Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Sixto
Dal je tako ili nije... koliko se secam zapomagao si kako si svojevremeno dok si imao posao nagradjivan za svoj rad i da se plebs ne sprda tvojom nesrecom. Nebitno... Nije o tome rec.

Sixto je tebi veci drug nego sto mislis. Veci od dupeuvlaka koje ti kao majka govore da si najlepsi, najpametniji, najvredniji.
Polako, nadoces u voznji...

PS. idi spavaj! ;)
Ja jesam govorio da sam nagradjivan i radio poslove za koje sam prekvalifikovan te koje nisam hteo stalno da radim. to i u tom smislu jesam bio govorio, nema tu nikakvog zapomaganja niti "da se plebs ne sprda" mojom "nesrecom'. shta seresh i izmishljash, sixto? pa, onda, brze-bolje- "nebitno, nije o tome rech..." :lol: kad sam te uhvatio kako opet kenjash.

meni tvoje "prijateljstvo" ne treba, sixto! ne trazim niotkoga da mi govori u superlativu, nikad, ali ja o tebi sixto imam odavno jako loshe mishljenje, stalno si mi davao materijala da ga imam, i to se je nit' promenilo nit' se menja a ne izgleda ni da ce ikada :)
By Sixto
Pa cek, ako zelis o tvojoj trenutnoj nezaposlenosti da pricamo nije problem?

Ti bi se jeb'o a da ti ne udje. Da niko ne raspreda o tvom privatnom zivotu, a da ti posle to nazoves hvatanjem u lazi. Odluci se. Oli prdnut, oli kakit!
Korisnikov avatar
By nsc
ma taj se vec vise puta usr'o :sudija:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2370086#p2370086]Sixto napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2369877#p2369877]stefan19 napisao:[/url]Vel, preporucujem ti da ih ignorises.
Na forumu je uvek bilo i bice ljubomornih zivotaraka koji ti nisu ni do kolena, a bezobrazlukom se predstavljaju kao prepametni, jaki i surovi.
Oni to rade skoro podsvesno, kao odbrambeni mehanizam, jer jedino virtuelno, iza monitora mogu da glume ulogu bogom odabranih.
A kad se ugasi kompjuter i sine realnost, ti najbezobrazniji se chaure u stanu, zive pod strahom okruzenja i mrze sebe jer su kukavice. Onda se prejedaju i pushe od stresa, nemajuci snage da budu ono sto jesu. Stoga mrze sebe i ostatak sveta.

Sta da ti kazem... Mene siksto vec mesecima proziva. Tj, on misli da me proziva, haha.
Vidis da mi je cak poklonio i ceo svoj avatar i potpis.
No, rezolucija je sledeca: Samo se opustis i smejes budalama sto trace svoje vreme na tebe i poklanjaju ti paznju.
Na kraju, ipak si ti taj koji kad ugasi komp ide na posao, faks, putuje i zivi. A oni sede u sobi i smisljaju kako da te zajebu na forumu. hahaha.
Inace, forum je veoma bitan zivotni faktor svakom od nas. Da nema foruma, stvarno ne znam sta bih od zivota svoga :lol:
Cuti bre jebivetre kad ne znas o cem pricas, sam je rekao, drugar ti niti putuje, niti studira, niti 'zivi', vec je na programu socijalne pomoci iz razloga nemanja posla zbog krize u USA! :lol:

Sto je tragicno, nije da se smejem, naprotiv...
Pfff, koga bole kara sta ti mislis i da li se smejes, zivotarko...
Radi sta hoces od svog nebitnog zivota. Evo, predlazem da nastavis da umisljas da me provociras, a mozes i da prosetash i vidis da li sam negde drugde... Savrsheno mi varniche jaja jer si totalno nebitan :lol:
Pozdravi i tetka Dominikushu :smeh:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2370083#p2370083]Vel bulka napisao:[/url]:roll: :pucaodsmeha:
- sasvim krivo me citirash tj. umecesh mi rechi koje nisam rekao, domino! ja rekoh ovo - shta i koji kurac si ti imao na umu kad si sebi nadenuo nik koji imash, tvoja stvar, jebe mi se, ali da se prema meni godinama ponashash kao neki nakurcheni intimidator kojeg se ja kao trebam plashiti, ochevidno je odavno.
a NE "jer, mi nismo duzni da tragamo za tvojim trkeljanjima i buncanjima o tome kako i zashto si ti sam sebi nadenuo taj nik". :nono:
dakle, kad vec citirash, citiraj kako treba, ne lazi i ne menjaj moje rechi, domino!

