Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
ja sam imala kablovsku/satelitsku/stagod pa sam geldala mtv i kanale sa crtacima, sa treceg kanala se secam samo onog sa retko lepim zubima (vise retkim). posle su ukinuli tukablovsku/satelit/stagod pa sam prestala da gledam tv na nekih 10 godina, to prestajanje se nije odnosilo na spageti vesterne koji su isli cetvrtkom uvece na bk ili politici i 'moj takozvani zivot' koji si morao da geldas da bi mogao da razgovaras sa ljudima u skoli.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by KgCS3

kviz se zvao "KO ĆE KOGA" cini mi se :D
Originally posted by castor

He Man?
Jel on isao na 3K?
mislim da nije, ali nisam siguran :D
Isao je , cini mi se, na prvom programu u tradicionalnom udarnom terminu za crtace - nedeljom uvece posle dnevnika. Tehnicka obrada TV Zagreb.

U secanju na 3K ostao mi je prenos "treceg programa" ili ti 3P iz Novog Sada.
Imali su neku top listu koju su moderirali dvojica sarmantnih likova i bili su mega popularni. Vreme kad su se kod nas slusali svetski hitovi kao main stream.

Ovi crtaci kao sto su transformersi, J.I Joe, My little Ponny, Jem and the Hollograms ... su zapravo preuzimani sa SUPER kanala u prepodnevnim casovima iz emisije koju je vodio neki überinteligentni klinac /streber sa zutom ofarbanom kosom i pricao je sve vreme sa svojim lutkom misem ...

Neverovatno da nikad nisam uspeo da saznam nista vise o ovom liku.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by ns.happy
Slika

Upravo sam se uclanio u FB grupu ''Treci kanal'' i shvatio da nakon njega ja vise nisam ni gledao tv. Tu sam prvi put otkrio Madonnu, MJ, obozavao sam 3kadur, jedine serije koje sam pratio isle su na njemu (pa cak i Kasandra :giggle: ) ...
Kome nedostaje ovaj kanal?

(info za kiwija - gorica nesovic je tamo pocela ;) )
Moram priznati, nisam znao. Hvala za info :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!