Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By жњ
kiwice, tema ti ima poentu.... svi smo ogorceni sto otkako imamo internet, nista ne mozemo naruciti iz belog sveta sto se internetom normalno reklamira...

to me podseca na situaciju kad sam bila dete i tek dobili kablovsku, negde krajem osamdesetih... ajme, one reklame za igracke i slatkise sa engleskih i nemackih decjih kanala... a nigde ih pod kapom Juge nemoš nać!!! Secam se poriva da od muke krenem udarati glavom o ekran!

al naslov teme ti iskace iz najtolerantnije trpeljivosti upotrebe duhovitih politickih nekorektnosti, pa bi mog`o malo da prepravis `nako... reda radi... rispekt, brate i tako to ;)
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by жњ
al naslov teme ti iskace iz najtolerantnije trpeljivosti upotrebe duhovitih politickih nekorektnosti, pa bi mog`o malo da prepravis `nako... reda radi... rispekt, brate i tako to ;)
naslov je sačinjen da šokira ... ako se neko oseća uvređenim, najiskrenije se izvinjavam, nije to bila namera
Korisnikov avatar
By Herald
Srbija će i dalje onemogućavati pay pal
Beograd -- Iako je najavljeno da će PejPal doći još prošle godine, za dolazak tog bezbednog sistema za onlajn plaćanje u Srbiji još nema uslova.

"Kod nas još postoji veliki broj zakonskih i podzakonskih akata Ministarstva finansija, Narodne banke i Poreske uprave koji onemogućavaju poslovanje čak i ako PejPal dođe", kaže Zoran Torbica iz Centra za rad na internetu.

link
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2360046#p2360046]Herald napisao:[/url]
Srbija će i dalje onemogućavati pay pal
"Kod nas još postoji veliki broj zakonskih i podzakonskih akata Ministarstva finansija, Narodne banke i Poreske uprave koji onemogućavaju poslovanje čak i ako PejPal dođe", kaže Zoran Torbica iz Centra za rad na internetu.
Drugim rečima Đilas and Co. nisu još našli način, napravili neku malcnu firmicu preko koje će sve to morati da ide i koja će da uzima procenat.
Korisnikov avatar
By nsc
mozda nije bas za ovu temu, ali ...
ako vas nervira sto na nekim sajtovima jos postoji Yugoslavia ili Serbia i Montenegro, nemojte popunjavati upitnike (pojavio se pre neki dan na forumu) koje postavlja Checkpoint ili SPY - kao drzava (jedina opcija) data je Srbija i Cr biser koji jos nisam video
znam da su NVO i da se izdrzavaju od stranih donacija, ali zar ne mogu smisliti ni ime koje se moze i cirilicom napisati?
Korisnikov avatar
By Herald
Matić: Sve smo uradili da Pej Pal dođe u Srbiju

Treba biti realan, mi smo malo tržište i na listi prioriteta sigurno nismo visoko", kaže Matićeva.

link

Kako se trude, najtrudniji su od sviju. Jos malo pa pej pal, sutra, suutra, suuutra. Bice, bice :teletabisi:
Korisnikov avatar
By Mars
Uopšte ne sumnjam da će sada pred izbore da se POLOME da paypal dodje u Srbiju("Pisali smo i administraciji SAD-a u nadi da će da kažu nešto lepo za nas" - dzizas!!)

Doveli su jebeni SWAROVSKI!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!