Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Loni
Zapravo ako smo recimo na nekom radnom mestu, da li je veće zlo da imamo obostranu ravnodušnost prema strejt osobi ili da se toliko vežemo pa da budemo na tantalovim mukama?
Originally posted by acid dropma ajde to ali ljudi koji pišu kako je prva opcija gora?
ja i dalje ne razumem prvu opciju.
Originally posted by alexandermagicTačno.
Znači, ukoliko se ti vežeš za nekog želiš obavezno i seks, postojala mogućnost realiziranja tog ili ne? Tko smo to mi?
Say it loud and proud.
Originally posted by LoniU tome nema ništa loše, no ne izjednačavaj sve sa sobom.
Tačno.
Ako se vežem za nekog toliko da se obostrano odredimo kao srodne duše, nema ničeg lošeg u tome da želim i fizički da se stopim.
Originally posted by Loniwhat's wrong with him?
Često viđajući jednog klinca, koji me obožava
Originally posted by Dirrty
Ja bih radije nešto dobro, npr. da je str8 ali da mu se sa mnom javi želja za experimentisanjem, ja kao neću a on navaljuje
Originally posted by SunceOvo is odlično napisao.
Hajde, hajde, svi ste mocni, snazni i najpametniji, svi su glupi, samo ste vi pametni. Dosta!
Originally posted by Popeye
Originally posted by Loniwhat's wrong with him?
Često viđajući jednog klinca, koji me obožava
Originally posted by LoniPavle, ne kužim otkud ti sloboda da me oslovljavaš po imenu? 'Sam ti to dozvolio? Eh, eh...
Aleksandar...
Originally posted by alexandermagic
Gore je prvo, naravno.
Što se tiče drugog, najbolji friend mi je str8, a ne postoji osoba s kojom sam ikad bio bliskiji i koja me bolje poznaje. S tim da mi nikad nije palo na pamet imat s njim neš' seksualne prirode.
Originally posted by Loni
Prva opcija (koja vidim mnogima nije jasna) nije naročito bitna.
Ona postoji zbog poređenja sa drugom.
Originally posted by alexandermagic
Originally posted by LoniPavle, ne kužim otkud ti sloboda da me oslovljavaš po imenu? 'Sam ti to dozvolio? Eh, eh...
Aleksandar...
Originally posted by Kragiupravo ovako htedoh odgovoriti ali me kragi pretekao
pa prva.
jbg, to sto bi ti da ga povalis je vec druga prica. Ja se time ne bih opterecivao.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!