Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
Možda... Ali, tako je jednostavno provaliti da li neko samo govori "vt" ili to i misli i oseća...
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by pčelica

Ja sam teška k'o crna zemlja, te stoga
onaj/ona koga zavolim to savršeno dobro i zna,
ako ni zbog čega drugoga a ono makar jer vidi kako
teško puštam ljude u svoj život jer većinom
održavam vrlo površne kontakte.
Nisam ja neki emotivni retard, ono znam da volim, ali sam
poprilično drugačija od onog što se smatra za
"poželjne" obrasce ponašanja. Komplikovano je to za objasniti.
uffff.
teza si od zemlje crne;
znas da volis..
ali , da, "drugacije".

i koji k. sad ja vijam tvoje postove?
kad , u principu i ne govorimo nesto?
a ja i dalje ne znam sto..
missim, ok, jesam te ..bas, bas.. u onoj raspravi.. ali samo sam izrazila svoje misljenje, i ne, ne mozes da mi ogranicavas slobodu govora.
i 2 puta godisnje mi nedostaje tvoj smeh i onaj pogled..
tvoj miris .. i miris onog omeksivaca.. i osecaj da ce sve biti dobro u svetu, kad me zagrlis..
nedostaje mi..
sad mi nedostaje.. sutra cu opet zaboraviti.
Korisnikov avatar
By Pauceti
Znaci paznje su mi top priority sto se tice meni dragih ljudi...
Zapravo ne volim kad ih neko trazi > gube spontanost...

:eifranloo:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
trudim se, ali obicno to izrazavam na pogresni nacin...

to preraste u posesivnost ili ljubomoru, ili nekad i svadju, ali onda im skrenem paznju da do togane bi doslo da mi nisu bitne osobe u zivotu.
osobe koje mi nisu bitne ili sa kojima sam shvatila da nema smisla vise poklanjati im paznju samo zaobidjem.

hladna sam dosta prema roditeljima i sestri.. mislim da nemaju pojima koliko mi znace i da ne prodje dan da ne razmisljam o njima i da se ne kajem sto nemamo takav odnos kakav bi trebali..

sa devojkom sam takodje nekad gruba , ali ona zna da sam uvek tu i da zvaki problem mozemo da resimo zato sto znamo sta smo jedna drugoj.

nekada su reci totalno suvisne i samo po delima se vidi koliko nekome znacimo i koliko nam neko znaci.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Nemam problem sa iskazivanjem emocija.
Iskazujem prema osobama prema kojima osecam nesto posebno (porodica, prijatelji), nemam razloga da ih krijem.
Iskazujem kroz sitnice, postupke, dela, najmanje kroz reci, i to s vremena na vreme iz prostog razloga sto moze preci u patetiku...
:)
By Kragi
pokazujem i ocekujem isto.
reci mi nista ne znace iako je lepo nekad cutu. mozes ti meni da pricas do prekosutra, ali ja najcesce ne padam na patetiku i slatkorecivost. najcesce volim da znam sta taj neko zeli da zna ili vec zna o meni kako bi to stajanje do mene :smeh: bilo na pravi nacin pokazano.
i jos nesto, ne vagam ali ne volim da dobijam mnogo manje nego dajem. davno sam postao ivl bic :eevil:
Korisnikov avatar
By Sunce
Znate sta, u stanju sam da svucem gace na Terazijama, i pokazem uzbudjenost zbog nekoga. "Vidi koliko mi znacis", i pokazem mu kurac. :kokice: :zakljucano:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Pa nisam neko ko to cesto pokazuje, a onda i kada pokazem pre cu to uciniti nekim delovanjem nego recima. Vec sam rekao na nekoj drugoj temi da mi reci ne znace nesto posebno... One mogu doci kao slag na vrhu torte delovanja :) .
Inace potpuno sam siguran u ljude kojima sam okruzen i sa te strane mogu da kazem da sam srecan i bogat covek :) . Nemam potrebu da mi drage osobe non-stop pricaju kako mogu da se oslonim na njih zato sto to znam. To cak moze da ima suprotan efekat i da izazove podozrivost i sumnju u fazi upoznavanja osobe.
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By Galateja
Pokazujem, kako afinitet, tako i animozitet, ali mi se emotivni egzibicionizam često obije o glavu. :zid:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ne pokazujem. Niti trazim da mi iko pokaze, ali osecam a verujem da i oni.
Korisnikov avatar
By Mage
Pokazujem i trudim se da ljudi do kojih mi je stalo znaju da mi je do njih stalo (i rečima i delima). Mislim da ima isuviše malo nežnosti i ljubavi na ovom svetu da bi se i to malo sakrivalo. Nisu mi jasni ljudi kojima je pokazivanje emocija slabost i patetika, mislim da imaju serious issues...
Korisnikov avatar
By Madonna
ma ja sam kreten. nikad i nikome, ako i pomislim na to, pomislim da je lejm ili da ima vremena ili nešto drugo ali poenta je da ne uradim. možda budem nosio cveće na grob :smeh:
By alexandermagic
Ne izgovaram "volim te" nitkom osim svom psu, a naklonost prema izvjesnim osobama pokazujem djelima.
Od njih očekujem isto, tako da se ne moraju zamarati verbalizovanjem svojih emocija, jer odlično osjećam tko i koliko me voli.
Korisnikov avatar
By Last_minutes
Volim kada mi devojka govori neke stvari i kada pokazuje delima..
I ja radim isto za nju...
A porodici i prijateljima samo dokazujem delima, jer me sramota da pricam o osecanjima pred njima :blush:
Korisnikov avatar
By IriS
pokazujem. sve dok ne prestanem :D
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by gari

Skoro nikada rečima ne pokazujem da nekoga volim. Češće je to postupcima, sitnim poklonima, pažnjom, brigom kad je u nevolji itd. Smatram da reči ne znače dovoljno...

Korisnikov avatar
By mitrandir
Ponekad ne pokazujem dovoljno,znam to. Ali samo ponekad.
Korisnikov avatar
By CamelArcher
Treba pokazivati emocije onoliko koliko druga osoba to zeli,jer ako joj pokazujete manje nego sto zeli,oseca se nevoljenom,a ako joj pokazujete vise,onda se oseca smorenom.
Korisnikov avatar
By Blady
Uh, pokazujem... ja sam po tom pitanju...
Bitno mi je da osoba zna, kako se osecam povodom nje, i sta osecam prema njoj.. Ako u bilo kom momentu, osecam da sam ugrozena zbog toga, trudim se da iskuliram..
Delujem hladno, ali kada neko dopre do mene, vidi se zapravo koliko sam emotivna..
Korisnikov avatar
By Nikodim
Mislim da se to vremenom oseti, te da nema potrebe non-stop govoriti.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
da...govorim, pokazujem, sveporedu....meni je to super....ne sad u nekim nenormalnim kolicinama, ali govorim to ljudima relativno cesto...

decku stalno...mislim da njemu to ljudi nisu dovoljno govorili u zivotu s obzirom na to koliko je on super covek.

mislim da "volim te" i slicne stvari ne mogu da se izlizu...to to znaci...i gotovo!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!