Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by KorvinOdAmbera

Vid' to, ne odgovorih na pitanje! Sorry.

Jutros je bila bolna, ali ništa strašno...
Kod mene je mamurluk jako čudan. Od malih količina zna da mamuram, a ponekad od velikih ne osetim ništa. Ponekad mi se događa da odmamuram pre nego što zaspim i probudim se čio, a ponekad se dogodi da se probudim a još uvek sam pijan, pa mamuram predveče.. :puzzle:
Naravoucenije - cugaj samo velike kolicine :) .

Ozbiljno sad - mene su ovde ucili i naucili da pre nego sto zaspim (ako necu da umirem danima) u kakvom god da sam stanju popijem sto vise vode. Trebalo bi a pint of water per a pint of beer. Al ako ne mozes toliko - ti koliko mozes. A onda kad se probudis, bez obzira da li si mamuran ili ce da te stigne kasnije moras dobro da doruckujes. Meni je malo muka da ti pisem kako izgleda full Irish breakfast...ali to takvo u tim kolicinama deluje. Alternative (samo i tad moraju da budu ogromne kolicine hrane) u nekim slucajevima takodje rade posao.

Good luck.
Korisnikov avatar
By smaug
Bi uz girice nedavno importovane iz Japana. One ovih dana bas svetlucaju lepo zeleno...
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Originally posted by smaug

Naravoucenije - cugaj samo velike kolicine :) .

Ozbiljno sad - mene su ovde ucili i naucili da pre nego sto zaspim (ako necu da umirem danima) u kakvom god da sam stanju popijem sto vise vode. Trebalo bi a pint of water per a pint of beer. Al ako ne mozes toliko - ti koliko mozes. A onda kad se probudis, bez obzira da li si mamuran ili ce da te stigne kasnije moras dobro da doruckujes. Meni je malo muka da ti pisem kako izgleda full Irish breakfast...ali to takvo u tim kolicinama deluje. Alternative (samo i tad moraju da budu ogromne kolicine hrane) u nekim slucajevima takodje rade posao.

Good luck.

Drakche, čuj ti ovo! Mi radi one vode koje smo se nalokali naveče nismo mamurali. A i durüm/börek sutradan su pomogli... :D

Vidiš, ima logike... Prošle subote za žurku useljenja me je tako bolela glava čitav dan posle jer nisam popio ni čašicu vode, i bio sam taaako dehidrirao da mislim da sam popio pet litara vode naredni dan dok se nisam povratio..

Savet je zlata vredan. :)
Mada bih vrlo rado čuo kakav je taj irski doručak. Ko će ga znati kako se pije ako ne Irci. :)
Korisnikov avatar
By ultraviolet
^ pa to ti je must, čoveče. vodurina vodurina vodurina i k'o duša si kad se probudiš. ja uvek imam neke boce pune vode pored kreveta, just in case da se probudim u toku noći. pravda za h2o!

@castor :giggle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!