Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
zaboravih da napomenem da su svi moji str8 prijatelji gay friendly....
By Kragi
pa sad bas prijatelja?

Drustvo je pola pola. Visim i u kladionici i u nekom lokalu sa pederima. Moj jedini problem je sto sam non stop okruzen muskarcima i skoro i da nemam drugarica.
Ne znam, ne kontam se nesto sa zenama. Valjda.
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by Galateja

Ja sam tako nedruzeljubiva. Sasvim mi je nebitno da li se druzim sa gej ili strejt ljudima sve dok oni ispunjavaju neke moje kriterijume. Recimo da mi je jako vazno da imamo o cemu da pricamo, cak i da umemo zajedno da cutimo (a da to ne bude ona neprijatna tisina), da imamo slican vrednosni sistem...

Poznanike mozemo lako steci, i drugarice i drugove, ali prijatelj je ipak nesto drugo, jako vredno i retko tako da mi ne predstavlja problem seksualna orijentacija te osobe.
To.
Korisnikov avatar
By Torry
prijatelja isto 50=50%, a poznanika i drugara vise strejt
Korisnikov avatar
By boo_radley
Jao ja nemam ni jednog gay prijatelja/icu, haha. Cak ni drugara, sve samo poznanici.
Mada, to mi je krajnje nebitno.
Korisnikov avatar
By hush
drugari sa kojima sam se ranije druzila i mislila-pretpostavljala da su str8t, su kasnije bili gay, samo smo se vesto krili jedni od drugih
tj ispostavilo se da su gay hehehehe

pretezno i dalje tj danas gay drustvo :balerina:
By alexandermagic
Koliko ima ovakvih tema?

Najbolji friend je str8, ostalo mEšano. Nebitna mi je njihova seksualna orijentacija, bitno da smo na sličnoj valnoj dužini.
Korisnikov avatar
By tebra
Sad sam u fazonu da sticem sve vise gej poznanika, a neke od njih mogu slobodno nazvati prijateljima. Ipak i dalje preovladavaju str8 prijatelji sto je za moju situaciju donekle i normalno.

Ono sto sam primetio i sto me je jako zabolelo je da sam se udaljio od najboljeg druga iako me je on prihvatio kao gej osobu. Retko se cujemo, a jos redje i vidjamo. Kad se sretnemo sve je OK, fino se ispricamo, ali razlika pre i posle outovanja je svakako vidljiva. Za razliku od njega, sve moje drugarice kojima sam se outovao su naprasno dobile zelju da se vise druze sa mnom.
By Kragi
^ Ah, mico, to je zato sto zene mnogo vole da pricaju o svojim problemima a obicno jedna za drugu i nemaju bas strpljenja pa su im gay muskarci jedina alternativa :potapsava:
By ~ Le Saint X ~
Svi moji prijatelji, ali PRIJATELJI su str8
nemam ni jednog gay prijatelja
mada imam gay poznanike
koji su svedeni na minimum...
sto slucajno sto namerno

i da, svi prijatelji znaju da sam gay
Korisnikov avatar
By hlaefdige
moji najblizi prijatelji su gej. potpuno nenamerno. poznanici i drugari su devedeset posto strejt muskarci
Korisnikov avatar
By Azdaja
mesovito drustvo, iako prednjace str8eri...
Korisnikov avatar
By Galadriel
Svi prijatelji su mi st8, imam par gay poznanika...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!