Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Sličnosti i razlike muškog i ženskog dela foruma

bolje se slažem s mojim polom na forumu
4
40%
bolje se slažem sa suprotnim polom na f.
6
60%
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by Lepa Krepa

ti niti kontaš koje su čije pozicije, niti ti je jasno koliko uvredljivih, tu i tamo čak užasavajućih, stvari si u stanju da izbaciš u jednom naletu svog umereno pravedničkog resentmenta. tako da je na premisama koje si postavio apsolutno nemoguće diskutovati. a meni se fakat ne da da se upuštam u dekonstrukciju tvojih kategorija, klasifikacija, imenovanja i pozicioniranja da bi stigla do tačke u kojoj bi rasprava dobila nekakav smisao.
Hajde molim te baziraj se ovog puta na moj poslednji post da ne idemo od hipotetičkih situacija.
Ništa drugo više ne tražim od tebe.

Jasno sam definisao šta tražim.
Samo legitimaciju umerenosti i to je sve.

I naravno da nije tačno to što pišeš za mene.
Nemam uvredljivih postova ni prema kome!
O užasavajućim postovima prema nekome da i ne govorim.

Čak naprotiv. Uvredljivi postovi su postojali prema meni, ali ti ih naravno ne vidiš jer ne želiš da ih vidiš.
Možda zato što ne pripadam tvom (Amazon) klubu.

Kad sam to ja to bio užasavajuć i uvredljiv prema tebi ili recimo Popaju?

Našao vam jako lepe zastave.

Osmislio stihove, koji vas hvale. (Ok. Bio sam medij u koji je ušla Marina Tucaković, al' to ne menja stvar).

Ti si u stihu dobra mačka, koja ima prave ideale,
a Popaju mega giga lobanja, opasna samo za one, u kontri od pravih vrednosti.

I pored svega tog, pored moje želje da napravim humorističnu situaciju, da pružim ruke pomirenja, ti (za razliku od recimo Popaja ili Hys, s kojima sam se takođe raspravljao) ne želiš da napraviš ni onaj minimalni pomak u pružanju ruke pomirenja, u cilju poštovanja već i dalje, vadeći stvari iz naftalina, bi da kidaš.

Ezop lepo reče u ovoj basni...

Slika

Da ne govorim o tome što kod tebe može da prođe kad neko
nekog direktno vređa i ponižava, ali ne može ako neko govori o hipotetičnoj sitauciji, o hipotetičnom huliganu, koji nije realizovao batine itd.

Direktna i jasna uvreda ima legitmitet, a nešto hipotetički bez ponižavanja ičijeg imena i nika ne može.
Interesantno.

Kako to da nisi primetila kad je ,,amazonka'' Smaug, kojoj ništa pod milim bogom loše nisam uradio ni rekao, iskoristila priliku da me potpuno unizi i ruinira kao ličnost juče.

Seaman je nazvao u muškom rodu.
Ja ga citirao irekao - Mazo, to je žensko!

U smislu da je to žensko biće.
Kad se kaže ONA JE ŽENSKO deluje kao pleonazam, pa rekoh to je žensko bez ikakve loše namere.

Niti pratim pisanje Smaug, niti me nešto i zanima.

I ona se javlja i optužuje zbog tog TO srednjeg roda da sam verovatno mislio da je ona čudo, čudovište jer i to je sednji rod, da sam ovakav, onakav...
Usput mi kaže da nisam dostojan ovog i onog forumaša (A jedan od njih bio mi dečko prilično dug period i jako me voleo, poštovao i cenio moj rad).

Znaš kad bi meni palo na pemet da konstruišem najgore osobine i namere nekog lika jer recimo nije rekao On je muško, nego To je muško?
Pa pre bih pomislio da će smak sveta za 15 minuta.

Naravno tebi ne bi palo na pamet da nešto tako direktno uvidiš kao uvrdljivo i užasavajuće. Moralo bi verovatno da bude nešto hipotetički zamišljeno i zamagljeno.

Mogao bih s tobom do sutra, al' ne vredi.
Čak sam te jednom pozvao da se uključiš u temu u kome sam ja bio na levičarskoj strani.
(Zastupao sam stav da jedna generacija Nemaca ili bilo koga, ne sme odgovarati za nedela pradedov) i zvao te namrno
da se pojaviš jer znam da bi kao levičarka takođe morala da misliš da jedna generacije ne sme odgovarati za neke grehe predaka već da svako odgovara za tebe.
Ti se naravno nisi pojavila da me podržiš i pored poziva.

Zašto? Zato što jkod tebe očigldno dominira princip da je bitno stati na stranu te i te osobe, a protiv toga i toga nego se udubiti u konkretnu poziciju.

Da ne govorim o tome koliko te je Vel boy hvalio kad god nešto ok napišeš i koliko ti je pružao ruku pomirenja.
Nikada je nisi prihvatila. Uvek si mu gledala mane.

