Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by Anhedonie

Gore od mog poklona za 18ti ne moze ni jedan peder dobiti:

Striptizetu :barf:

Ona je glavni razlog mog autovanja, da ne bi opet pogresili :barf:
hahahahah bacene pare :P

ont: uglavnom dam drugima pare da kupe bez mene jer uvek se namucim da nadjem poklon a desava se i da promasim...

a kad su meni bitne osobe, a ja sam kupujem, desi se i da razmisljam mesec dana u napred

mada u skorije vreme lepo pozovem i pitam tu osobu sta da joj/mu kupim... jes da poklon treba biti iznenadjenje... ali iskreno bolje kupiti nesto sto mu/joj treba nego baciti pare na neku glupost... mada uvek ima ona druga opcija lepo dati pare pa ti sa njima uradi sta hoces...

a sto se tice licno mene mnoogo puta sam ubedio ljude da mi nista ne kupuju... vec samo da se potrude i dodju....
Korisnikov avatar
By Norma Jeane
Ja ne kupujem poklone. :odbij:
Svi moji pokloni su okarakterisani kao smesni i glupi, ocigledno nemam dovoljno maste, pa ni za najblize prijatelje, tako da sam odustala od poklona. Ni meni se ne kupuju pokloni. Mnogo mi je laksi zivot od tad, ne cekam rodjendane pod stresom kao ranije.
Korisnikov avatar
By Sunce
Knjiga je moj najbolji prijatelj.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Funkcionalno se kupuje ljudima koji ne mogu to sebi da priušte.
Ukrasno, neobično i zanimljivo se kupuje ljudima koji već imaju sve što im je potrebno.
Korisnikov avatar
By Hys.
Koliko cu ubosti poklon iskljucivo zavisi od toga koliko poznajem osobu.
Ako ne poznajem, onda je nesto genericki i po psu.
Ako poznajem, dosta dobro, trudim se da bude nesto sto je ta osoba pominjala, nesto sto ima veze sa njom, ili sa nama.
Inace, volim da poklanjam knjige, i volim da pisem posvetu. Ako vec pisem posvetu, tu posvetu mislim svaki zarez i tacku.

@batica

Nemoj se nerviras, ja sam drkos, nis ti nista kriva :)
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Originally posted by Anhedonie

Gore od mog poklona za 18ti ne moze ni jedan peder dobiti:

Striptizetu :barf:

Ona je glavni razlog mog autovanja, da ne bi opet pogresili :barf:
Valjda nece i meni to :zid:
Ont: najgore mi je da biram poklone, najradije bih otisao praznih ruku :-P (ne, nisam skrt)
Jednom sam drugarici iz razreda (malo je retardirana, nista strasno :D ) ukrao svesku iz hemije/knjigu iz mate, ona jadna nije ni skontala da sam joj uzeo. Kupio joj osvezivac prostorije i knjigu/svesku. Kreativno ili debilno. You decide! :awesome:
Korisnikov avatar
By Parton
Kofer je glup poklon jer je to stvar koja jednostavno nije za poklon. To je isto kal da nekome za 18. rodj. kupite dzezvu za kafu ili tiganj... Jednostavno pogresno...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!