Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Sprinter
Originally posted by KosmickaCestica

Ima vise gay zajednica, nema samo jedna....

na primer jazz gay zajednica, ili science gay zajednica,
ili gardening gay zajednica...

sijaset toga ima...

i beogradu ima oko 200.000 gay ljudi od 3 do 93 godine,
sto jeste na neki nacin jedan zajednicki skup, nazovimo
zajednica... ali...

suma je velika...

:)

Nadji svoju gay zajednicu...
u srbiji ima samo jedna, eventualno dve i po. s tim sto u ovom kontekstu ja zajednicu dozivljavam kao kolektiv, a ne populaciju.

ako nisam u pravu reci mi gde se mogu naci gay science ili gay gardening zajednice. pri tom ne racunam ove neformalne sa gej fakulteta kao sto je fdu ili filoloski :smeh:
Ima li neka vesticija lez zajednica tj koven? :dina: :vestica: :vestica:

U spoljnjem svetu postoji verovanje da su dijanicke vestice uglavnom lezbejke a ja sam se dosad samo uverila da je to jedna od strejt predrasuda... na zalost :rida:

U svakom slucaju mislim sa vecom slobodom (koje ovde nema) dolaze i razne diferencijacije i grupe...

Bice bolje valjda u buducnosti. Zamislite kad bismo imali kao u nekim zemljama gay kvart pa onda bi bilo okupljanje u basti za gay bastovane, u obliznjoj sumi u noci punog meseca za gay vestice, jazz gay bar itd itd... bas bismo uzivali :dance:
Korisnikov avatar
By Parton
Meni nije jasno zasto se pola ljudi ovde uzbudilo i osulo paljbu po decku koji je rekao ono sto je apsolutno tacno samo vi to ne mozete da vidite/prihvatite. Gej zajednica u Srbiji ne postoji i nece postojati dok je gej ljudima jedini izbor za izlazak dva kluba u koji uglavnom uvek idu isti ljudi a i samo stanje nacije koje gejevima ogranicava svaku slobodu.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Имамо само два, али нам нико не брани да идемо где хоћемо. :bicikl:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by Parton

Meni nije jasno zasto se pola ljudi ovde uzbudilo i osulo paljbu po decku koji je rekao ono sto je apsolutno tacno samo vi to ne mozete da vidite/prihvatite. Gej zajednica u Srbiji ne postoji i nece postojati dok je gej ljudima jedini izbor za izlazak dva kluba u koji uglavnom uvek idu isti ljudi a i samo stanje nacije koje gejevima ogranicava svaku slobodu.
Kad neko meni kaze "zajednica" ja prvo pomislim na ljude a ne na mesto.

Ne znam, moguce da ja gresim i da je poenta zajednice u lokaciji, a ne u ljudima.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Pa nije pitanje do gej zajednice postavljeno, nego identifikovanje sa istom..

Mislim, zašto bi bilo ko želeo da se identifikuje sa gej zajednicom? Zašto se to treba uraditi..
By Speculum Columbae
Koliko se ja razumem u ćitape, ima Smiley, Espejo, Planet, 24, Pleasure, Apartman, Toxic (to je više od 2). I obilje različitih ljudi na tim mestima.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by KorvinOdAmbera

Mislim, zašto bi bilo ko želeo da se identifikuje sa gej zajednicom? Zašto se to treba uraditi..
solidarnost i politicka moc.
uostalom, cim si aktivan clan ovog foruma, dio si gej zajednice.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Pa, naravno da jesam deo gej zajednice. Peder sam. To mi je dovoljna kvalifikacija. Nego, nisam o tome pričao.

Ako se ovde koristi identifikovati u smislu da ja treba da navodne osobine te zajednice pretpostavljam i kao svoje, onda ne idem dalje od toga da volim da zasnivam emotivno/seksualne veze sa muškarcima. Za ostalo jednostavno ne vidim potrebu da se neko treba osećati da mora da se identifikuje, da mora da prati tokove gej zajednice.

A što se tiče solidarnosti, solidarišem se sa svim članovima svakog slova ove zajednice.
Ako meni neki ljudi krenu proseravati sa onim "pa eto, ti se ponašaš 'normalno' ali pogledaj ove feminizirane/trandže/nešto treće", onda se sa njima propisno svađam.
Jes' skroman doprinos, ali doprinos.
Korisnikov avatar
By Andrija87
kapiram da je decko mislio na identifikaciju sa nekim osobinama koje se uvek vezuju za nekoga ko pripada gay zajednici... drama momenti i te fore,ne?
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by KorvinOdAmbera

Ako se ovde koristi identifikovati u smislu da ja treba da navodne osobine te zajednice pretpostavljam i kao svoje, onda ne idem dalje od toga da volim da zasnivam emotivno/seksualne veze sa muškarcima. Za ostalo jednostavno ne vidim potrebu da se neko treba osećati da mora da se identifikuje, da mora da prati tokove gej zajednice.
da, ali koje su to osobine gej zajednice?
problem je sto se u tome skoro pa uvijek defoltno upada u (auto)homofobne klišeje. cega je uvodni post tako savrsen primjer.

identitetska politika je u sustini kao nacionalna politika (sto i jest najveci prigovor kvir teoreticara na nju). dakle, osobine neke zajednice su zapravo jako heterogene. recimo, jel osobina gej zajednice da bude u ormaru ili da bude out? je li osobina gej zajednice da se fura na karleusu ili na placebo i scissor sister ili pak na klasicnu muziku? je li osobina gej zajednice da je promiskuitetna ili da se forsira brak? ili oboje? itd.
gej identitet pojedinca, narocito onog malo samosvjesnijeg, nastaje spajanjem vlastitih karakteristika i onih karakteristika gej zajednice u kojima se prepoznaje.

recimo, uvodni post. ja se ne identificiram ni s onime sto je napisano u njemu ni s onime koji je to napisao. nit posebno izlazim u gej klubove (bar ne u zagrebu, jer tamo se okuplja najgori ormaruski sljam :D ) nit imam problema s time da se ne mogu identificrati s gej zajednicom, jer se itekako identificiram s prajdom, s pederskom snobovštinom, s odredjenim stereotipima u vezi muzike koju pederi slusaju (madonna, kylie), sa slobodnijim odonosm prema seksu itd.

ono sto mi smeta je izuzimanje sebe iz gej zajednice s ciljem da se prikazes bolji. kao i izuzimanje potaknuto autohomofobijom.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!