Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Videh maločas u promidžbenom bloku TV Pink reklamu za neko purgativno sredstvo u kojoj se, tijekom cijelog trajanja reklame, čuje gromoglasno prdenje i vidi neka riba koja sedi i odupire se kao nekom jakom vetru, koji joj duva pravo u lice.
Poruka zvuka reklame je jasna, kao i poruka slike, ali mi nije jasno ima li ovakva reklama za nekog estetsku vrednost, iako komercijalnu sigurno ima, čim se pušta u Jutarnjem programu renomirane televizije sa nacionalnom frekvencijom.
Šta vi mislite ?
:)
Korisnikov avatar
By Tungi
I meni je privukla pažnju, s nekim sam skoro pričao o tome. Možda sa ovim gore :kiss:

Stvarno neukusno. :bljak:
Korisnikov avatar
By smaug
Jao pa to je fenomenalno! Stvarno prde u reklami?
Pa vi nemate pojma koliko su kroz istoriju prdaci bili popularni i vazni! Imali su na primer spec mesto za stolom na dvorovima (ne,ne..ne daleko od svih,na kraju stola, iako bi se to ocekivalo)i bili su po rangu vazniji od npr dvorskih luda.
A evo i zanimljivog clanka o ne tako davno upraznjavanoj zabavi:

http://www.damninteresting.com/professional-farters/" target="_blank
Korisnikov avatar
By Mars
nickname “Le Pétomane,” which translates roughly to “fartiste.”

Mios dios.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2356181#p2356181]smaug napisao:[/url]Jao pa to je fenomenalno! Stvarno prde u reklami?
Stvarno. I to nije neki diskretni prdež, koji može svakom da se omakne i na javnom mestu i u javnom prostoru, već se u reklami plasiraju zvuci gromoglasnih, meraklijskih prdeža, kakve svi ispuštamo nesputano isključivo u diskreciji sopstvenog wc-a, ili u društvu, kad želimo namerno da zgrozimo prisutne.
:yes:
Korisnikov avatar
By smaug
@ *deni*

:lol:
Sad cu morati da nadjem reklamu.

Sto bi bilo dobro da ne prde na divljaka nego neku melodiju. Pa sad od volje narodu sta bi to bilo: Uskliknimo s ljubavlju, Boze pravde ili Plava zena Seja Pitica!

Pa onda to razgranas, kao granu jorgovana, pa imas gudace, pa hor, pa dirigenta...

Pa se onda organizuju prela i posela na kojima se s kolena na koleno prdjenjem prenosi pesma. Pa se oraginizuju takmicenja u najpreciznijem prdjenju..

Mislim da bi i Gucu zajebali.
Nema te reklame na youtube-u, ili ja ne umem da je nađem.
Interesantno je ( kako kome ) to što sam shvatio da sam tu reklamu već nekoliko puta video i čuo, ali sam tek jutros postao svestan šta se u njoj dešava. Verovatno je to zato što sam postao imun na reklame, isključim se kad idu, čujem ih, ali kao da ih ne čujem.
Međutim, jutros sam shvatio šta se u toj reklami dešava, kad su je u cik zore pustili na Pinku.
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Mars
Jel neko javio Coloradu?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!