Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Daliborka
Ma koliko se trudile da svoju savremenost dokazemo tako sto cemo tvrditi da je Osmi mart prevazidjen praznik, ipak sam uverena da sve mi volimo kada nam na taj dan drago bice uruci kitu cveca, ili neki drugi poklon.
Da li, drage moje, poklanjate jedne drugima kite cveca za Osmi mart ? Sta ce sutra pokloniti svojim devojkama za Osmi mart ?
Naravno, svim damama zelim srecan sutrasnji praznik, Osmi mart.
:love: :lezkiss: :zen: :cvece:
By Simor
Tetka Daco, pa vi ste me krajnje razocarali. Ja sam mislio da ste se vi uzdigli iznad svakodnevnih stereotipa i da ste jedna samosvesna zena. Ja sam mislio da vi imate secanje na 1875. godinu, kada je osmog marta vojska otvorila vatru na tekstilne radnice koje su protestovale u New Yorku, trazeci kracu radnu nedelju, ili da crpite inspiraciju iz 1908. godine, kada su, u istom New Yorku, radnice demonstrirale ulicama trazeci pravo glasa za zene, ukidanje decjeg rada i bolje radne uslove. Ja sam vas zamisljao kao Klaru Cetkin, a vi... vi samo ocekujete karanfil.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
neam pojma al da sam dobio kitu jesam, 9 crvenih ruza neki klinac doneo, a porukica koja je bila prikachena na buketu glasi
" Ziveo sam u crno-belom svetu, posekao se na tvoje trnje i ruzama sam dao boju.
Za mog malenog. A."
ali ja se ne secam nikog na slovo A.
mislim secam se ali nikog ko bi se usudio na takav korak...
ja budala josh sam raskrechio ruzine latice nadajuci se prstenu, kad ono samo "kita" :budilnik:

cvece za 8mart i uopshte poklanjam samo lepshem polu, znachi zene su iskljuchene
By Bombina
teto daco evo tebi za osmi mart

Slika
a sve cure srecan osmi mart
jedite sutra za bombonjeru
Korisnikov avatar
By bambola
Nikad se nisam tripovala za 8.mart...dan kao i svaki drugi.Mene moja ljubav iznenadjuje i kupuje mi poklone bez obzira na datume...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ocekujem ja mnogo vise, ali sam uvek zadovoljna i sa karanfilom, ako vec ne dobijem celu kitu cveca.
Evo bombica mi je poklonila celu kitu cveca, na cemu joj se najsrdacnije zahvaljujem i saljem kako njoj, tako i ostalim korisnicama veliki poljubac za Osmi mart !
:love:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by spliff
cvet po cvet => kita
Apsolutno.
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Daliborka
Ocekujem ja mnogo vise, ali sam uvek zadovoljna i sa karanfilom, ako vec ne dobijem celu kitu cveca.
Tetka Daliborka vec koji put trazi "kitu cve?a"

U REDU NEK TI NEKO ZA OSMI MART DA KITU SA CVECEM ILI BEZ CVE?A!!!

Šta se desilo sa tvojom ženoljubivoš?u?!
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Tot
Tetka Daliborka vec koji put trazi "kitu cve?a"

U REDU NEK TI NEKO ZA OSMI MART DA KITU SA CVECEM ILI BEZ CVE?A!!!

Šta se desilo sa tvojom ženoljubivoš?u?!
Ne znam sta za tebe znaci pojam "kita cveca", ali ja pod tim pojmom podrazumevam buket cveca, odnosno skup cvetova namenjen poklanjanju.
Bolje mi cestitaj Osmi mart, neotesance, nego sto pravis aluzije lascivne sadrzine !
:spank:
Korisnikov avatar
By jukie
Ne znam sta za tebe znaci pojam "kita cveca", ali ja pod tim pojmom podrazumevam buket cveca, odnosno skup cvetova namenjen poklanjanju.
odnosno "nosegay" na engleskom
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Morgan Le Faye
neam pojma al da sam dobio kitu jesam, 9 crvenih ruza neki klinac doneo, a porukica koja je bila prikachena na buketu glasi
" Ziveo sam u crno-belom svetu, posekao se na tvoje trnje i ruzama sam dao boju.
Za mog malenog. A."
ali ja se ne secam nikog na slovo A.
mislim secam se ali nikog ko bi se usudio na takav korak...
ja budala josh sam raskrechio ruzine latice nadajuci se prstenu, kad ono samo "kita" :budilnik:

cvece za 8mart i uopshte poklanjam samo lepshem polu, znachi zene su iskljuchene
Jesi li žena ili nisi?
Ina?e se ne pronalaziš 8. Marta
Dan žena....zna?i žena...

Danas kao i svaki dr. dan, samo kevi ?estitam...

Elem, ruže može da mi poklone svakog drugog dana, ali da budu plave...;)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
@ FireGox - a kakvo je to malogradjansko mishljenje da se mushkarcima ne poklanja cvece?
A da li sam zena nije predmet ove teme.
:cigareta:
Korisnikov avatar
By Gothrose
8. mart- ne volim masovne praznike... :protest:
Uistinu,protiv poklonchicja nemam nishta protiv ali ne moraju biti vezani za neki poseban datum,narochito ne ovaj kada je to predvidljivo,vishe volim iznenadjenja :kosa:

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne ocekujem nista za osmi mart. Dan ko i svaki drugi. A i ne volim rezano cvece.
Korisnikov avatar
By bambola
Upravo sam isla u kupovinu i tuga me uhvatila...Duz cele Trgovacke ulice(i oko pijachice) stotine prodavaca cveca i raznoraznih gluposti-a narod se tiska i kupuje li kupuje...I to uglavnom-ZENE?! Ispred parfimerije izbacili neki sto,na njega poredjal jeftine Dove sitnice upakovane u providni celofan,uvezali ih masnicama-kao vrh poklon za 8.mart...

