Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Waldorf
Ono jednom što mi je ustrebalo, u Swatchu.
By Kragi
Postoji neki zanatlija valjda u bg - casovnicar koji se time bavi. odneses sat i za pola sata gotovo.
Korisnikov avatar
By unic0rn
danke waldorf, moracu da obratim paznju izgleda :wundy:

kragi -- ja sam znao za jednog jedino koji je bio u zemunu al je zatvorio u medjuvremenu.

spliff - da, kad hoce da ignorisu svoj mobilni telefon, a ja to obilato radim. :wundy:
By Guion Nerville
Poslednji put sam zamenio bateriju preko puta ETF-a, radnja Nivada.
Korisnikov avatar
By Momo
ima i na pijaci a i na ulici kod onih prodavaca koji prodaju selotejp, mrezice za sudoperu, ljustilice za povrce i slicne sitnice... ja sam kod njih kupovao i nalazio potpuno iste kao one koje prodaju casovnicari za duple pare...
Korisnikov avatar
By *deni*
Uopšte ne menjam baterije u ručnim satovima, imam par komada koji već odavno ne rade, nosim ih kao ukras, a za informaciju o tačnom vremenu koristim displej na mobitelu.
Korisnikov avatar
By nsc
dok sam koristio satove, baterije sam menjao kod casovnicara u Cetinjskoj i Takovskoj
Korisnikov avatar
By Mars
Ja bez mog sata nigde.

I nije to nikakav atak na moju slobodu.
Korisnikov avatar
By Rei
Kod chasovnicharke ... chasovnichkinje ... chasovnice... Srsly though, ne znam.

Meni trebaju baterijice za laser, al' u novom sadu ako zna neko gde ima.
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
i meni trebaju za laser. :P
drug mi reci de pokusam kod casovnicara kod nork-a (mada nisam sigurna da on jos postoji :hmm: ) ili na pijaci.

bilo koji casovnicar ce pomoci, ali i blago receno te odrati. mozda nadjes baterije i u novelu, merkatoru. izvadis, pogledas, nadjes kupis. :D
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
last time I checked, prodavale su se u svakom vecem supermarketu, foto-radnji i malobrojnim casovnicarskim radnjama i prodavnicama.

tako je kod nas, u evropskoj Crnoj Gori :sweet:

Siriously, mada ja nikad nisam umio da otvorim sat a da mu nesto ne ujebem..
Korisnikov avatar
By Mars
Jedan od mojih satova ima pneumatsko zatvaranje. Mora pod nekim silnim kilobarima, kilopaskalima, sinus, cosinus...arcushiperbolično - nema šanse da to uradiš u kućnim uslovima (otac mi se umalo ne šlogira od napora kad je rekao "Nemaš pojma - daj meni" pa krenuo da pritiska dok mu žile po čelu nisu izašle - bez uspeha)...tako da kod nekih satova nije samo do baterije. Pazite.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Najbolji časovničar na severnoj hemisferi nalazi se u Zemunu, u Lenjinovoj.* Bateriju ti zamene odmah, cene su smešne (dosta stvari i ne naplate), a radnja je atmosferična i doživljaj sam po sebi, kao mali muzej iz 70-ih/80-ih. Toplo preporučujem.

Originally posted by Mars

Jedan od mojih satova ima pneumatsko zatvaranje. Mora pod nekim silnim kilobarima, kilopaskalima, sinus, cosinus...arcushiperbolično - nema šanse da to uradiš u kućnim uslovima (otac mi se umalo ne šlogira od napora kad je rekao "Nemaš pojma - daj meni" pa krenuo da pritiska dok mu žile po čelu nisu izašle - bez uspeha)...tako da kod nekih satova nije samo do baterije. Pazite.
Potpuni offotpic:
Koji je model tvog sata?
Korisnikov avatar
By Mars
Taj je Casio, G-Shock serija al ne znam koji model.

Što?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!