Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

sve ja to cenim i poštujem,ali ovako moram da uputim primedbu-kako osoba/e koji/rade na televiziji nemaju OSNOVE pismenosti da znaju da je pravilno kazati hugolinčiće a ne hugiće...?

pa molim vas...da li ste uopšte školovani...?

BRUKA jedna...

zbog toga svega pozdrave upućujem samo hugolinčićima,uz želju da njihovo obrazovanje bude bolje od dotičnih...

verni gledalac iz kikinde...

p.s. mogu li ipak računati na nekakav fer i zbog mojih kritičkih reči IPAK dobiti nagradni paket "MRŠAVITE ZA TROJE"...?

(hvala)
Korisnikov avatar
By bern
halo? je l' se čujemo...? [halo? je l' se čujemo...? halo? je l' se čujemo...? halo? je l' se čujemo...? halo? je l' se čujemo...?]

molimo smanjite vaš televi [televizor televizor televizor televizor] a jesam dobila televiziju? alo? [alo? alo? alo? alo? alo?]

meni jutros stigla penzija [penzija penzija penzija penzija]

tu tu
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2375816#p2375816]deran napisao:[/url]sve ja to cenim i poštujem,ali ovako moram da uputim primedbu-kako osoba/e koji/rade na televiziji nemaju OSNOVE pismenosti da znaju da je pravilno kazati hugolinčiće a ne hugiće...?

pa molim vas...da li ste uopšte školovani...?

BRUKA jedna...

zbog toga svega pozdrave upućujem samo hugolinčićima,uz želju da njihovo obrazovanje bude bolje od dotičnih...

verni gledalac iz kikinde...

p.s. mogu li ipak računati na nekakav fer i zbog mojih kritičkih reči IPAK dobiti nagradni paket "MRŠAVITE ZA TROJE"...?

(hvala)
Imate li kakve pozdrave sem za male HUGOLINČIĆE? Mi smo se skolovali za gledanje a ne da nas ljudi slusaju :lol: I naravno ako smo vam na broju 1 dobicete i kremu za face lifting u ranoj dobi gratis i povrh svega mi u studiji i reziji cemo vam pustiti pjesmu od Šabana Pruzi ruku pomirenja :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By max.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2375818#p2375818]bern napisao:[/url]halo? je l' se čujemo...? [halo? je l' se čujemo...? halo? je l' se čujemo...? halo? je l' se čujemo...? halo? je l' se čujemo...?]

molimo smanjite vaš televi [televizor televizor televizor televizor] a jesam dobila televiziju? alo? [alo? alo? alo? alo? alo?]

meni jutros stigla penzija [penzija penzija penzija penzija]

tu tu

Halooo jel to ko je to? Ja sam trebala MAJU, MAJU sam trebala jes jes MAJU, a jel nije MAJA? A nista onda :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Bila sam na maratonu, hvala i dovidjenja :sesir:
Korisnikov avatar
By IriS
papy is back. i missed her :radosnice:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!