Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Privlačnost u procentima

Manje od 1%
8
10%
1% - 3%
12
16%
3% - 5%
10
13%
5% - 10%
15
19%
10% - 20%
10
13%
20% - 30%
9
12%
30% - 40%
4
5%
40% - 50%
6
8%
preko 50%
3
4%
Korisnikov avatar
By Galateja
80% - prosečni; privlačni su mi u zavisnosti kakva im je duhovnost, obrazovanje, etičnost, stil, odevanje, uopšte aura
9% - fizički privlačni
9% - fizički neprivlačni
1% - izuzetno fizički privlačni
1% - izuzetno fizički neprivlačni

Ja jako retko doživljavam seksualno konkretne ljude, one koji su opipljivi. Mene uzbuđuje daljina, bilo prostorna, vremenska ili da je ta osoba u nečemu daleko od mene. Usud i prokletstvo. :hypno:

Češće mi se desi da mi se neko dopadne iz tabora prosečnih pa da duhovnošću, obrazovanjem, dobrotom i inim činbenicima tvori celinu.

A desi mi se da mi se svidi neka koja spada u fizički privlačne ili izuzetno fizički privlačne, ali da sem erotske vatre ne osetim nešto više i da ne želim ništa sa tom osobom.
Korisnikov avatar
By acid drop
Retko ko mi se svidi.
Ponekad uopšte ne primećujem ljude oko sebe.
Ali dešavalo se da mi se dopadne neka i da se srećemo tu i tamo po prevozu, pa se gledamo. :drama:
Korisnikov avatar
By Luminous772
Ja ne znam sta se ovo desava, ali ja ovih dana po gradu ne mogu da vidim tri muskarca da mi zagolicaju mastu, a kamoli da planiram decu s njima.
Ili su svi lepi, zgodni i harizmaticni zatvoreni u nekom podrumu radi kakvog eksperimenta ili ja gubim osecaj.

:burka:
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1520538#p1520538]KiWi napisao:[/url]Da li možete bar odokativno da odredite koliki procenat ljudi koje srećete (žurke, prevoz, škola, posao) vam je privlačan?
Zavisi od od zemlje i grada.

U Srbiji je taj procenat veći nego u Severnoj Americi...na istočnoj obali veći nego zapadnoj, u Nemačkoj veći nego u Italiji, u Nišu veći nego u Beogradu itd.

I od godišnjeg doba zavisi: u leto više nego zimi (šorcevi, japanke...)

Trenutno gde živim brojka se ne meri procentima nego promilima. Srećan sam ako mi neko nije potpuno odbojan, a o nekoj privlačnosti nema govora.
Korisnikov avatar
By Luminous772
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2341078#p2341078]Mars napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1520538#p1520538]KiWi napisao:[/url]Da li možete bar odokativno da odredite koliki procenat ljudi koje srećete (žurke, prevoz, škola, posao) vam je privlačan?
Zavisi od od zemlje i grada.

U Srbiji je taj procenat veći nego u Severnoj Americi...na istočnoj obali veći nego zapadnoj, u Nemačkoj veći nego u Italiji, u Nišu veći nego u Beogradu itd.

I od godišnjeg doba zavisi: u leto više nego zimi (šorcevi, japanke...)

Trenutno gde živim brojka se ne meri procentima nego promilima. Srećan sam ako mi neko nije potpuno odbojan.

E da, to je tacno. U principu hladne zemlje obiluju ruznim ljudima, dok su mi ove toplije nekako draze. To mi je neakko trip.
Korisnikov avatar
By Mars
Jeste. Zemlja u kojoj sam sada obiluje ružnim, ružno obučenim ljudima.

Lepo rečeno.
Korisnikov avatar
By Luminous772
Pa da. Kod mene to cudno funkcionise.
Muskarac bas moze da me ulovi na osmeh, pa i kad se radi samo o nekoj seksualnoj fori, a to je nekima cudno. I tako sam ja dosao do zakljucka da u suncanim zemljama ljudi provode vise vremena osmehujuci se, pa njihova privlacnost ispliva, a oni u nekakvim Danskama i Svajcarskama su pod vecitim "hamlet nebom" pa su sve nesto sjebani, zavijeni.
Korisnikov avatar
By Sylar
Veoma, veoma rijetko srečem osobe koje su baš po mome ukusu. Nažalost...
A kad sam kod toga... one koje i sretnem...nenamjerno uvrijedim (ja i moja jezičina).
Korisnikov avatar
By Azdaja
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2341114#p2341114]Mali-Princ19 napisao:[/url]1% - 3%
Uglavnom u svom okruženju viđam debile i osobe koje se kunu u modu 90-tih.
:sačuvajmebožeisaklonikakvihsvebudalaimanaovomsvetu:

:posrani:

mene zna privuci i debela osoba, privuce me energija...kao sto ultra (mega giga, sega mega xbox sony playstation) osoba zna da me ne privuce ni 1% moze biti naj hot persona na svetu ako je "prazna" - chao

edit. bejah i sa tim praznjikavim osobama kad sam bila mladja...:sranjce:
Korisnikov avatar
By IriS
manje od 1%.
ne gledam ljude na ulici, gledam svoja posla.

u klubu gledam da se provodim, ako je to ikako moguće. pošto ako pogledam okolo, uglavnom se smorim ko plovak i odem kući. :shrug:

naprosto, sviđaju mi se toliko neobične osobe, da je jako jako teško da mi se uopšte neko svidi.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
1-3
ali to je samo zato sto su meni ljudi lepi. u suprotnom bili bi u pitanju promili.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!