Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By LeDeNa_
Ne znam ima li tema...

Htela da vas pitam...cuvate li vi stvari i koliko ista, ako cuvate? Znate ono, leksikon iz 6tog razreda lol, gitaru kojoj nedostaju zice, karte sa koncerta, autograme, prvi izvadjen zub lol, komplete stripova, fotografije sa ljudima za koje i ne znate ko su i tome sl. i tome sl....
By LeDeNa_
Ja cuvam svasta ali najvise volim teksas suknju, kad sam bila klinka, jer na njoj je hemijskom olovkom upisano, na zadnjem dzepu " Denis"...to mi je bio tada decko lol, Denis iz stripa :D
Korisnikov avatar
By Anhedonie
cuvam ponesto na tajnom mestu i onda zaboravim gde je to tajno mesto.

al imam neki kamen sa kristalima nekim lepim koji cuvam i koje sam sasvim slucajno, u nekoj pecini, sa desetak godina, odvalio od stene. secam se da sam sam par sati ja tako sedeo u mraku u pecini sa baterijskom lampom i cekicem i lupao o kamen jer se malo sijalo, kad ono kristaaaali :love: i dan danas imam taj kamen i mnogo ga volim.

to je jedina stvar koju cuvam.
By Manboy
Ova tema me je podsetila na one ljude sa TLC-ja koji ne mogu da prodju kroz kucu od stvari koje nikad nisu bacili xD
On topic, takodje mi je vrlo zao da se otarasim mnogih stvari, jer toboze podsecaju na detinjstvo tralala i kao "nikad se ne zna kad ce mi trebati" mada se zapravo vrlo dobro zna :D
Ali ne cuvam previse, mama mi je savrsena za ulogu Bree Van de Kamp, i pobogu, sve mora biti u svome redu i prakticno :D
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by LeDeNa_

Ja cuvam svasta ali najvise volim teksas suknju, kad sam bila klinka, jer na njoj je hemijskom olovkom upisano, na zadnjem dzepu " Denis"...to mi je bio tada decko lol, Denis iz stripa :D

denis penis :lol: (morala sam)

ont. slabo...slike(ljudi koje poznajem :lol: ), snimci :misli: to bi bilo to :)

nisam bila od one dece koja skupljaju postere, salvete, suknje... :lol:
Korisnikov avatar
By Zibro
ja se samo jedno jutro probudim
dreknem "sve cu to da pobacam"

i stvarno sve pobacam

ne cuvam nista
Korisnikov avatar
By Elena
Čuvam svašta, kao hrčak :balerina:
Korisnikov avatar
By bothways
Originally posted by Manboy

Ova tema me je podsetila na one ljude sa TLC-ja koji ne mogu da prodju kroz kucu od stvari koje nikad nisu bacili xD
Mislim da je to pre hoarding. Simpsoni i South Park su obradili te teme. ;)

Sto se tice cuvanja stvari, pa stajaznam, cuvam neke meni drage stvari, a kad prodje odredjeno vreme, ako mi nisu vise (toliko) drage, onda ih pobacam. Imam neke stvari koje cuvam bas dugo, ali one su sklonjene od pogleda "javnosti" (tipa, moja sveska iz predskolskog uzrasta kad sam bio sa mojima na nekom mestu, pa smo tata i ja crtali i pisali po toj svesci... ima neku sentimentalnu vrednost za mene).
Korisnikov avatar
By Shmi
-Dnevnik od '97 godine.
-Koznu kosarkasku loptu koju dobih '94
-Sve flajere koje su se delile za gay zurke prvi je iz '03 godine
-Clanske karte od bibloteke do da sam lezbejka i mogu da udjem na svake lezbo zurke :lol: (lepa vremena)
-Sve brojeve pederskih novina koje su se nekada delile
-Fotke meni drage

