- 08 Dec 2010, 07:26
Ništa drugo više ne tražim od tebe.
Jasno sam definisao šta tražim.
Samo legitimaciju umerenosti i to je sve.
I naravno da nije tačno to što pišeš za mene.
Nemam uvredljivih postova ni prema kome!
O užasavajućim postovima prema nekome da i ne govorim.
Čak naprotiv. Uvredljivi postovi su postojali prema meni, ali ti ih naravno ne vidiš jer ne želiš da ih vidiš.
Možda zato što ne pripadam tvom (Amazon) klubu.
Kad sam to ja to bio užasavajuć i uvredljiv prema tebi ili recimo Popaju?
Našao vam jako lepe zastave.
Osmislio stihove, koji vas hvale. (Ok. Bio sam medij u koji je ušla Marina Tucaković, al' to ne menja stvar).
Ti si u stihu dobra mačka, koja ima prave ideale,
a Popaju mega giga lobanja, opasna samo za one, u kontri od pravih vrednosti.
I pored svega tog, pored moje želje da napravim humorističnu situaciju, da pružim ruke pomirenja, ti (za razliku od recimo Popaja ili Hys, s kojima sam se takođe raspravljao) ne želiš da napraviš ni onaj minimalni pomak u pružanju ruke pomirenja, u cilju poštovanja već i dalje, vadeći stvari iz naftalina, bi da kidaš.
Ezop lepo reče u ovoj basni...
Da ne govorim o tome što kod tebe može da prođe kad neko
nekog direktno vređa i ponižava, ali ne može ako neko govori o hipotetičnoj sitauciji, o hipotetičnom huliganu, koji nije realizovao batine itd.
Direktna i jasna uvreda ima legitmitet, a nešto hipotetički bez ponižavanja ičijeg imena i nika ne može.
Interesantno.
Kako to da nisi primetila kad je ,,amazonka'' Smaug, kojoj ništa pod milim bogom loše nisam uradio ni rekao, iskoristila priliku da me potpuno unizi i ruinira kao ličnost juče.
Seaman je nazvao u muškom rodu.
Ja ga citirao irekao - Mazo, to je žensko!
U smislu da je to žensko biće.
Kad se kaže ONA JE ŽENSKO deluje kao pleonazam, pa rekoh to je žensko bez ikakve loše namere.
Niti pratim pisanje Smaug, niti me nešto i zanima.
I ona se javlja i optužuje zbog tog TO srednjeg roda da sam verovatno mislio da je ona čudo, čudovište jer i to je sednji rod, da sam ovakav, onakav...
Usput mi kaže da nisam dostojan ovog i onog forumaša (A jedan od njih bio mi dečko prilično dug period i jako me voleo, poštovao i cenio moj rad).
Znaš kad bi meni palo na pemet da konstruišem najgore osobine i namere nekog lika jer recimo nije rekao On je muško, nego To je muško?
Pa pre bih pomislio da će smak sveta za 15 minuta.
Naravno tebi ne bi palo na pamet da nešto tako direktno uvidiš kao uvrdljivo i užasavajuće. Moralo bi verovatno da bude nešto hipotetički zamišljeno i zamagljeno.
Mogao bih s tobom do sutra, al' ne vredi.
Čak sam te jednom pozvao da se uključiš u temu u kome sam ja bio na levičarskoj strani.
(Zastupao sam stav da jedna generacija Nemaca ili bilo koga, ne sme odgovarati za nedela pradedov) i zvao te namrno
da se pojaviš jer znam da bi kao levičarka takođe morala da misliš da jedna generacije ne sme odgovarati za neke grehe predaka već da svako odgovara za tebe.
Ti se naravno nisi pojavila da me podržiš i pored poziva.
Zašto? Zato što jkod tebe očigldno dominira princip da je bitno stati na stranu te i te osobe, a protiv toga i toga nego se udubiti u konkretnu poziciju.
Da ne govorim o tome koliko te je Vel boy hvalio kad god nešto ok napišeš i koliko ti je pružao ruku pomirenja.
Nikada je nisi prihvatila. Uvek si mu gledala mane.
Kao da smo i on i ja nacional-socijalisti, šovinisti i homofobi, koji imaju debeo policijski dosije u tučama.
Kao da svi mi ovde nismo žrtve jednog istog, netolerantnog balkanskog sveta.
No dobro.
Ako je tako, pozdrav za tvoj, prema nekima apriori postavljen hejterski Amazon Klub.
Hejterstvo i konstantno ponižavanje nekih mnogo je slaže od traženja zajedničke spone i pružanja ruke pomirenja.
Ok. Kapiram.
Živi bili. Žive bile!