Kao da smo i on i ja nacional-socijalisti, šovinisti i homofobi, koji imaju debeo policijski dosije u tučama.
Kao da svi mi ovde nismo žrtve jednog istog, netolerantnog balkanskog sveta.

No dobro.

Ako je tako, pozdrav za tvoj, prema nekima apriori postavljen hejterski Amazon Klub.
Hejterstvo i konstantno ponižavanje nekih mnogo je slaže od traženja zajedničke spone i pružanja ruke pomirenja.
Ok. Kapiram.

Živi bili. Žive bile!
Korisnikov avatar
By nsc
nisam glasao jer se na forumu slazem ili ne sa napisanim, nevezano za pol
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
k'o što rekoh, it's pointless. ja, kao prvo, pola vremena pojma nemam o čemu ti govoriš (vel boy i ruka pomirenja, wtf? ne znam da smo se ikad svađali, al' ti kanda znaš...?), pa mu ja gledam mane, pa vas morebiti nešto ponižavam, pa se ne odazivam na pozive za levičarske rasprave (ovo mi je posebno sumanut momenat)... seriously, loni. nemerem ja u taj tvoj paralelni svet.

al' na inicijalno pitanje si odgovorio, u svakom slučaju.
Korisnikov avatar
By Loni
Nemam ni ja nameru da raspravljam više s tobom ne boj se,
samo hoću da kažem svima da...

- ako je neko protivnik nacionalizma i šovinizma kao i ti
- protivnik patrijarhata kao i ti
- protivnik homofobija i autohomobobije kao i ti
- protivnik onih, koji negiraju pravo na abortus kao i ti
- takođe žrtva sistema kao i ti
- protivnik onih, koji negiraju biserksualnost kao i ti
- protivnik divljeg kapitalizma kao i ti...

i od 10 segmenata naći 9 ključnih u kome se slažeš,
(a recimo da postoji 10. u kome se ne slažete potpuno jer si ti recimo protiv toga da Srbija ima Kosovo,
a on je recimo za to da Srbija uzme 5 najsevernijih kosovskih opština) jako je grubo uvek isticati baš tu razliku i tog nekog šikanirati i kinjiti upravo zbog te razlike do maksimuma, ako živimo u svetu, u kome više od 95 % ne mogu da podrže ne 9, ne 8, nego ni 3 osnovna postulata.

A upravo to rade određeni klanovi.

Dovoljno je da u jednom segmentu ne dišeš i ne misliš isto kao masa, odmah si na listi za odstrel, koga je određen klan spreman da napadne ko razularene hijene.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Generalno, bolje se slazem sa pederima. Pri tome ne mislim samo na forum, vecina mojih prijatelja su pederi.
A sto se tice definicija i ukalupljivanja, jednostavno ne vidim svrhu. Po meni, to je banalno i povrsno, kao i ljudi koji se etiketama bave. Ako mi se neka osoba dopadne, potrudicu se da je upoznam kao jedinku, a ne kao pripadnika/cu odredjene grupe. Ne furam se da sam toliko jedinstvena da mi se nista ne moze prishiti, nego jednostavno sebi ostavljam prostor za manevrisanje. Najjednostavnije receno: ako mogu da svaki dan probam drugi ukus sladoleda, zasto bih stalno uzimala onaj od cokolade i sebi na celu napisala 'voli sladoled od cokolade'?
Sto se tice umetnosti trasha, ne bih se slozila da su devojke uslovno receno imune na to. Znam dosta lezbi (a i ja sam medju njima) koje ce uzivati u dobrom trashu. Ali je ogromna razlika izmedju trasha koji servira recimo Stoja, i onog koji servira Cher.
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Loni

Kako to da nisi primetila kad je ,,amazonka'' Smaug, kojoj ništa pod milim bogom loše nisam uradio ni rekao, iskoristila priliku da me potpuno unizi i ruinira kao ličnost juče.
Smaug nije amazonka. Smaug ima obe sise.

:kissofdeath:
By alexandermagic
Ženski dio ovog foruma je intelektualno mnogo stimulativniji, slagao se ja s njihovim stavovima ili ne.
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by smaug

Al' samo iz jedne teče mleko.
Iz druge aspartam!

Bar kad na mene dođe red da sisam.
Korisnikov avatar
By Dina
U realnom zivotu sa gay muskarcima se najbolje i najcesce razumem od svih grupa ljudi. E sad da li je to slucajnost ili ne, ne znam... Mislim da imaju vecu senzibilnost od hetero muskaraca a manju komplikovanost od zena. I taj onda spoj koji omogucava razgovore o svemu i svacemu i razumevanje a uz to mogucnost lakog i brzog dogovora o svemu i neke jasnoce u postupcima i osecanjima, kod mene savrseno funkcionise. Na forumu ne bih znala bas, ja se trudim da odgovaram na teme i budem onako objektivna koliko se moze... Ali mi je bas zanimljivo sto si u glasanju za zvezdu foruma stavio i kako glasaju muskarci a kako devojke i bas sad pogledah kako je kod mene, prema poslednjoj tabeli 24 : 11 za muski deo foruma. Ako je to neki znak onda ispada da se i ovde daleko bolje razumem sa muskarcima.

