Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bu
da vas cujem..jeste li dobijali nekad cudne poklone..da li dajete cudne poklone..tj mastovite.. :D ..kako iznenadjujete drage osobe.. :D ..sta ste sve doziveli i culi..pucajteee.. :D D..

ja sam drugarici svojoj za osamnesti kupila 101 bananicu i autic..(posto je trazila da joj kupim kola) :D

onda drugoj drugarici jednog velikog medu,i jos dva malo manja i litar jogurta..jer je drzala dijetu..a taj dan je bas pila jogurt...najvise se obradovala jogurtu :D ..
Korisnikov avatar
By m..
imam pikachua na naduvavanje.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
decku koji mi je dva puta spasio zivot sam rekla da se nadjemo u pizzeriji Bucko, na pauzi, da pojedemo po parce pizze.

(tog dana mu je upao njegov telefon u kadu punu vode i prestao da radi)

sve je izgledalo veoma neobavezno i kad se okrenuo da uzme kecap, stavila sam ispred njega kutiju sa pokloncicem

HTC Trinity :)

njegova faca: :shocked:

bilo je jos takvih iznenadjenja, nekad sa tako skupim poklonima, nekad sa fora-poklonima, ali ovo mi je nekako bas drag momenat
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by 4NY K3Y

HTC Trinity :)
Jao, ajde JA da ti spasim život nekad! :D

Ot: valjda najčudniji (i jako lep) poklon koji sam dobio je na jednom rastanku ključ od jednog stana...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!