Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Izašao je intervju Aleksandre Janković, narodnog poslanika i psihologa (ne želi da bude poslanica i psihološkinja), poznata kao
vatreni protivnik lgbt prava.

Interesantno je da tvrdi da je kao mala volela da se igra s dečacima fudbala, a nije volela njihova udvaranja i što ističe da joj se ćerka nije ubila predoziranjem niti zato što ju je zatekla u lezbo sceni već da je slučajno pala sa neograđene terase.

Meni i posle svega nije jasno zbog čega ova žena, koja je u 90-tim godinama bila cenjeni borac protiv Slobodana Miloševića, ima toliku potrebu da redovno ističe da je protiv LGBT-ovaca?
Možda neko uoči ono što ja ne vidim.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vest ... olela.html
By Tea
Ja svaki put kad je sretnem, vičem za njom fašisto fašisto, dok mi ne nestane iz vidokruga! :jankovicka:
Korisnikov avatar
By topsecret
Originally posted by Loni
Meni i posle svega nije jasno zbog čega ova žena, koja je u 90-tim godinama bila cenjeni borac protiv Slobodana Miloševića, ima toliku potrebu da redovno ističe da je protiv LGBT-ovaca?
Mozda zato sto je i sama nije bas sigurna pa se tako brani i dokazuje. :D
By Sixto

Izašao je intervju Aleksandre Janković, narodnog poslanika i psihologa (ne želi da bude poslanica i psihološkinja), poznata kao
vatreni protivnik lgbt prava.

Interesantno je da tvrdi da je kao mala volela da se igra s dečacima fudbala, a nije volela njihova udvaranja i što ističe da joj se ćerka nije ubila predoziranjem niti zato što ju je zatekla u lezbo sceni već da je slučajno pala sa neograđene terase.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vest ... olela.html
Imam neki osecaj da bi bio isto tako zatecen i ti i generalno svi kad bi znali koliko danasnjih cenjenih boraca za demokratiju i ljudska prava nosi u sebi sakrivenu homofobiju.
Korisnikov avatar
By kyrgyz
Ma boli me kurac za nju, nek laje kera na sav glas ako hoce:roll:
Korisnikov avatar
By VikiVetar
Originally posted by topsecret
Mozda zato sto je i sama nije bas sigurna pa se tako brani i dokazuje. :D
Slažem se. Mislim da se to u psihologiji zove obrnuto ponašanje, kada se osoba ponaša na suprotan način od željenog.
Korisnikov avatar
By Incubus
Velikomučenica Aleksandra Janković.

A šta kao majka je trebala da živi 315 godina? Pa morala je nekad da umre.
Korisnikov avatar
By Mahoney
Evo zašto je homofobična (iako psiholog)

Izvodi iz intervjua:

TATIN SIN
Rođena sam u Kragujevcu, ali sam odrasla i život provodim u Beogradu. Imam sestru, pa sam ja pomalo bila tatin sin. Otac je bio arhitekta, a ja sam redovno s njim išla na utakmice. Mnogo sam volela i da igram fudbal. Od toga se ježila moja majka, koja me je upisivala na klavir i balet. Klavir sam uspešno pohađala, ali sam jedva čekala da šutnem loptu. I sada to ponekad uradim kada uletim na teren klincima koji pikaju fudbal.
:wundy:

ROBIN HUD
Tukla sam se sa dečacima, na udvaranja koja mi se nisu sviđala znala sam da uzvratim kamenom. I obavezno sam štitila slabije, druge devojčice...
:tornado:

ARKANOVKA
Nisam volela da me grle tamo neki, pa su njihova muvanja znala da se završe tako što su se kući vraćali prebijeni.
:cut:

LJUBAV NA PRVI PISS
Imali smo po četiri godine, a meni nije bilo jasno kako to moja simpatija može da piški stojećki, a ja ne mogu. Probala sam isto što i on i vratila se kući upišana. Eto, tako pamtim prvu simpatiju.
:cheer:

BEBU HOCU, MUZA NECU
Tokom studija sam imala ozbiljnu vezu i žarko želela da dobijem bebu. Ne da se udam, već da imam dete. To se i dogodilo. Ostala sam trudna i to saopštila svojim roditeljima, koji su očekivali svadbu. Prvo je majka bila zapanjena odlukom da ne želim da se udam, a potom i otac.
:qqlele:

LEZBO SCENA
Posle njene smrti krenule su bljuvotine, da je bila narkomanka, da se predozirala... Moje dete nije bilo u tom fazonu. Tog dana je sa mojom prijateljicom bila kod kozmetičara, a svom drugu je ostavila uobičajenu poruku. Rađena je i obdukcija, toksikološki je bila potpuno čista. Ali zli ljudi su nastavili da je ubijaju pričama. Najgore što sam čula je da je mene zatekla u nekoj lezbo sceni, pa se ubila. Odvratno, strašno, jadno - priča Aleksandra.

