Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Ovde možete da iznesete i opišete pojave, ljude i događaje, koji su vam nejasni, da potražite objašnjenje za njih, a i sami da ponudite svoja filozofska viđenja i odgovore na tuđe nedoumice.
Evo, mene godinama mori jedno pitanje, jedan fenomen po imenu i prezimenu Lea Kiš. Ko je Lea Kiš ? Magistar, reći ćete.
Dobro, neka je magistar, svaka joj čast, ali kakve ima veze to što je magistar sa njenim besmislenim tv formama naziva '' Nedeljno popodne sa Leom Kiš '' na TV Pinku ?
Defile uvek istih likova, sponzora i kuvara iz nedelje u nedelju, uz prekomerno jedenje, pevanje, kikotanje i prozaične razgovore teško da iziskuju neki poseban talenat i pripreme, pa da kažemo da je Lea Kiš tv autor. A ako nije tv autor, šta je onda ona ? Ili je Lea Kiš naziv za jedno posebno, inokosno zanimanje, kojim se bavi samo jedna osoba na kugli zemaljskoj u liku te plavokose ženske osobe ?
Lepo je to primetila visprena Vesna Zmijanac, pa je, gostujući u jednom izdanju te besmislene emisije, na početku rekla Lei : '' Moraću posle emisije da te pitam kako se postaje Lea Kiš, jer mi se čini da je to jedno vrlo unosno zanimanje ''.
Lea Kiš se, pogađate, i na ovo zakikotala.
Voleo bih da mi neko dešifruje tu enigmu zvanu Lea Kiš.
:gotika:
By Sixto
Ja bi voleo da mi neko desifruje enigmu zvanu muzicar Mladjan Dinkic! Mislim jbt!
Korisnikov avatar
By Nikodim
Lepo je napisano ovo o Lei Kiš. Nas su učili da je veliki uspeh kada novinar(??) dogura do toga da ima emisju u čijem naslovu stoji i njegovo ime(kao npr. Mira Adanja). :D
Da, kad god sam pustio Pink Lea je imala jedne iste goste. Srbija je mala da bi ona mogla da ima desetak ljudi svake nedelje.
By LeDeNa_
Originally posted by Nikodim
Srbija je mala da bi ona mogla da ima desetak ljudi svake nedelje.
Srbija nije mala za emisiju vec kod glupace niko nece da dodje...mislim neko normalan :)
Korisnikov avatar
By acid drop
meni je mira adanja iritantnija od lee kiš.
By Hans
Ako već govorimo o srpskim medijima, moji fenomeni pored Lee Kiš su i Ivan Ivanović, Dejan Pantelić, Sanja Marinković i glupače sa Prve.
Deni, voleo bih da imam odgovore za kojima tragaš ali nemam. Lea privlači penzionerke a i Dunja Ilić joj plaća za gostovanja. Verovatno joj ostane i za platu. Šta znam...Hohštapleraj je to. I to pjur.
Korisnikov avatar
By 2kune
de objasnite vi meni kako to na glavnoj gradskoj stanici gdje bi busevi trebali prolaziti svakih 5 minuta po voznom redu jerbo ide 20-tak linija u raznim polaznim vremenima, po pola sata do 45 min nema nijednog jedinog busa a onda nahrupe svi odjednom? :neznam:
ko to riješi dobije nobelovu i oskara zajedno... :lepeza:
Korisnikov avatar
By mikeli
ajmo sad svi mi da se njojzi smejemo, kad smo je vec uzeli u usta

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fWFqILdv ... re=related[/youtube]
ona bi se i ovome smejala:testerica: 100%

a ima fenomena na nasim malim aparatimna TV prijemnika ....

ovako,
po meni, neobjasnjiv fenomen je (kako kazu ljudi iz EU)
kako se i dalje u Srbiji zivi, sa platom od 200-300e,
a treba ti 500-600e da prezivis od 01-og do 01og ....
a zivot nam iz godine u godinu sve gori, a mi se pravimo kao da to nevidimo ...
dakle za mene je neobjasnjiv fenomen, psiha ljudi u SRB !
a znam i da je to tesko promeniti, i kako menjati,
'bem li ga, nzm ni sam ...
Korisnikov avatar
By VANGEL
Originally posted by *deni*

