Originally posted by Dear Lucy
time "ne povređuje ih on" može se sve objasniti... Npr, ja prevarim devojku sa kojom sa u vezi i jbg, nisam je povredila ja, povredila je samu sebe time što je mene volela. I šta sam onda ja? Egoista.
koje poređenje.. jeste, to je sasvim isto. prvo tebi je zinula djana, preko djane bi još djana, ali ako na vreme kažeš da će ti ti djana zinuti i ako joj kažeš da ti se tudja djana prisvidela onda nisi skot jer si bila iskrena na vreme. jebiga dešava se. i opet, ti to nisi URADILA, emocije se ne mogu kontrolisati, ili mogu mislima? ne znam šta si rekla u kivijevoj temi, nije ni bitno. ali ako ti prevariš nekoga to znači da si neki svoj postupak prećutala i bila lažljiva, ccc. lepo kaže zoja. a on je peder pa je peder, i nije iskren ako ne kaže svojima, oni su ''povređeni'' jer su debili neinformisani i zatucani i jer se brinu kako će okolina, koja je isto zatucana i retardirana kao i oni, reagovati. ne povređuje ih on
pustite meee da ga vidimm!! kad smo već kod tog liriksa, niko ne zna šta je sloboda dok mu ne bude uskraćena