Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Koliko razmisljate?

Ne razmisljam uopste.
5
8%
Samo o vaznim stvarima.
8
13%
Toliko da sam sebe smorim.
50
79%
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Uuuuuuu.. Kakva tema.

Previse, nekada toliko razmisljam o nekim stvarima, postpucima, ljudima da mi ceo dan prodje u tim istim mislima, varijacijama na temu, pravljenju nekog svog scenarija, mastanju, reziranju nekog dogadjaja (da, da luda sam). :sigh:

A nekada uopste ne razmisljam i pravim sranja.. Valjda me zamori prethodno i onda kiksnem na nekoj bitnoj stvari, jer sam se opterecivala sitnicama i glupostima.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
mnogo, ali to i volim.... uglavnom me ne opterecuje....
ne znam da li su ljudi koji "manje" razmisljaju srecniji, ali nikada ne bih pozelela da se zamenim sa njima.... dobro mi u mojoj kozi i mojim razmisljanjima :D
Korisnikov avatar
By maka
patrljak, mojne se opterecujes :)
Korisnikov avatar
By tebra
Previse, i to ume jako mnogo da me iscrpi. Slazem se sa tezom da su ljudi koji manje razmisljaju srecniji. Voleo bih da i ja mogu tako, ali jednostavno ne umem da pustim mozak na otavu. Zbog toga tezim da sto vise vremena provedem sa drustvom, jer mi je to za sada najbolji antistres pored teretane.
Korisnikov avatar
By Scorpy
Trojka, definitivno. Ponekad mislim da previše razmišljam. (Evo, na primer, sada) :D

Jednostavno, svaka pojava podstiče na razmišljanje i povezivanje sa nekim drugim pojavama. Najobičniji treptaj sagovornika, vesti, nauka. Povremeno imam osećaj da mi je mozak toliko aktivan da sve oko sebe posmatram nekim drugim očima. Zaista čudan osećaj. Mada, meni je lepo. Oh, kako li će ovo tek zvučati patološki nekome 'sa strane'. :D

Jedino gde mogu da opustim mozak je neki proplanak, uz malo sunca i vetra, bez ljudi. Dakle, pod okriljem Majke Prirode. Sve ostalo izaziva haos, u kome ja često i uživam.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
razmisljam non stop...cesto mi se desava da npr dok pravim rucak, razmisljam o nekim hemijskim reakcijama koje se desavaju u tom trenutku, formula tih jedinjenja, kolicine energije koja se oslobadja pritom i tako...cesto mi uz kafu dodje u glavu neki pojam pa onda razmisljam satima sta znaci jer odbijam da izguglam....uglavnom opterecujem sebe raznoraznim stvarima jer mrzim da nesto ne znam ili da ne mogu da se setim necega
By Kragi
Dosta, osim u afektnim situacijama i samoodbrani :volinevoli:
Sklon sam analiziranju svega i svacega, pa rastavljanju na 1000 delova i ponovnom sastavljanju. Oduzima vreme, no to sam ja :D
Inace se nikada nisam bavio time koliko to utice na moju srecu ... :neznam:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!