Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Svi mi novci odu na račune i samoposlugu. Nemam ni sanke. A ni snega nema. Ni Alpi me nikad nisu videli. A ni neće. Ni u kafanu ne mož svaki dan. Dajte neke ideje kako provesti zimski raspust u svom rodnom gradu.
Korisnikov avatar
By Hellas
Sto mora bas u rodnome gradu?
Uradi nesto novo, nesto divlje, dodzi u drugi grad :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Mars
Ovome i da je mesto u trash-u (a nije) - ne bi smelo da bude u trash-u.

:hamlet:
Korisnikov avatar
By Delete
Kupi puzzle od najmanje 1500 delova i slazi...posle mozes da prodas na limundu i da zaradis. :lol:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2338072#p2338072]Torry napisao:[/url]setnja. setaj psa. ako nemas pozajmi :smilegrin: idi u delove grada koje nisi obisla do sada. fotografisi. skaci po liscu, meni to super dodje ;)

klizanje, bicikla, vidjanje sa ljudima...

ili, jos bolje, neka da oglas da seta pse za kintu

pa skupljas kintu i kupis sanke

onda das oglas da setas pse i vozas decu na sankama

pa skupis jos kinte

...
Korisnikov avatar
By stefan19
Napravi resume i trazi posao? Ja bih pokusao da nadjem nesto da ne dangubim preko raspusta. Ako nema posla, citaj neku knjigu ili uci neki stran jezik... Ja uvek nadjem zanimaciju ;)
Korisnikov avatar
By Galadriel
fizicka aktivnost da ostanes fit, mnogo knjiga i filmova da ne bude dosadno, spasavaj napustene kučiće i mačiće, uči da sviras i voli svoju devojku :D

or just grind the damn crack: :D :D

Korisnikov avatar
By Mars
Jao, zezajte se vi - al ja bih svašta dao za 20 dana nekog ŠAMONIJA...sa nekim belim vinom, tablicama bele čokolade, fonduem i puno puno snega...

:sigh:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2340501#p2340501]alexandermagic napisao:[/url]Ne znam.

A zašto baš u rodnog gradu? I oni koji finansijski slabije stoje imaju rodbinu/poznanike u različitim mjestima, ne? Ili su i sa njima na "krv i nož" ili je pak ta rodbina/poznanici sa "kolca i konopca"? :nerd:
Ne bi verovao. Nit vise rodbine po Bosni, nit manje kreveta za zanociti. Sve banda posvadjana oko para i zemlje matoraca koji umiru. Hotel i miran jedem cevape na carsiji koliko mi dusa iste.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!