Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Ne postoji ništa konkretno, uglavnom kad nisam dobro informisana o nečemu, ne volim da namećem svoje mišljenje i stav, jer ih nemam.
Npr. neka bude slikarstvo, nem' pojma skoro ništa o toj umetnosti, sem neke poznatije slikare iz istorije i njihova dela da nabrojim. :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Sport. Niti znanja, interesovanja, niti stava.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Kad ne poznajem materiju. Ali mnogo cesce kada je jako dobro poznajem i ne umem da se odlucim (tipa dobro ili lose, ili lepo ili ruzno itd)

Konkretno ne mogu sad da nabrojim (ovo prvo mogu al to mi nije zanimljivo)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma koliko uopšten bio (ako nisam dovoljno upućen u nešto) imam stav o svemu, ali to ne znači da ga iznosim uvek.

Oduvek sam bio jak na rečima, na sve sam imao (pomalo bezobrazan) odgovor... jedino što se s godinama menja, jeste promišljenost po pitanju sadržaja naravno, kao i suzdržavanja.
Korisnikov avatar
By bothways
O mnogo stvari. Mislim da umerena ravnodusnost sprecava bespotrebni stres.
Naravno, o stvarima koje su meni bitne ili zanimljive obicno imam neki stav. Gledam da se ne zamaram stvarima koje me se ne doticu nikako.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
imam jako malo stavova, zapravo....nemam stav o vecini pitanja koja se uglavnom smatraju za "velika zivotna". nemam stav o bogu, porodici, deci, izborima...
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Po mom misljenju nemoguce je nemati stav o necemo o cemu ste razmisljali. Ako vas nesto ne interesuje, postoji razlog zasto vas to ne interesuje i to vec predstavlja neki stav.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ne mora da postoji razlog. samo me ne interesuje.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
u vezi svega sto me ne dotice na neki nacin
o marihuani-samo sam jednom imao priliku da zapalim i nisam...

sad sam pročitao splifovu temu o legalizaciji iste (usput,nemam pojma zašto je takav naslov)-ono,nisam probao,a kad je neko pomene uvek se uspuntam,jer su mi ceo život tupili da je to droga...

s druge strane,vidim da dosta ljudi mota,puši,vuče,ili kako se kaže :lol: i nema nikakav prtoblem s tim...

tako da je to to... :nesiguran:
Korisnikov avatar
By bern
recimo, u vezi sa ovom temom :lepeza:
Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2373795#p2373795]hlaefdige napisao:[/url]ne mora da postoji razlog. samo me ne interesuje.
Ili mozda nisi dovoljno razmislila zasto te ne interesuje ;)

Inace, imam makar neki stav o svim stvarima koje smatram vaznim... Sad, taj stav nije zapisan u kamenu, mogu ga menjati i vrlo cesto to i radim, kad dobijem nove podatke za analizu, ili pogledam stare podatke iz novog ugla :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!