Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Ne'b ja tu nista mijenjo!?

Jok ja
8
42%
Pa malo poslusam, pa se malo snebivam
2
11%
Ja slusam! Imas nesto protiv!?
1
5%
Zabole me, odo na wannabe jahtu.
4
21%
Ja sam gluvonem/a, ne slusam muziku.
2
11%
Ja sam gluvonem/a, ne slusam muziku.
2
11%
Korisnikov avatar
By Sunce
Moja mama i ja ga zovemo 'baba'. I uzivamo da se smejemo njegovim pokretima. urnebesna je baba Cola.
Korisnikov avatar
By *deni*
Baba, ili ne baba, tek namamio je 100.000 ljudi na koncert.
Znači da je i dalje neprikosnoven.
A pesme novijeg datuma su mu stvarno bezveze.
Bolje bi mu bilo da se obrati Miliju da mu radi album i skroji mu bar jedan novi hit u rangu njegovih starih legendarnih balada, kao što su '' April u Beogradu '', '' Ti si mi u krvi '', '' Jedna zima s Kristinom ''....
:sunce:
By alexandermagic
Sixto, sluša ga veliki broj ljudi, različitog uzrasta i iz različitih kulturnih miljea. I kako svi znamo, to je tako već dugi niz godina.

Njegova muzika ne dopire do mene ni uz moju najbolju volju, a indiferentan sam i na njegovu pojavu.
Korisnikov avatar
By *deni*
A što se primedbi na Čolićev glas tiče, bolje bi vam bilo da čujete Ljupku Dimitrovsku na njenom koncertu 2009., povodom 40- te obljetnice uspešne karijere :ozbiljan: , pa ćete čuti šta znači kad neki pevač zaista nije u formi :

''
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Nisam ni toliko zaludna niti bas toliko mazohista da gledam i slusam ljude koji mi se ne gledaju i ne slusaju.
Al' eto, ima i onih kojima se dopada. Strasne stvari u ovome svetu postoje, strasneee... neke cak ni Sixto ne razume...
Korisnikov avatar
By Stripi
Joj, ti I Ljupks, to je ljubav koj nema kraj. Sve u svemu, kako sve stari, tako stari I glas.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja jako volim Ljupku, uvek sam je voleo i to nisam krio, ali ovakvo pevanje na solističkom koncertu je nedopustivo.
:neto:
Korisnikov avatar
By ljubav91
ja ga slusam,obozavam njegove pesme,osim zadnjeg albuma :D
Korisnikov avatar
By BabyBlue
ja ga ne slušam...sluša ga moja mama, tetka, itd, itd.
Korisnikov avatar
By Ferdie
Ranije pesme da. Pesme sedamdesetih su mu na vjek vjekov...Predivne...Ima dobrih i u zadnjih nekoliko godina, ali ovo sada... :nope:

I nisam znala da mu Balašević piše pesme.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!