Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By horus.
vala, ja sam obnevideo od shoka... :drama:
Korisnikov avatar
By 2kune
šta sve danas ljudi u britaniji ne rade da bi se bogato udali... :alexis: prvo ona aždaha, projekt svoje mame da uhvati princa Ćelavog, a sad i ovaj... :drama: kamo ide ovaj svijet? :ccn:
Korisnikov avatar
By Burak
Treba napraviti poseban potforum za pedere odlutale pogrešan, nastran domen strejtoće! :colorado:
Korisnikov avatar
By ManToy
Heteraska kampanja, nista vise.
Korisnikov avatar
By 2kune
viš... viš... mogo bi ja tako odlučit da više neću biti siromašak... :lukavi:
Korisnikov avatar
By Kittrie
hm, to ODLUCIO mi bode oci..
shvatio/prihvatio i ostale stvari su mi razumljive ali SVESNA ODLUKA oko tako neceg? hmm nou.

ali i dalje smatram da je sexualnost fluidna kategorija
(u stvari nije da ja smatram nego tako knjge kazu :lol: ),
so.. taj tranzit, kao i obratni i ne znam ni ja koji je moguc.

kontam da sam i ja u tranzitu da shatiram zene na sve vise i vise polja i okrecem se muskarcima (kojih nema, ali teoretski za sad).
Korisnikov avatar
By Galadriel
NEK NAM JE ZA PRIMER!!! Slabići smo neodlučni!! :klux:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Kittrie

hm, to ODLUCIO mi bode oci..
shvatio/prihvatio i ostale stvari su mi razumljive ali SVESNA ODLUKA oko tako neceg? hmm nou.

ali i dalje smatram da je sexualnost fluidna kategorija
(u stvari nije da ja smatram nego tako knjge kazu :lol: ),
so.. taj tranzit, kao i obratni i ne znam ni ja koji je moguc.

kontam da sam i ja u tranzitu da shatiram zene na sve vise i vise polja i okrecem se muskarcima (kojih nema, ali teoretski za sad).
Slazem se sa ovim.

Mislim da je biseksualnost ponekad neobicna tj osobu mogu godinama da privlace osobe jednog pola/roda a onda se desi preokret, pa opet moze da prodje niz godina pa opet... Ali osoba je sve vreme biseksualna, samo sto verovatno meri sebe prema arsinima drugih ljudi kod kojih to najcesce nije tako pa moze da se definise kao gay ili strejt. Ono sto meni bode oci je kao i kod Kittrie je rec ODLUCIO, mislim da je naglasak u ovom slucaju koji ja opisujem na privlacnosti a ne na odluci, odluka dolazi mozda kasnije...
Korisnikov avatar
By antibiotic
ma taj od pocetka nije bio sasvim cist sa sobom,

jadna mu ta buduca zena kad pocnu na ulici da mu se javljaju bivsi jebaci .
Korisnikov avatar
By Loni
Potpuno razumem razočarenje u muškarce jer i sam spadam u razočarane.

Muškarci su generalno gledano konkretnija bića.
Brzo se naloži, brzo se ohladi pa ode...

Kod gejeva je to duplo izraženo jer nema te ženske energije da ih ispegla.
Plus dolaze i frustracije gejeva usled neprihvaćenosti i pritiska, koje dodatno konfuziraju psihu.

Znam mnoge gejeve, koji su imali bog zna kako dinamičan život,
ali su ipak ostarili sami.

Ipak ne znam hoće li tom Englezu uspeti strejtaški put. Mentalno hoće, seksualno ne verujem.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Loni

Mentalno hoće, seksualno ne verujem.

Pa ako mu ne uspe seksualno,kako ce mentalno?Ili opet ne znas sta pricas.

Pritisci svake vrste (pa i seksualne sputanosti) dovode do konfuzije i mentalne nestabilnosti.
Korisnikov avatar
By Loni
Možda sam se pogrešno izrazio kad sam rekao mentalno.
Više mislim na neko unutrašnje zadovoljstvo, koje ne sadrži seksualnu komponentu.

Ma koliko seks bio važan, u životu je najbitnija sigurnost,
kao i trajni topli ljudski odnosi.

A nisam siguran da trajno tople međuljudkse odnose gej ljudi ostvaruju sa onima, s kojima ih veže baš strast.

Meni je najbliža gej muška osoba, drug prema kom nikad nisam osetio privlačnost, niti on prema meni. Ostale imam neko vreme, pa se rastanemo.
On mi je veran godinama.

Ovaj Englez jednostavno je video da stavljanje nagona iznad toplih međuljudskih odnosa, sigurnsoti i želje za porodicom ne donose neku dugotrajnu sreću i ja ga potpuno razumem.

Naravno da ne mislim da je rešenje da čovek svoju prirodu sputa u potpunosti.
Mislim samo da ne treba igrati na tu jednu kartu, a svojoj budućoj ženi treba iskreno da objasni punu istinu i pune njegove težnje.
Idealno bi bilo kada bi i ona bila biseksualka i da im veza bude potpuno otvorenog tipa.
Korisnikov avatar
By Tungi
Pa cemu onda razocaranost u gay ljude,ako od njih ne ocekujes nista do platonske ljubavi,dovoljan ti je i taj drug onda:giggle:
Korisnikov avatar
By Loni
Očekujem više od platonske ljubavi naravno.
Vrlo sam, što reče Angra Maina, sexualan.

Samo ističem da nekako kod gejeva (generalno gledano) ta seksualnost nije povezana sa dugim i stabilnim trajnim toplim odnosima.

Čeznemo da povežemo sve u jednoj osobi, ali toga nema.
I onda se ispostavlja da trajne tople odnose imamo sa drugim ljudima, a dobar seks sa nekim usputnim.

To je čest fenomen i teško je do kraja odgonetnuti zašto je to kod gejeva tako. (Mada se slično primećuje i kod strejtera)
Korisnikov avatar
By Galateja
Kako me iritiraju ovako senzacionalistički članci! Mislim, on je odlučio... :kuckuc:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, bezobrazan narod, Galateja, pa to ti je...
:bic:
By Quis
Ma da, sad ce da bude strejt. Bas me zanima koliko ce to da mu potraje, tj. koliko ce njegova "zena" da izdrzi kad skonta da njemu ne moze da se digne iznova i iznova.
Imao sam takve prijatelje koji su odlucili da "postanu" strejt... Ain't gonna happen. Sto se biseksualaca tice, sa njima je drugacije - oni se prosto odluce u jednom trenutku, ili cokolada ili vanila. A kad si gej, gej si.. Bas bih voleo da vidim pokusaj jednog heteroseksualaca da bude gej.

Smesno, jadno.. :ves:
Korisnikov avatar
By 2kune
moje je iskustvo sasvim obrnuto... dok se oko mene ruše str8 brakovi i socijalno određuje kome od pomahnitalih roditelja dati potomke, poznajem dosta velik broj gay parova koji mirno žive više desetljeća kao u reklami za talijanski omekšivač rublja... :alikako:
Korisnikov avatar
By badu
Nek' mu je sa srećom. Trebaće mu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!