Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Spavanje i buđenje

zaspim čim prilegnem
17
17%
vrtim se u krevetu pola sata, pa zaspim
14
14%
ne mogu da zaspim par sati
3
3%
patim od insomnije
3
3%
lako se probudim
15
15%
lako se probudim
15
15%
treba mi do pola sata da se rasanim
9
9%
ne mogu da se probudim par sati
4
4%
kad jednom zaspim, više se ne budim
6
6%
kad se jednom probudim,više ne spavam
5
5%
šta te boli klića, kravo :shamar:
7
7%
Korisnikov avatar
By Tungi
Odlazem spavanje,jer me mrzi.Gubljenje mi vremena:lol:
Al' zato cim legnem,tako i zaspim.Probudim se u istom polozaju.I spavam kao klada.Ne cujem nista,ne osecam nista...Mo'š te me jebati.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja zaspim cim legnem, nekad i pred televizorom... Loni se cudom cudi, kaze to nije video da neko moze u trenutku da zaspi... :wow: Isto lako i ustajem, budim se, odmah znam da sam budna i uzimam nesto da radim... To je najcesce, ima nekih noci kad ne mogu da zaspim ili se prevrcem, to je obicno kad me muce neki problemi, bolesna sam i sl. Ali uobicajena situacija je ova sa dobrim snom, lakim zaspivanjem i istim budjenjem.
By alexandermagic
Na spavanje odlazim kasno, rezimiram protekli dan -- što je realizirano od isplaniranog, što ne... Zaspim.

Ustajem rano i lako, raspoložen. Ne prakticiram poslijepodnevne drijemke, jer ja u suštini i ne volim spavanje, a i organizam mi ga slabo zahtijeva.
Stoga se svaki put nemalo iznenadim kad od nekog čujem: "Kako ja volim dugo da spavam!" :hypno:

Glasovao za opciju 5 -- lako se probudim.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Uveche mi se ne ide na spavanje (da se tog trenutka nesto pitam, ne bi' nikada leg'o :wundy: ), ujutru mi se ne ustaje (da se tog trenutka nesto pitam, spav'o bi' ceo zivot :wundy: )... DakleM, imam veliki problem sto permanentno delujem protiv svoje volje. :psiholog:

:giggle:
Korisnikov avatar
By crni90
1. Legnem
2. Razmišljam o raznim stvarima
3. Pokušavam da zaspim, prevrćem se u krevetu pola sata
4. Počinju da me more seksualne misli
5. Izdrkam
6. Operem ruke i kitu (nekad obrišem o maramicu, jer me mrzi da idem do kupatila)
7. Vratim se u krevet
8. Razmišljam o trenutnim tabelama prve i druge italijanske lige
9. Zaspim

Najlakše utonem u san posle orgazma, i u toku razmišljanja o fudbalu.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
brzo zaspim, čvrst san imam, treba mi dosta vremena da se rasanim i tak.
Korisnikov avatar
By Mahoney
Originally posted by unic0rn

njah, dje me nadje. moje leganje, budjenje i razbudjivanje su sjebani za tri medalje.
isto ovako!

ležem u cik zore, jedva ustanem oko podneva, na SVE sam zakasnio, predveče mi srce spava, dremnem par sati, ustanem iza ponoći i opet bauljam do jutra.

:vampir:

i tako godinama!

kako bih voleo da imam zdrav i normalan san.
da legnem u ponoć i ustanem u 9 ujutro.

:zavist:
Korisnikov avatar
By ISEESKIESRBLUE
volim da spavam, spavanje je pravo zadovoljstvo

uvece ne mogu da zaspim ako nije tisina i ugaseno svetlo...nisam od ljudi koji se uspavljuju uz tv....inace mi treba oko pola sata, manje/vise da zaspim, u toku kojih mastam o najrazlicitijim stvarima

ujutru tesko ustajem, mrzim rano ustajanje....krevet u tim trenucima ima magnetnu silu
Korisnikov avatar
By Incubus
Ne spavam već danima, o Allahu dragi
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Lako zaspim, a budim se srednje tesko. Kada imam neke obaveze ujutru nije mi problem da ustanem, ali kada nemam, razvlacim se bas dugo i taj proces ustajanja od trenutka kad izadjem iz kreveta do trenutka kada se sasvim obucem i zavrsim sa kupatilom i krenem da spremam dorucak moze da potraje i po sat vremena.
Korisnikov avatar
By *FRAJLA*
Uh sve zavisi,da li sam umorna ili ne... u principu lako se budim...ali nmg da zaspim bez muzike...tishina mi je "fiju"...popodnevne dremke ne praktikujem...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Koliko vam je teško/lako da zaspite?
Mogu da zaspim bilo gde i bilo kada, samo da se umirim.

Koliko vam je teško/lako da se probudite?
Koliko mi je lako da zaspim, toliko mi je tesko da se probudim. :lol:
Tesko se budim, navijem po 5 alarma, uf, vec mi je tesko pri pomisli da sutra moram da poranim. :sigh:

i bonus: kakvi ste ujutro kad se probudite? :zev2:
Nervnozna kao pas, mrzim jutro, mrzim ljude, mrzim prevoz, jedino sto volim jeste topli krevet.

:kesa:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!