Ne znam kako ostali ali meni je sve to vrhunac ponizenja i neukusa-radovati se stik dezodoransu i jagorcevinama-a cele godine te niko ne jebe pet posto...:hypno:
Korisnikov avatar
By Tot
buket cveca, odnosno skup cvetova namenjen poklanjanju.
:pucaodsmeha:

Eto duhovitosti, eto vedrine nase tetka dace. Ona je unela dah topline i razumevanja u nas pederski grad. Hteo sam Daco da ti poklonim buket belih rada ali se jos nisu pojavile stoga ti nudim ovu forumsku lepu cvetnu kitu za osmi mart kako se ne bi ljutila na tvog Tota.

:cvece:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Morgan Le Faye
@ FireGox - a kakvo je to malogradjansko mishljenje da se mushkarcima ne poklanja cvece?
A da li sam zena nije predmet ove teme.
:cigareta:
Naravno da se muškarcima poklanja cve?e, ali ne mora da ga dobijem u znak 8. marta...
Rekoh i sam da volim plave ruže :)
By SUNNY B
pa evo ja danas odnela muskim koleginicama cokoladu i nes kafu da im cestitam, kao pravim damama, a zenskom delu kolegijuma sam skuvala rucak i napraavila kolac. naravno da je ceo dan protekao u sprdnji i zajebanciji....

inace, za one koji ovo obelezavaju - srecan 8-i mart!
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by bambola
Duz cele Trgovacke ulice(i oko pijachice) stotine prodavaca cveca i raznoraznih gluposti-a narod se tiska i kupuje li kupuje...I to uglavnom-ZENE?!
Možda su dobile keš kao poklon da same sebi kupe nešto

(a to mislim da je i dobra ideja, premda bih ja radije jedan od onih vau?era za Mamut Megastor)
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by SUNNY GIRL
pa evo ja danas odnela muskim koleginicama cokoladu i nes kafu da im cestitam, kao pravim damama, a zenskom delu kolegijuma sam skuvala rucak i napraavila kolac. naravno da je ceo dan protekao u sprdnji i zajebanciji....

inace, za one koji ovo obelezavaju - srecan 8-i mart!
A ne, mi smo nasim koleginicama dali slobodan dan (eto jednog razloga zasto je dobar taj 8. mart), narucili rostilj, tone raznoraznih pica, 'Jelen' sigurno 50 flasa....vecina je jos 'na poslu' u potpunoj komi. A ja? Covek koji ne pije ne treba da zivi:drama::sesir:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Tot

Eto duhovitosti, eto vedrine nase tetka dace. Ona je unela dah topline i razumevanja u nas pederski grad. Hteo sam Daco da ti poklonim buket belih rada ali se jos nisu pojavile stoga ti nudim ovu forumsku lepu cvetnu kitu za osmi mart kako se ne bi ljutila na tvog Tota.

Kada me vec vuces za jezik i podsecas na razno cvece, nekako mi se cini da bi trebalo da mi poklonis visibabe.
One mi prvo padnu na pamet pri pomisli na tebe. Ne znam zasto.
:lezkiss:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Moja mama je dobila na poklon Dry Cooker od sindikata. Naravno da sam odmah prisvojila stvarcicu, kao i proslogodisnjeg secka. Doduse, to sam uradila za dobrobit cele mi familije, posto keva nema ideju sta bi mogla da stavi u taj lonac. Ja imam.
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Tot

Kada me vec vuces za jezik i podsecas na razno cvece, nekako mi se cini da bi trebalo da mi poklonis visibabe.
One mi prvo padnu na pamet pri pomisli na tebe. Ne znam zasto.
:lezkiss:
Dobi?eš lepi izbor poljskog cve?a, lepe kade da se prisetiš svih sentimentalnih trenutaka koje si imala sa muzem, ribama...svaki cvet asocira na nekoga a svi pak na tetka Daliborku jer ona odiše svežinom kao prašak poslednje generacije, tako se doima miris njene duše i tela. Živa bila...i prava ?e egzotika biti s tobom i tvojom ribom jesti šumske jagode a onda vas ostaviti da vodite ljubav u lepoti letnjeg dana. Mnoge životne radosti propoveda naša tetka Daliborka koja je u zivotu prošla sito i rešeto. Tako jedinstvena, neponovljiva, smela i ?ovekoljubiva(ženoljubiva)
Korisnikov avatar
By m..
Joj, 8. Mart. To je zagarantovana bombonjera od dede (jednom sam drzala dijetu, pa sam morala da zajebem, cokoladne praline su me se ipak vise dojmile). Inace taj prznik je vrhunac hipokrizije. Kao da ce to da kompenzuje svo sranje tokom ostataka godine, jebote jel su zene jeftine kurve za buket ruza? Mislim stvarno, ajde ti malo peri sudove, jedi govna sa domestosom i menjaj pelene a te ruze si lepo zabi tamo gde im je mesto. Ovde i dalje zene moraju duplo da se dokazuju za odredjeno radno mesto, a i kad ga dobiju imaju manju platu od muskaraca. I onda dodju kuci da jos rmbaju. Jeste i onda treba da se zadovolje bombonjerom, buketom ruza (jos posla oko menjanja vode i secenja stabljika) i valjda krivim kurcem. Ma hajde.
Korisnikov avatar
By 2kune
sve po redu... prvo maškare... :maji:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!