Sto se foruma tice, on prolazi kroz razne faze i mislim da i to utice. Npr bio je jedan period kad je na forumu bilo mnogo bas mladih devojaka i meni je to bio jako lep period iako nesto nisam preterano komunicirala sa njima. Ali sama ta energija i veselost i poletnost mi je bila skroz pozitivna iako je to znacilo mnogo offtopica. Inace mislim da nevezano za to, i zene i devojke su manje konfliktne, manje sklone raspravama do u beskraj. To ne znaci da je svaka pojedinacna osoba takva. Nego ako je npr na forumu 100 devojaka njih 5 ce biti sklone dugim raspravama a njih 95 ce se povuci nakon jednog ili dva odgovora. Kod muskaraca ce od istog broja njih 80 diskutovati sve dok njihova ne bude poslednja a njih dvadeset ce se povuci posle par odgovora. U tom smislu dip je tradicionalno muski deo foruma, ne znam da li je i sad tako, nisam ulazila :smeh: Usla sam u stvari u temu o abortusu, na te i slicne teme dodjem i ja a i ostale forumasice. Ali na temama o Srbima, Hrvatima, Albancima i slicne rasprave o ratovima i pobedama ja i ne ulazim a i kad sam usla tu su u ogromnoj vecini bili muskarci (nisam stvarno sad proveravala ali u proslim vremenima je tako bilo). Onda zene su sklonije licnijim porukama i pisanju o svojim iskustvima, muskarci cesce pisu uopsteno, tj manje licno. Ne mogu sad niceg vise da se setim, mozda i nema neke vise opste razlike u ponasanju (bar po meni).
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by smaug

Al' samo iz jedne teče mleko.
Iz druge aspartam!

Bar kad na mene dođe red da sisam.
Ah...
A zasto sam ja mislila da ti volis da sisas nesto drugo?

Pa, pa...
Korisnikov avatar
By Srklet
kad je rijec o loniju i sisanju, meni ovo prva asocijacija:

''
Korisnikov avatar
By Loni
Popaj mi nudi sisanje vesla, a on mornar.
Ima tu nečeg.

Nekog poziva između redova...

To tvoje veslo malo...
što pušta na sve strane...
furešta
iu dvoje fešta...

''
Korisnikov avatar
By Mars
Ostavite jadnog Lonija na miru!!!!
Korisnikov avatar
By Loni
Pst Mars!

Apeluješ da me ostave baš u času kad mi nude sisanja!
Mmmmmmmmm

Da ostanem bez tog užitka?
Ne čini mi to.

Kasnije me brani :)
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
@mars

e zbog ovoga ćeš biti doživotno banovan iz amazonkluba. :durenje:
Korisnikov avatar
By Mars
:lol:

Ali ono je trebalo da bude moja psihotična epizoda!!!
Korisnikov avatar
By Loni
Amazone, Amazone,
poplavio si polja mnogih svesti.
Red je da nekog i tvoja voda izbaci.
Korisnikov avatar
By Mars
E, večeras ću da gledam TARZANA! I Dzejn, i Čitu.

Videću koju epizodu, možda baš Amazonke...

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
...trebalo je da povećam font.

I da sve izgleda otprilike ovako:

Slika

:D
Korisnikov avatar
By Vel boy
Loni, srce, izmedju mene i Lepe Krepe nikad nije bilo problema ni trzavica, bar ne a da se secam.
Voleo bih da i ti i ona izgladite odnose.

samo jedna sugestija- molim te, dragi Loni, izbegavaj da uopshte pominjesh anatomsku gradju "v-e skrojene za p" a u toku diskusije o topiku zvani silovanje iako znam da ti to samo bezazleno pomenesh i da to ni u kom sluchaju ne znachi da ti imalo blagonaklono gledash na silovatelje niti da umanjujesh zlochin silovanja. samo, nije pravo vreme i neumesno je podsecati u toku diskusije o silovanju "anatomsku prilagodjenost, skrojenost, podeshenost.... shta li.... v-e za shta vec....."

Zelim da vidim da ste ti i LK izgladili odnose. :kiss: i za tebe i za LK.

a ONT, sve zavisi......
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne slažem se ni sa kim posebno... ali su mi muškarci zanimljiviji jer su najčešće bučniji i uvek postoji mogućnost nastavka druženja sa foruma u krevetu...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!