Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Biraj između dva zla

prva opcija je gora
12
41%
druga opcija je gora
17
59%
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Loni

Zapravo ako smo recimo na nekom radnom mestu, da li je veće zlo da imamo obostranu ravnodušnost prema strejt osobi ili da se toliko vežemo pa da budemo na tantalovim mukama?
:zid:
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by alexandermagic

Znači, ukoliko se ti vežeš za nekog želiš obavezno i seks, postojala mogućnost realiziranja tog ili ne? Tko smo to mi? :novinar:

Say it loud and proud.
Tačno.

Ako se vežem za nekog toliko da se obostrano odredimo kao srodne duše, nema ničeg lošeg u tome da želim i fizički da se stopim.

Šta je tu čudno?

Iz tvojih komentara čini se kao da podrazumevaš da se srodne duše nalaze svakog dana i na svakom koraku pa smo onda svi kurve, koje treba da se zapitamo šta je s nama.

Ne znam odakle ti podrazumevanje da je pronalaženje srodnih psiha često?

Meni se tek svake prestupne godine desi da otkrijem nekoga, za koga mogu da kažem da mi je psihički jako srodan.

Kad se ispostavi da je to strejt dečko, onda je to tuga.
A kad se ispostavi da se i on vezao za vas i da mu dosta značite žal je još veći.
By alexandermagic

Tačno.

Ako se vežem za nekog toliko da se obostrano odredimo kao srodne duše, nema ničeg lošeg u tome da želim i fizički da se stopim.
U tome nema ništa loše, no ne izjednačavaj sve sa sobom.

To što se tebi čini da ja mislim nije točno, niti rekoh da je netko kurva.

Da zaključimo:

1. Ne pokušavaj dokučiti što i kako ja mislim, jer ti to ne možeš.

2. Saberi se i ne projiciraj. :shamar:
Korisnikov avatar
By Sunce
Hajde, hajde, svi ste mocni, snazni i najpametniji, svi su glupi, samo ste vi pametni. Dosta!
Korisnikov avatar
By Galateja
Bila u obe situacije.
Gora mi je prva opcija, kao nejestiva pečurka je. U mom sistemu vrednosti bliskost zauzima visoko mesto.
U drugoj opciji je važno naštelovati sebe da uživamo u onome što nam je dato i ne tražiti više nego što nam osoba može dati. U tome itekako može biti lepote i kvaliteta, samo ako smo naučili upravljati sobom i vlastitom energijom i impulsima.
Korisnikov avatar
By niotkuda
Originally posted by Dirrty

Ja bih radije nešto dobro, npr. da je str8 ali da mu se sa mnom javi želja za experimentisanjem, ja kao neću a on navaljuje :awesome:
:lol:

Pa ti onda trcis 3 kruga oko kokosinjca da ne ispadnes lak, pa se onda slucajno spotaknes da ne ispadne da ne dobijes uopste. :D
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by Sunce

Hajde, hajde, svi ste mocni, snazni i najpametniji, svi su glupi, samo ste vi pametni. Dosta!
Ovo is odlično napisao.
Aleksandar i njemu slični uvek moraju da poentiraju da je neki gluplji i da nešto ne može dokučiti.

Najgluplje je izgleda to što mi, koji smo napadnuti ne reagujemo istim sredstvima da ne bi ispali netolerantni, a dušmani misli da ne možemo da odbrusimo pa udaraju sve niže i niže.
Korisnikov avatar
By tebra
Originally posted by alexandermagic

Gore je prvo, naravno.

Što se tiče drugog, najbolji friend mi je str8, a ne postoji osoba s kojom sam ikad bio bliskiji i koja me bolje poznaje. S tim da mi nikad nije palo na pamet imat s njim neš' seksualne prirode. :kafa:
:up:
Korisnikov avatar
By Anhedonie

Prva opcija (koja vidim mnogima nije jasna) nije naročito bitna.
Ona postoji zbog poređenja sa drugom.
:wtf:

pa kako onda da glasam za jedno izmedju dve neravnopravne opcije :wtf:

mislim ono

sta je bolje, kajmak ispod kurca ili ORACLE baza podataka :zid:
By alexandermagic
'Ajde? A ja mislio da smo se ja i on upoznali u nekoj paralelnoj dimenziji.

Ne kvari mi zabavu.
Korisnikov avatar
By Sunce
:kokice: Bas volim nas vrtic! Nikad nije dosadno.
By tasa
Originally posted by Kragi

pa prva.
jbg, to sto bi ti da ga povalis je vec druga prica. Ja se time ne bih opterecivao.
upravo ovako htedoh odgovoriti ali me kragi pretekao
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!