Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
Zavisi koliko je to drustvo inspirativno, bilo za prichu bilo za podjebavanje...
I da li se meni uopste izlazilo ili sam tu dospeo iz pristojnosti.

Elem, poslednji put sam znao nekoliko ljudi odatle (a to je ipak u takvim situacijama olaksavajuci faktor) pa sam pricao normalno...

Ono sto je meni bilo zabavno je njegov komentar sutradan "bilo je super, svima si se svideo" sa sve iskrama u ochima kao da je dobijen glavni zgoditak na lutriji ili pak neko mu stao na polje Zhenevskog trga na kome je sagradio hotele i sad treba da keshira 100.000+.

Elem, zanimljivo je da se meni ta reakcija nije svidela, jer je mene zapravo bolelo piiiiip, te sam se osecao malo chudno... I zapisao -5 bambija, jerbo ipak ne dejtujem necije drustvo..
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Mars
Primetio sam da se neki prilično pričljivi ljudi oduzmu i zaneme u situaciji kada su suočeni sa činjenicom da neko u društvu priča više od njih. I onda odaberu da pre ne kažu NIŠTA nego da kažu NEŠTO.

:pirat:
ja sam izgleda jedina koja tako nesto nije i ne moze da primeti, jer ja sam ta koja najvise prica :roflmao: :domino:
Korisnikov avatar
By IriS
ja samo mogu da potvrdim da je bigirl bila ćutljiva u mom društvu kad joj je bila devojka prisutna, ali onih par puta kad smo se videle nasamo ( ;) ) koristila je jezik vrlo vešto tj. bila je pričljiva :D

:P
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by kiss addict
ja samo mogu da potvrdim da je bigirl bila ćutljiva u mom društvu kad joj je bila devojka prisutna, ali onih par puta kad smo se videle nasamo ( ;) ) koristila je jezik vrlo vešto tj. bila je pričljiva :D

:P
Dupe jedno! Platićeš mi ti za javno iznošenje takvih informacija... :nunchake:

:jezik:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ajoj fuck :doh:
Sad ću još opomenu za to dupe da dobijem :uplasen:
Korisnikov avatar
By IriS
nećeš, ne brini se... samo promeni u "guza" i sve će biti u redu :lol:
Korisnikov avatar
By Sky123
ja pricam pa se blamiram, bolje bi bilo da cutim:zacepi:...
Korisnikov avatar
By Instruare
Bas mi pre neki dan devojka rece:

"Ti jako puno pricas,
Nekad jako smaras,
Mada si ponekad zanimljiv,
hocu da kazem da me ne smaras (!?)
Ma volim tvoj glas"

Uopste ne kontam sta je 'tela da kaze time
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Instruare
Bas mi pre neki dan devojka rece:

"Ti jako puno pricas,
Nekad jako smaras,
Mada si ponekad zanimljiv,
hocu da kazem da me ne smaras (!?)
Ma volim tvoj glas"

Uopste ne kontam sta je 'tela da kaze time
'Tela je da kaže da je smaraš, ali da joj je stalo do tebe i neće da ti povredi osećanja time da ti tako nešto kaže direktno. :D
By Snow_Crystal
Imala sam/imam isti trip kao i ti.Nije to dosada,nisam mutava vec jednostavno (bar ja) na taj nacin posmatram ljude oko sebe,njihove mimike,ponasanja,gestikulacije.Pustam da vode svoje teme iako bih i ja nesto rekla.Tako je uvek na prvom skupu a posle se umesam....
Korisnikov avatar
By acid drop
Kad tek upoznam nekoga, delujem povučeno, stidljivo, ćutljivo. Posle se opustim, razvežem jezik i tako. :oskar:

Ponekad u društvu ćutim jer nisam upućena u ono o čemu se razgovara, ili neki ljudi toliko pričaju (ili mi upadaju u reč) da ne mogu da dođem na red i onda prosto izgubim volju da razgovaram o bilo čemu, pa se zavalim i uplovim u svoj svet. :galerija:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
cutim jedino u prisustvu "nespektakularnih" osoba, dakle koje me ne interesuju u bilo kom pogledu.. pa moze da pocne da prica o ne znam cemu, ja cu biti "mhm", "da", "valjda jeste tako" :shrug:

ali uglavnom klikcem sa osobama da bar jednu zajednicku temu nadjemo
Korisnikov avatar
By sapa09
U globalu, vise volim da cutim..Ali ako se nadjem sa nekim zanimljivim osobama, sa kojima imam teme o kojima mogu da pricam, ako me nije smorio zivot u tom trenutku i ako mi ne upadaju precesto u rec, mogu da pocnem da pricam 100 na sat... :)
Korisnikov avatar
By Myself
Kad bih uspela da cutim 2 minuta. :molise:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!