vidim, fino si stefan19-og OPET izvredjao, samo zbog tog bi trebao popiti trajni ban, domino!

dalje, ne raste lista- blenta je takodje poznati deo gange, on u malo novije vreme odluchio da vam se pridruzi, no, eto vam ga!

a, da je antibiotic doshao ovde i rekao neshto shto meni nije po volji, kulturno bi se iskulirali sve dok je i njegovo to neshto shto nije meni po volji- recheno na pristojan i po Pravilniku primeren nachin. :yes:

ja uopshte NE patim za tim ko ce, kako ce, da li ce, nece li.... neko (bilo ko) se samnom slagati ili ne, vec INSISTIRAM NA UPRAVO JEDNAKIM ARSHINIMA ZA SVE PRISTOJNE FORUMASHE KOJI POSHTUJU PAVILNIK, a ti dominusho se mozesh rugati tome kolikogod hocesh, ovako ce biti! :)
zar nisi prestala da mi se obracash? ili si ono meni zabranila da ti se obracam? shrug, anyway - aaaaaaw honey, pravdaj se pravdaj po obicaju. dovoljno je samo da ljudi procitaju koliko si govana nasrala da shvate tacan momenat gde pocinjesh istim da se posipash.

ti treba da naucish kako ovaj forum funkcionishe i sta su uvrede. forum funkcionishe po principu opomena pa onda banova ako do sad nisi nauchila. a ne znash ni sta uvrede. kad te neko pogleda popreko, kaze 'ne slazem se' ili ti prdne u facu ne znaci da je to uvreda niti je to slagvort da ti krenesh da cicish kao zena i vicesh "uvreda! uvreda! skandal! snupi i lucija se tuku! za ovo bi ja trajni ban dodelila!!!(as if you have any influence in virtual or even real life) *dramaqueendramaqueendamaqueen*" honey - NO!

wahahahahahahahah "dalje, ne raste lista- blenta je takodje poznati deo gange, on u malo novije vreme odluchio da vam se pridruzi, no, eto vam ga!" jao boze buljsonka, prsla si k'o zrela chibulja - sta ti znaci ovaj oksimoron 'poznati deo gange ali u novije vreme odlucio da nam se pridruzi' :krezavi: jao gospode boze, nadam se da zapisujesh ovo, i da ces mi jednog dana poslati zahvalnicu kad prodash svoje memoare (ne)zaposlene GEJshe holivudu :pucaodsmeha: zahtevam moj nik (u kojoj god ga varijaciji smislish) na end credits-u i zahvalnicu kad budesh primila emmy odmah posle standardnog holivudskog 'i wanna thank god and_moj nik_and my primary school teahcer...' :pokazuje:

*edit* skandal! ban! ban! uvreda! evo ga i nsc je poznati deo gange ali nam se odluchio pridruziti. evo zvanicno zelim nsc-u dobrodoslicu. pristupnica za gangu trolova ce vam stici na postansku adresu u roku od 7 radnih dana. u paketu ce te takodje dobiti nalepnice, privezak za kljuceve i korisnicko ime i lozinku za pristup tajnom internet sajtu sa eksluzivnim materijalom. vash online sajt - teorija zavere gange trolova :giggle: u stvari chek, nsc je samo izneo misljenje...aaaaw to znachi da ipak ne pripada gangama niti kuje bilo kakve zavere. prst na f20 buljana, medj rogove.

i samo da ti kazem da si preslatka sto pokushavash ocajnicki da izvrnesh moj nik :awesome: nije da si uspeshna, ali i'll give you some credit - nije jednostavan nik a imajuci i nivo (ne)inteligencije osoba koje pokushaju da ga prevrnu :giggle: ne zaboravi da ima i dominella (TM sixto - ljubi ga druga) :shmi: i za razliku od tebe ja nisam kompleksash da mi smeta (ne)uspeshno sprdanje na konto nika :P

i lepo je videti kako nemash uopste standarda i integriteta kad se 'spustash na nash nivo' i sejehs uvrede jer nemash niti argument a kamoli kontra argument. :pop:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!