Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Sixto
Mene niko ne moze da progugla!
Jedino moze da pomisli da neki od papa s onoga sveta postuje na GS! :smeh:
Korisnikov avatar
By Zibro
mislim da da zato sto mnoge dogadjaje stavove i diskusije iz svog zivota prenosim na forum i obratno ,
takodje volim da prepricavam viceve sa foruma prema tome ako jos neko prati vicoteku ukebace me garant :zid:
By spf 3000
ne verujem stvarno. evo sad sam prelistavala svoje ranije postove i cini mi se da nisam rekla bas puno prepoznatljivih stvari.
Korisnikov avatar
By Galateja
Mnogo je polemike oko virtuelnog i realnog identiteta. Niko ne potplaćuje nekog tipkača da misli i kucka umesto Persone, kao što su se devedesetih plaćale pevačice koje menjaju glas plejbekušama. Sve smo to mi, samo što pokazujemo (ponekad) različite delove sebe. Ko želi da vidi videće.
By alexandermagic
Baš me briga, svakako sam već nekoliko puta napisao ovdje svoje puno ime i prezime. Nitko mi ne može posebno nauditi, a da ga ne sankcionišem.
Jedan je Leviathan. :D
Korisnikov avatar
By Blady
Kompletna biografija mi je ovde.
Korisnikov avatar
By De Vil
Jao,Aleksandre,bez ljutnje ali moram ovo da uradim,koliko dugo čekam da nekome postavim ovu sliku. :awesome:

Slika

Slika se savršeno uklapa u ovakvu situaciju. :awesome:
:lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Prepoznali bi me na osnovu teme Moja Fotka, i zabole me... :lol:

Oni koji me dobro poznaju, bi, na osnovu nicka i avatara na prvom mestu.
Ostali ne bi, jer sam dosta drugačiji uživo, povučeniji i mirniji.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Kada bi neko citao moje postove od pre koje godine i ovo siromasno sto sada pisem, verovatno bi pomislio u najmanju ruku da sam podvojena licnost. :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
na osnovu nicka jok, postova moooozda, slika definitivno a imam negde i puno ime i prezime.
Korisnikov avatar
By mOwbid
da, oni koji me dobro znaju odmah bi me prepoznali...
a i inace, dosta stvari govorim o sebi.
Korisnikov avatar
By Madonna
:radosnice:

vrv, oni koje imam na ostalim sajtovima za frendove ili oni koji me poznaju bolje, ostali jok
Korisnikov avatar
By confused
ukoliko iko od vas zeli da razgovara sa mnom o bilo cemu u vezi privartnog zivota i slicno mozete mi se uvek obratiti porukama.
Jedan usamljen decko :/ :deda: :mazi: :maca: :jutro: :obraz:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2411131#p2411131]confused napisao:[/url]ukoliko iko od vas zeli da razgovara sa mnom o bilo cemu u vezi privartnog zivota i slicno mozete mi se uvek obratiti porukama.
Jedan usamljen decko :/ :deda: :mazi: :maca: :jutro: :obraz:
891274178492 puta ti je efektivnije da učestvuješ i odgovaraš po temama, citiraš ljude i uspostavljaš kontakt, i takođe okačiš svoju sliku u mojoj fotki, nego da ideš iz teme u temu i tražiš da pričaju ljudi sa tobom.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!