- 06 Mar 2011, 14:37
U spoljnjem svetu postoji verovanje da su dijanicke vestice uglavnom lezbejke a ja sam se dosad samo uverila da je to jedna od strejt predrasuda... na zalost
U svakom slucaju mislim sa vecom slobodom (koje ovde nema) dolaze i razne diferencijacije i grupe...
Bice bolje valjda u buducnosti. Zamislite kad bismo imali kao u nekim zemljama gay kvart pa onda bi bilo okupljanje u basti za gay bastovane, u obliznjoj sumi u noci punog meseca za gay vestice, jazz gay bar itd itd... bas bismo uzivali
Originally posted by SprinterIma li neka vesticija lez zajednica tj koven?
Originally posted by KosmickaCesticau srbiji ima samo jedna, eventualno dve i po. s tim sto u ovom kontekstu ja zajednicu dozivljavam kao kolektiv, a ne populaciju.
Ima vise gay zajednica, nema samo jedna....
na primer jazz gay zajednica, ili science gay zajednica,
ili gardening gay zajednica...
sijaset toga ima...
i beogradu ima oko 200.000 gay ljudi od 3 do 93 godine,
sto jeste na neki nacin jedan zajednicki skup, nazovimo
zajednica... ali...
suma je velika...
Nadji svoju gay zajednicu...
ako nisam u pravu reci mi gde se mogu naci gay science ili gay gardening zajednice. pri tom ne racunam ove neformalne sa gej fakulteta kao sto je fdu ili filoloski
U spoljnjem svetu postoji verovanje da su dijanicke vestice uglavnom lezbejke a ja sam se dosad samo uverila da je to jedna od strejt predrasuda... na zalost
U svakom slucaju mislim sa vecom slobodom (koje ovde nema) dolaze i razne diferencijacije i grupe...
Bice bolje valjda u buducnosti. Zamislite kad bismo imali kao u nekim zemljama gay kvart pa onda bi bilo okupljanje u basti za gay bastovane, u obliznjoj sumi u noci punog meseca za gay vestice, jazz gay bar itd itd... bas bismo uzivali