Ovde možete da iznesete i opišete pojave, ljude i događaje, koji su vam nejasni, da potražite objašnjenje za njih, a i sami da ponudite svoja filozofska viđenja i odgovore na tuđe nedoumice.
Evo, mene godinama mori jedno pitanje, jedan fenomen po imenu i prezimenu Lea Kiš. Ko je Lea Kiš ? Magistar, reći ćete.
Dobro, neka je magistar, svaka joj čast, ali kakve ima veze to što je magistar sa njenim besmislenim tv formama naziva '' Nedeljno popodne sa Leom Kiš '' na TV Pinku ?
Defile uvek istih likova, sponzora i kuvara iz nedelje u nedelju, uz prekomerno jedenje, pevanje, kikotanje i prozaične razgovore teško da iziskuju neki poseban talenat i pripreme, pa da kažemo da je Lea Kiš tv autor. A ako nije tv autor, šta je onda ona ? Ili je Lea Kiš naziv za jedno posebno, inokosno zanimanje, kojim se bavi samo jedna osoba na kugli zemaljskoj u liku te plavokose ženske osobe ?
Lepo je to primetila visprena Vesna Zmijanac, pa je, gostujući u jednom izdanju te besmislene emisije, na početku rekla Lei : '' Moraću posle emisije da te pitam kako se postaje Lea Kiš, jer mi se čini da je to jedno vrlo unosno zanimanje ''.
Lea Kiš se, pogađate, i na ovo zakikotala.
Voleo bih da mi neko dešifruje tu enigmu zvanu Lea Kiš.
:gotika:
Evo nesto sto sam nasao o njioj a verujem da to vec znas ili si talaskao.
Lea Kiš je rođena 29.3.1961. godine u Beču, Austrija. Dugo živela u inostranstvu u Libiji, Tunisu, Kuvajtu, Kipru. Srednju školu završila u Beogradu, a zatim diplomirala na Akademiji lepih umetnosti, smer menadžment u novinarstvu. Sa 18 godina počinje sa radom na televiziji Beograd kao najavljivačica programa. Zatim su usledile emisije “Da pitamo zajedno” i “Snu san”. U Beogradskom programu počinje kao novinar
Vremenske prognoze, da bi uskoro postala voditelj “Jutarnjeg programa” na RTS-u. Od 1991. godine je počela da uredjuje informativnu emisiju “Dan” na Tv Politika. 1993. godine se vraća na 3.kanal gde radi kao urednik emisije “Podne-popodne” i autor emisije “Ljudi”. Posle pauze od 4 godine, 2000. godine vraća se na posao kao urednik emisije “Nedeljno popodne”. Od septembra 2005. godine radi kao voditelj emisije “Vikend Vizija” na RTV “Pink”.
Korisnikov avatar
By VANGEL
Mada ja i nemam bas neko misljenje - voditelj ko voditelj...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by dharmox
Originally posted by acid drop

meni je mira adanja iritantnija od lee kiš.
I meni.

Očigledno misliš na neku drugu Leu Kiš.

Mira Adanja Polak je novinar, voli da putuje i snima šta se njoj sviđa ... Nekad smor, nekad veoma zanimljivo, ali nikada iritantno ... bar meni.

Dok je u mom svetu, Lea Kiš gornji graničnik za iritantnost. Sve preko toga (a malo toga prelazi taj graničnik) na meni ostavlja fizičke posledice. Sanja Marinković je npr. neka srednja vrednost iritantnosti, dok je Marijana iz Velikog Brata donji graničnik iritantnosti. Sve ispod toga ne smatram iritantnim ...

Što se tiče pomenute gospođe Kiš, verujem da je neko njoj dugovao neku veeliku uslugu, pa je odlučila da je pretoči u popularnost. Kako ima očajan glas i ne ume da peva, loše se kreće da bi bila igračica, a Bingo i Loto već imaju ženske koje čitaju brojke, jedino što je preostalo je da ode u voditelje. Ne zahteva neki moždani napor, daje dovoljnu dozu popularnosti bez tezgarenja i rintanja.
Korisnikov avatar
By Mars
Lea Kiš i Sanja Marinković ne mogu da me iritiraju.

Mira Adanja Polak i Tanja Peternek - mogu.