:veverice:
Korisnikov avatar
By pochi
- Ja sam moju Anu išla da vidim i ona je meni i mrtva bila lepa. Zaista jeste.

:ubise:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by Incubus

A šta kao majka je trebala da živi 315 godina? Pa morala je nekad da umre.
I meni ovo bila prva misao :spin:

Šit je život imala, ali to je ne opravdava...
By J...

Zato sto je pacijent a ne psiholog.
Korisnikov avatar
By Tungi
"Hriscanka sam,ne mogu da budem samoubica" :hamlet:

Mnogo sta ti hriscani sebi dopustaju.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Mooozda ja bas i nisam politicki i svakako drugacije korektna, ali ja nikoga ne bih uputila na psihologa kome se dete ubilo. Niti bih takvog psihologa ista pitala. Ne kazem, neka zivi i radi, ali dalje od mene.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja mislim da je ta zena malo prolupala nakon smrti cerke, sto naravno ne pravda njeno stalno okomljavanje na lgbt osobe, ali eto to mi je objasnjenje... Ja sam na nekim drugim mestima citala i gledala da je ona malo vremena posvecivala cerki, a da je ona bila vernica za razliku od Aleksandre koja se okrenula veri kad je izgubila cerku. Valjda je to taj nacin zivota koji bi njena cerka zelela, mada ko zna sta bi ona zelela da je odrasla... Ona je verovatno trebalo da ide na neku psihoterapiju a ovako deluje kao da sebe krivi stalno i ispasta neke grehe... Nikad mi nije palo na pamet dosad da bi u njenoj mrznji prema lgbt osobama moglo biti i nesto licno, nisam cula za tu pricu da ju je cerka zatekla u lezbo sceni mada ako se i to zamisli onda bi to bilo dobro objasnjenje povezano sa krivicom. U svakom slucaju njen izgled ni malo ne asocira na hriscansku vernicu a ova prica ima atipicne momente za strejt zenu - igra fudbal, tuce se, kopira simpatiju kako piski... E da ono sto je meni interesantno za njen odnos prema lgbt pitanjima je da se ona time zaista bavi. Nije kao oni koji sipaju neke predrasude i to je sve. Slusala sam je kako je govorila da ona danima i satima proucavala po netu i na sve strane informacije o lgbt pitanjima, e sad sto ona sve nesto izvrnuto zakljuci to je verovatno posledica da uvek pronadjemo ono za cim tragamo ;) Uglavnom na osnovu toga je u skupstini pricala i pricala a ja sam je gledala u nekoj emisiji gde je donela hrpu nekih papira i bila jako nezadovoljna sto nije dobila dovoljno prostora u emisiji da prica. Tako da se ona vrlo studiozno bavi lgbt pitanjima ;)
Korisnikov avatar
By Last_minutes
Pa vidi se da je prolupala...
Mislim da njena prolupanost ima korene koji su nastali pre smrti njene cerke.
:zev2:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Dante

Ide mehanizmom Inkvizicije: Glava ili sveto pismo?
Ovo sam i ja htela da napišem. Ona je grčevito religiozna. Postdiplomske je završila na Bogosloviji. Samo nije psihijatar, već klinički psiholog. Žalim ženu iskreno.
Korisnikov avatar
By blabla54380
aleksandra jankovic je bila vernik, a od kako je u dosluhu sa sektaskom organizacijom sprske dveri, postala je izrazito religiozna. ta organizacija, kao i sve druge navodno patriotske organizacije jesu u stvari ogranci spc preko kojih ona politicki deluje, jer spc nikada nije zelela da prihvati da je srbija sekularna drzava. da li treba da te podsecam ko je ukinuo, tj. pokusao da ukine darvinovu teoriju evolucije iz nastavnog programa ako se dobro secam 2003. godine i sa kim ta ista ex ministarka prosvete danas pije kafu?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!