Sigurno ima jos ponesto al ne mogu sad da se setim. :trep:
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Bas proslog vikenda sam mnogo toga pobacao. Sad mi soba deluje mnogo praznije nego pre. I to je OK, valjda. Mislim, mozda i nisam bas morao, ali mi te stvari realno nisu trebale. A cuvao sam ih dugo, neke jos od osnovne.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
pobacam brdo tih stvari jednom godisnje.....skupljam ih sve manje i manje....
Korisnikov avatar
By Kekica
Ne čuvam.Koji će mi djavo.Boli me uvo za prošlost i sta je ko pisao u starom leksikonu -.-
Najradije bacam stare stvari, jer mi smetaju, imam osećaj da mi zauzimaju previše prostora i to me nervira -.- !
Bacati, bacati i samo bacati! :jerry:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ne cuvam nista, jer obicno gubim stvari...jednom sam izgubila diplomu i svedocanstva iz srednje skole (originale) i skupo me to kostalo...al opet se nisam naucila pameti ..i dalje gubim stvari... :zvizdi:
Sve i da hocu nesto da sacuvam, provereno cu to izgubiti :D
Korisnikov avatar
By Blady
O DA :yes:

Pre sam cuvala, u poslednje vreme vise bacam nego ranije.
Ali recimo da su tu flajeri od svih zurki na kojima sam bila,a ima ih milion :lol:
Flasice od piva koje sam probala, isto ih ima dosta.
Lexikom, ljubavna pisma.. tako ima bas svega :D
Korisnikov avatar
By BabyBlue
čuvam sve što mi vraća uspomene...a smeće bacam :mete:
By fazza
Čuvam kutije od raznih tehničkih uređaja, čak i od onog što više ne radi, jer mi je žao da bacim. :) Čuvam Amigu 500 i Amigu 1200, moje prve računare. :) Nekada sam skupljao časopise "Svet kompjutera", pa sam shvatio da mi zauzimaju previše mesta i bacio ih. I razne račune i potvrde čuvam, ko zna kad će neko da se seti da ih traži.
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Cuvam neku drvenu rodu sto je moj brat napravio na tehnickom, super je ispalo, jos uvek mirise na onaj lak kojim je premazana. :D

Danas sam bas cistio komp. Koliko gluposti ja cuvam :vampir:
Arhive filmova (film unrar-ovan, ali to ostaje u d-loads), YT klipovi, kompletne serije cak!
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by hlaefdige

pobacam brdo tih stvari jednom godisnje.....skupljam ih sve manje i manje....
isto tako.

cudno je to koliko, kada se dodje do momenta bacanja tih stvari, shvatim da sam jos pri chuvanju te_i_te stvari bio svestan da je to privremeno. Kao neki can't_let_go_this_time trip.

Dok za druge mi je isto tako bilo jasno da ce biti chuvane i-ha-ha dugo.
Korisnikov avatar
By Torry
ponesto sacuvam da, nesto meni jako licno i bitno

ali vecina ode u kantu
Korisnikov avatar
By mOwbid
svakakve gluposti cuvam. i nikako da shvatim da mi te stvari ne trebaju, i samo tako skupljam skupljam... i na kraju vec i zaboravim odakle i sta je uopste to. :retard:
By alexandermagic
Originally posted by LeDeNa_

...

Htela da vas pitam...cuvate li vi stvari i koliko ista, ako cuvate? Znate ono, leksikon iz 6tog razreda lol, gitaru kojoj nedostaju zice, karte sa koncerta, autograme, prvi izvadjen zub lol, komplete stripova, fotografije sa ljudima za koje i ne znate ko su i tome sl. i tome sl....
Smeće! Nered! Bespotrebno zauzimanje prostora! :lol:

OnT: Generalno ne, neki komad nakita ili ručni sat koji sam od nekog dobio da. Ostale "uspomene" , ako su toga vrijedne, memoriram.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ranije jesam.. sad sve manje.. skupljam, skupljam i onda iz jednog dana i drugi "cao"

za razliku od mojih roditelja, koji cuvaju ali bukvalno sve! komplet sve knjige i sveske mene i moje sestre, komplet garderoba, igracke.. mislim da nista nikad bacili nisu.. nije ni cudo sto su nam dve kuce pune stvari, a porodica od 4 clana.. :drama:
Korisnikov avatar
By tebra
Imam jednu kutiju u kojoj drzim sve slicice koje sam skupljao kao klinja, zatim prva kaseta koju sam kupio, dosta toga...
Zao me je da sve to bacim. To su uspomene na moje detinjstvo, na tako divno i bezbrižno vreme!
Korisnikov avatar
By acid drop
trebalo bi uskoro da kupim nove starke, ove sadašnje su mi se raspale do klošarskih granica :lol:

želim da ih sačuvam, a mama me nagovara da ih bacim. :lol: rekla sam da ću ih čuvati mesec dana. :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!