I iritiraju me.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by KiWi
...Što se tiče pomenute gospođe Kiš, verujem da je neko njoj dugovao neku veeliku uslugu, pa je odlučila da je pretoči u popularnost. Kako ima očajan glas i ne ume da peva, loše se kreće da bi bila igračica, a Bingo i Loto već imaju ženske koje čitaju brojke, jedino što je preostalo je da ode u voditelje. Ne zahteva neki moždani napor, daje dovoljnu dozu popularnosti bez tezgarenja i rintanja.
Ova teorija mi deluje sroz moguće.
Korisnikov avatar
By *deni*
Mada, ko bi Lei Kiš mogao da duguje bilo kakvu uslugu ? :neznam:
Ona mi deluje kao prototip parazita, pa ne verujem da je bilo kome bila u stanju da učini neku veliku uslugu, koja bi zahtevala protivuslugu u vidu '' Nedeljnog popodneva sa Leom Kiš ''.
Pre će biti da se dobro udala. Ceo život je bila ne voditeljka, već više najavljivačica po raznim emisijama na raznim televizijama, slatka je i lepo se slikala, pa se na tom putu verovatno dobro udala za nekog uticajnog baju, kojem su mnogi dugovali usluge, pa je rešio da svoju netalentovanu, ali lepu ženu uhlebi na Pinku.
Korisnikov avatar
By Ferdie
Ranijih godina se ponašala kao normalan voditelj. Dok je vodila "Nedeljno popodne", šta li već. Sasvim pristojno. Ne sećam se da se tada ponašala ovako idiotski. Pretpostavljam da su joj uzor bile voditeljke tipa Sonja Marinković, kao i mnoge druge vrištave i kikotave glupače, pa je postala ovo što sada jeste. Šteta.
Korisnikov avatar
By *deni*
PAKOSNA LEA KIŠ
U VIŠE NAVRATA POZIVALA JE GOSTE JELENE BAČIĆ ALIMPIĆ I SANJE MARINKOVIĆ DA IM JAVI KAKO SU TE DVE VODITELJKE „OTKAZALE“ SNIMANJA I TAKO SVOJIM KOLEGINICAMA PRAVILA VELIKE PROBLEME!

Lea Kiš je zbog spletkarenja i mnogobrojnih smicalica koje je pravila svojim koleginicama zaratila sa Sanjom Marinković i Jelenom Bačić-Alimpić!

Kako Kurir saznaje, ona je od Milice Mitrović, urednice Zabavnog programa TV Pink, već dobila prekor zbog svog krajnje nekorektnog ponašanja i naredbu da pod hitno počne da kontroliše sujetu! Konfliktu su prethodile Leine izmišljene priče kako Jeleni i Sanji gosti otkazuju dolaske u njihove emisije ne bi li im tako napravila problem, a više puta je i lično pozivala one koji je trebalo da gostuju kod njenih koleginica da im javi da su voditeljke pomerile ili otkazale snimanja!

- Istina je da Lea to radi, i to traje već godinama! Ali, ona me ne interesuje u životu! Ja s njom ne komuniciram, a posle dvadeset dve godine moje karijere ispod nivoa mi je da uopšte komentarišem njene postupke! - naglašava Jelena Bačić-Alimpić, autorka „Balkan partija“ i „Petkom u dva“ na „ružičastoj televiziji“.
Baš kao i popularna Novosađanka, i Sanja Marinković, koja već deceniju uspešno vodi „Magazin In“, više ne komunicira s Leom.

- Ne bih komentarisala ništa vezano za nju. Svako uređuje svoju emisiju onako kako misli da treba, i što se tiče gostiju i svega ostalog. Samo ću reći da s tom ženom više nemam nikakav kontakt niti ga želim! - kratko, ali veoma jasno je prokomentarisala Sanja.

Za razliku od njih dve, Lea nije bila rada da govori o svojim postupcima, pravdajući se kako se tek vratila s odmora i kako ne želi da se nervira.
- Od mene nećete dobiti nikakvu izjavu, a njih dve neka pričaju šta god hoće! - odbrusila nam je voditeljka i besno spustila slušalicu.

Pitanje je samo koliko će Željko Mitrović trpeti da mu se na Pinku dešavaju ovakve stvari, jer sukob između voditeljki nimalo nije dobar za ugled njegove televizije.

Kurir
By Swanheart
nedelja je nekad bila lep dan, a onda je dosla Lea Kis :sigh:
ta zena mi je iritantna pa jednako kao Eva Ras, ne znam zasto jednostavno im treba zabraniti da se pojavljuju na televiziji
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!