Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Anketa: Sta vam se vise dojmi?

Tamnije varijante
49
62%
Svetlije
30
38%
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by 2kune

zašto mora biti exstremno? ja bi gemišt... :harmonika: jedan crni, jedan bijeli... :wundy:

Apsolutno! :wundy:

Sada vec mozemo puno kombinirati! :D

Svaka druga jednostrana odluka - iskljucivo jedan tamni ili iskljucivo jedan svetli - diskriminacija je! :sudija:

:wundy:
Korisnikov avatar
By sunflower5
Svetla mi je prijatnija za oci, ali mi se vise svidja tamna pozadina. :iskusenje:
By Guion Nerville
Pa sama boja/svetlost mi nije dovoljna odrednica, sa istom dominantnom bojom mogu biti i lep i katastrofalan dizajn, a isti dizajn moze biti super za jedan sajt, a za drugi promasaj. Mislim da treba da bude tematski uskladjen sa kontekstom i sadrzajima sajta. Za lgbt pokret se obicno vezuju vesele i svetle boje, dark varijanta ume da asocira na neku tajnovitost, mada necijem oku vise prija. To sam govorio za default, a mislim da treba da bude opcija izbora...
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Banana

Pa sama boja/svetlost mi nije dovoljna odrednica, sa istom dominantnom bojom mogu biti i lep i katastrofalan dizajn, a isti dizajn moze biti super za jedan sajt, a za drugi promasaj. Mislim da treba da bude tematski uskladjen sa kontekstom i sadrzajima sajta. Za lgbt pokret se obicno vezuju vesele i svetle boje, dark varijanta ume da asocira na neku tajnovitost, mada necijem oku vise prija. To sam govorio za default, a mislim da treba da bude opcija izbora...
slazem se sa suncem :up:
By Speculum Columbae
Originally posted by Hys.

Ahahaha, fuck, kako nisam provalio.
By Orion
Glasao za tamniju varijantu mada mislim da smajlići bolje izgledaju kad je svetlija pozadina. :nerd:
By J...

Za lgbt pokret se obicno vezuju vesele i svetle boje, dark varijanta ume da asocira na neku tajnovitost
:up:

Ja bih stavila rainbow zastavu na background ili recimo ove po difoltu plave linije na kojima pise "posted on ..." da za svaki naredni post budu u jednoj od rainbow boja pa da svakih 6 postova formira "zastavu" a da tekst ostane i dalje klasicno crni na beloj pozadini. Ako kojim slucajem bude beli tekst, taman cu lakse da se odviknem od foruma.
By Guion Nerville
Originally posted by Dante
Originally posted by Hys.

Ahahaha, fuck, kako nisam provalio.
Ja nisam jos uvek, sasvim, pitah jedared i zasto, a dobih sve nesto naokolo. :neznam: S druge strane zanimljivo mi, ne osecam neku potrebu da dokazujem suprotno. Sunce :meda:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by unic0rn

crni je odneo ubedljivu pobedu :sudija: :wundy: :wundy:
A je l' mogu u tom slučaju slova da budu žuta? :awesome:

Inače, ja navikla na ovu difoltnu, svetlu nijansu. Isprobavala i onu jednu crnu, koja ne beše loša, ali nešto je bolesno sitan font bio.
Korisnikov avatar
By Madonna
Q: da li će novi forum biti nov novcat ili će se teme prenositi? ili ćete samo otvoriti some basic topics pa da raste iznova?
i kako će profili bit regulisani, hoće li se ponovo morati registrovati ili?

pretpostavljam da ovo trenutno tj. u tom trenutku stanje kakvo bude ide pod ključ i u arhivu, right?

a taj novi fresh, clean, no posts? :awesome:

:harmonika:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Dzelajza Rouz
Originally posted by unic0rn

crni je odneo ubedljivu pobedu :sudija: :wundy: :wundy:
A je l' mogu u tom slučaju slova da budu žuta? :awesome:

Inače, ja navikla na ovu difoltnu, svetlu nijansu. Isprobavala i onu jednu crnu, koja ne beše loša, ali nešto je bolesno sitan font bio.
za citanje ce biti bela pozadina i tamna slova :)
Originally posted by Null

Q: da li će novi forum biti nov novcat ili će se teme prenositi? ili ćete samo otvoriti some basic topics pa da raste iznova?
i kako će profili bit regulisani, hoće li se ponovo morati registrovati ili?

pretpostavljam da ovo trenutno tj. u tom trenutku stanje kakvo bude ide pod ključ i u arhivu, right?

a taj novi fresh, clean, no posts? :awesome:

:harmonika:
sve ce ostati isto samo u novom ruhu, dakle i login ce biti isti, i sadrzaj foruma i teme itd.. mada mozda treba praviti neke pretumbacije (premestanje svih spam tema u jedan folder :wundy: ) to mi nije ni palo na pamet. :misli:
Korisnikov avatar
By Madonna
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
By J...
I jesu ovo sve planirane promene u vezi izgleda foruma? Gde je taj tamni templejt? :nerd:
Korisnikov avatar
By Madonna
nij to to... ovo iz ankete dolazi sledece godine.
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
ja ne umem da biram kad se bira izmedju dva :sigh:

a sto lepo ne bude i dalje opcija da svako sebi bira kako hoce? :mini:

ili bar nesto izmedju. ono sareno sto je predlozeno, ili nesto ni jako tamno ni jako svetlo? :roll:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!