koliko se sećam, deca iz mog kružoka su te ulovljene žabe također mučila do smrti. Da li su bile gažene i izgažene, da li su im otkidane noge, ili su onako žive bile secirane, tek - sustizala ih je bolna, duga i užasna smrt. :gotika:
Korisnikov avatar
By Hys.
deni bre jesi bome elokventno lud svaka cast :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
joj sad mi je srce vise na mestu :klap:

sta je bilo sa psihom posle? ako znas.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
jedno ga vreme nismo viđali. onda je uhapšen ili je završio u popravnom, nisam sigurna.
Korisnikov avatar
By acid drop
da se vratimo na temu.

jednom sam saznala za neko 'aljinče i insistirala da mama nađe da obučem.
obukla, nosila 10 minuta, skinula.
više nikad u životu nisam obukla 'aljinče.
Korisnikov avatar
By mega therion
igrala sam fudbal do srednje, jer su me u srednjoj par puta zesce napucali neki debili, da vide koliko mogu da istrpim. Posle sam presla na kosarku. Kad sam bila baaas mala mrzela sam lutke, koje su mi non stop kupovali. Tek od 4-5 su digli ruke i krenuli da mi kupuju autice, puske, pistolje i vojnike :) msm, da sam par puta igrala i lastis al me nije preterano zanimalo. Onda se pojavila sega i moj zivot se promenio iz korena. Tad mi se razvila ljubav prema tehnici i popravljanju iste. Svi su mi donosili pokvarene dzojstike da im popravljam... A tad je retko ko mogao da priusti da ih non stop kupuje.... Vecito sam nesto pravila, verala se po drvecu.... Eh, bilo nekad....
By Sixto
Isao s bakom snajderkom da biram pozamanteriju. I dan danas mi nema ravnog. Darko Kostic u najavi!
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2488557#p2488557]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Ja sam imao klikere, ali sam bio užasano loš u klikeranju pa sam ih bacao naokolo jer su bili tako shiny (i klikeri mogu biti gej ako hoće!).

Otkada su arjačkinje barjačkinje, tj. aberečke aberture "gej"? Ono na način na koji smo igrali je bilo sve, samo ne nežno i fino igranje. :wundy:
Ja ponovo trazila da vidim sta su arjackinje barjakcinje i provalim da je to jedna od onih igara koje sam ja jako volela da igram. :wundy:

Jako sam volela da slazem puzle /posebno neke od 254 dela/, ali kao jedino zensko od braca /rodjeni brat i tada sam imala samo bracu od ujaka/ nisam imala nekog velikog izbora, tako da sam se sa bracom igrala rata, penjala se po krovovima, po drvecu i po nekim kao kucicama. Posto iza zgrade imamo neki stadion, redovno smo pravili bunkere i pravili se da se krijemo od nekoga i da treba da zivimo u tom bunkeru i taako.. :wundy:
Uvek mi je prijalo drustvo devojcica, ali bih se lakse skontala sa decacima. :hmm:
Barbike dobijala za rodjendan ali bih im uvek otkinula neku ruku/nogu, ostale bi bez kose i vise me ne bi zanimale. :lol:
Bilo je to još u vrtiću. Družio sam se sa devojčicama,nisam igrao fudbal sa dečacima ,a sviđao mi se jedan Peca ,znam da sam rekao jednom pred devojčicama da kada bih bio devojčica,on bi mi bio dečko,a one su odmah pohitale to da mu prenesu.:blush:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!