Originally posted by Lepa KrepaHajde molim te baziraj se ovog puta na moj poslednji post da ne idemo od hipotetičkih situacija.
ti niti kontaš koje su čije pozicije, niti ti je jasno koliko uvredljivih, tu i tamo čak užasavajućih, stvari si u stanju da izbaciš u jednom naletu svog umereno pravedničkog resentmenta. tako da je na premisama koje si postavio apsolutno nemoguće diskutovati. a meni se fakat ne da da se upuštam u dekonstrukciju tvojih kategorija, klasifikacija, imenovanja i pozicioniranja da bi stigla do tačke u kojoj bi rasprava dobila nekakav smisao.
Ništa drugo više ne tražim od tebe.
Jasno sam definisao šta tražim.
Samo legitimaciju umerenosti i to je sve.
I naravno da nije tačno to što pišeš za mene.
Nemam uvredljivih postova ni prema kome!
O užasavajućim postovima prema nekome da i ne govorim.
Čak naprotiv. Uvredljivi postovi su postojali prema meni, ali ti ih naravno ne vidiš jer ne želiš da ih vidiš.
Možda zato što ne pripadam tvom (Amazon) klubu.
Kad sam to ja to bio užasavajuć i uvredljiv prema tebi ili recimo Popaju?
Našao vam jako lepe zastave.
Osmislio stihove, koji vas hvale. (Ok. Bio sam medij u koji je ušla Marina Tucaković, al' to ne menja stvar).
Ti si u stihu dobra mačka, koja ima prave ideale,
a Popaju mega giga lobanja, opasna samo za one, u kontri od pravih vrednosti.
I pored svega tog, pored moje želje da napravim humorističnu situaciju, da pružim ruke pomirenja, ti (za razliku od recimo Popaja ili Hys, s kojima sam se takođe raspravljao) ne želiš da napraviš ni onaj minimalni pomak u pružanju ruke pomirenja, u cilju poštovanja već i dalje, vadeći stvari iz naftalina, bi da kidaš.
Ezop lepo reče u ovoj basni...
Da ne govorim o tome što kod tebe može da prođe kad neko
nekog direktno vređa i ponižava, ali ne može ako neko govori o hipotetičnoj sitauciji, o hipotetičnom huliganu, koji nije realizovao batine itd.
Direktna i jasna uvreda ima legitmitet, a nešto hipotetički bez ponižavanja ičijeg imena i nika ne može.
Interesantno.
Kako to da nisi primetila kad je ,,amazonka'' Smaug, kojoj ništa pod milim bogom loše nisam uradio ni rekao, iskoristila priliku da me potpuno unizi i ruinira kao ličnost juče.
Seaman je nazvao u muškom rodu.
Ja ga citirao irekao - Mazo, to je žensko!
U smislu da je to žensko biće.
Kad se kaže ONA JE ŽENSKO deluje kao pleonazam, pa rekoh to je žensko bez ikakve loše namere.
Niti pratim pisanje Smaug, niti me nešto i zanima.
I ona se javlja i optužuje zbog tog TO srednjeg roda da sam verovatno mislio da je ona čudo, čudovište jer i to je sednji rod, da sam ovakav, onakav...
Usput mi kaže da nisam dostojan ovog i onog forumaša (A jedan od njih bio mi dečko prilično dug period i jako me voleo, poštovao i cenio moj rad).
Znaš kad bi meni palo na pemet da konstruišem najgore osobine i namere nekog lika jer recimo nije rekao On je muško, nego To je muško?
Pa pre bih pomislio da će smak sveta za 15 minuta.
Naravno tebi ne bi palo na pamet da nešto tako direktno uvidiš kao uvrdljivo i užasavajuće. Moralo bi verovatno da bude nešto hipotetički zamišljeno i zamagljeno.
Mogao bih s tobom do sutra, al' ne vredi.
Čak sam te jednom pozvao da se uključiš u temu u kome sam ja bio na levičarskoj strani.
(Zastupao sam stav da jedna generacija Nemaca ili bilo koga, ne sme odgovarati za nedela pradedov) i zvao te namrno
da se pojaviš jer znam da bi kao levičarka takođe morala da misliš da jedna generacije ne sme odgovarati za neke grehe predaka već da svako odgovara za tebe.
Ti se naravno nisi pojavila da me podržiš i pored poziva.
Zašto? Zato što jkod tebe očigldno dominira princip da je bitno stati na stranu te i te osobe, a protiv toga i toga nego se udubiti u konkretnu poziciju.
Da ne govorim o tome koliko te je Vel boy hvalio kad god nešto ok napišeš i koliko ti je pružao ruku pomirenja.
Nikada je nisi prihvatila. Uvek si mu gledala mane.
Kao da smo i on i ja nacional-socijalisti, šovinisti i homofobi, koji imaju debeo policijski dosije u tučama.
Kao da svi mi ovde nismo žrtve jednog istog, netolerantnog balkanskog sveta.
No dobro.
Ako je tako, pozdrav za tvoj, prema nekima apriori postavljen hejterski Amazon Klub.
Hejterstvo i konstantno ponižavanje nekih mnogo je slaže od traženja zajedničke spone i pružanja ruke pomirenja.
Ok. Kapiram.
Živi bili. Žive bile!