Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Nervoza je jer se neshto MORA, sad ja tu neshto moram da chekam Novu godinu piiihh:teletabisi:
I ubishe me chestitanja.......o bre kao da ne mzoe bez cmakanja...pa necu ja nigde i sledece godine opet isto izludeshe meeee
Korisnikov avatar
By HARP
Treba biti sre?an bez obzira na okolnosti...ako je gužva u saobra?aju pustite muziku u autu i pevajte,u prevozu sluške u uši,ako ste u samoposluzi povedite nekog sa kim ?ete ?askati usput...ne?ete ni primetiti tenziju gužve :D

Kada vam ?estitaju i cma?u vas iskulirajte i zahvalite se osmehom...ali osmeh mora biti iskren...prebacite se na automatic mod...kada sve proðe vratite podešenje na manuelni :D
Korisnikov avatar
By Stripi
Joj, tako sam ja dok sam pušio :love:
Sjeo u auto, pustio si mjuzu koja mi je tog trena odgovarala i pušio i pušio, pušio....
...imam osje?aj da sam tada do ku?e znao popušit barem pola kutije ako ne cijelu :D
Ali mi nije bio problem tako sjedit u autu i ne primje?ivsati ljude okolo mene u autima koji gestikuliraju rukama, vi?u (iako ih niko zapravo ne ?uje), trube, blicaju...
Sve je to bilo daleko za mene :D
Sada samo pustim mjuzu :yes:
Korisnikov avatar
By Kittrie
ovaj, ne znam bas sta ste pisali..
ali cisto da se javim da me boli glava. :cobanica:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by GrMi_ZEka
Malopre se vratih iz shoppinga i prosto je neverovatno koliko su ljudi nervozni.
Kako to da u vreme praznika kada treba da nam bude najlepse, ustvari je najgore. Izlozeni smo konstantnom stresu i sve nekako primamo teska srca!
Mama je jutros imala mini nervni slom kako ništa ne?e mo?i da stigne da uredi do Badnje ve?eri (treba sve po?istiti i turiti badnjak pod astal, kuvati itd). Posle sam ja imao mini nervni slom jer me je iznerviralo što je ona imala nervni slom. Na kraju sam otišao napolje da se prošetam, a kad sam se vratio sve po?iš?eno i fino kao da nikakvog problema nije bilo. Ipak je uspela da je to ne strefi za Novu Godinu. :up:
Korisnikov avatar
By Markiza
Ja dobijem tahikardiju za vreme praznika i ne volim ih,ne volim,ne volim.
Za Badnje veče se tradicionalno i razbolim,leluja mi se badnjak i muka mi.Nisu praznici za mene a nisam ni ja za njih.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!