Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Астрологији би требало забранити да користи тај наставак -логија јер доводи људе у заблуду да је у питању заиста научна дисциплина! :sixto:

Но, лепо му је идејно решење на корицама књиге. :) :srbin:

Са друге стране за једну особу која се толико "не дај Боже" дистанцира од хомосексуалне популације има завидно познавање исте! :kissass:
Идиотски астролог napisao:Prvo na tom gay chatu se nesme odavati lične podatke jel ne znate sagovornika sa kojim razgovarate.
О мој Боже... Граматика плаче над овим текстом! :facepalm:
By Glasnik
Zar nije ovo ili nešto slično već bilo? :hmm:
Korisnikov avatar
By horus.
^takvi likovi iskacu na svakih 6 meseci... copy/paste ludilo...
By Glasnik
Meni je ovo nešto mnogo poznato. Kao da je bila priča već ovde postavljena i to baš s 'astrovojvodinom'. :hmm:

Nevažno.

Pročitao sam par pasusa i dosta mi je. :bljak:
Korisnikov avatar
By blenta
oni koji kontaju da polozaj nebeskih tela za vreme njihovoh katapultiranja iz materice
ima uticaj na njihovu sudbinu kao i svih ostalih rodjenih na isti dan i cas

ne mislim da ni znaju da logija oznacava nauku ni da bi imalo mnogo uticaja
za se ne zove astrologija no astro nesto drugo
By Glasnik
Ovo je totalni offtopic, al, blento, tri puta se vraćam da pročitam tvoj komentar jer je jako nerazumljiv bez znakova interpunkcije. :shrug:
Korisnikov avatar
By blenta
idjini glasnice

mislio sam da ako je neko dovoljno glup
da mu je astrologija izvor informacija
a ne daj darvine poptpora za buduce akcije
taj je manje vise izgubljen da mu se nesto objasni
sto ima veze s mozgom
Korisnikov avatar
By AngraMaina
^ To je buržoasko, prosvetiteljsko stanovište. Aristokratija, vladari, predsednici itd. su uvek imali sklonost ka astrologiji, pa imaju i danas.

To mi je manji problem, u odnosu na dubinu nepismenosti i sajkotičnosti situacije u kojoj sangejzer Harold postavlja temu o astro Branku.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2342280#p2342280]Dante napisao:[/url]Za početak šta znače četovci i gejovci, kakve su to reči, u kakvom to svetu taj čovek živi?

Saffie: Mum, what is this world you live in? What does "bimbo" and "non-bimbo" mean?
Eddie: The real world, darling.
U astrologiji se homoseksualac moze zvati homoseksualac, gej i gejovac tj. Uranas, Neptunas i Plutonas.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!