Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

da li bi voleli da ste str8?

da
52
26%
ne
95
48%
nisam gay
7
4%
ne razmisljam o tome
43
22%
By J...
Ako bih morala da budem strejt (neko me natera :lol: ) onda bih bila strejt muskarac, strejt zena ne bih bila nikada, mnogo je dosadno biti strejt zena.

Ne, necu da budem strejt!
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
zacudjujuce mnogo ljudi je odgovorilo potvrdno... to je tako tuzan podatak :( ne bih to volela, sama sam lako prihvatila sopstvenu seksualnost.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Dear Lucy

zacudjujuce mnogo ljudi je odgovorilo potvrdno... to je tako tuzan podatak :( ne bih to volela, sama sam lako prihvatila sopstvenu seksualnost.
Da. Isto tako. Nikada mi sopstvena sexualnost nije predstavljala teret i nesto lose..
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by Zwezdica
Originally posted by Dear Lucy

Da. Isto tako. Nikada mi sopstvena sexualnost nije predstavljala teret i nesto lose..
kad te neko zajase i jos ti gura pendrek u dupe ne moz' da kazes da ne osecas teret, makar bukvalno :lol:
Korisnikov avatar
By Lux_bl
[/quote]

kad te neko zajase i jos ti gura pendrek u dupe ne moz' da kazes da ne osecas teret, makar bukvalno :lol:

[/quote]

:krezavi: umirem... :krezavi:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
prvi put u zivotu mi ta misao pada na pamet....vec duze vreme mi je petljanje sa zenama postalo nesto poput nuznog zla....

glupost...kapiram da ce da prodje...
Korisnikov avatar
By maka
ako pozelim da budem str8,bicu str8.
Korisnikov avatar
By zozefin st
Originally posted by J...

Ako bih morala da budem strejt onda bih bila strejt muskarac, strejt zena ne bih bila nikada, .

Ne, necu da budem strejt!
ali od reci do reci
sam bas ovo htela da napisem

NE !
Korisnikov avatar
By Kittrie
ah, da, OBAVESTENJE !!
ja sam aseX, part II.
Korisnikov avatar
By maka
ne znam,tako se osecam. volim zene,zene,fem zene,zene,sise,pi*ku. stvarno volim. vise od leba i majke. ali mislim da bih mogla da odlucim da postanem str8 i da nemam problem s tim. stvarno sam u tom tripu. a ne mislim za sebe da sam bisex.
By J...
Originally posted by maka

ne znam,tako se osecam. volim zene,zene,fem zene,zene,sise,pi*ku. stvarno volim. vise od leba i majke. ali mislim da bih mogla da odlucim da postanem str8 i da nemam problem s tim. stvarno sam u tom tripu. a ne mislim za sebe da sam bisex.

Meni to nije jasno? Poceces da volis kurac vise nego leba da jedes a picka ce da ti se zgadi? Tek tako na dugme? A nisi biseks. :wow: :lol:
Korisnikov avatar
By pochi
sve je pitanje odluke. ako odlucis da volis kurac, bogami ima da cutis i gutas.
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by J...
Originally posted by maka

Meni to nije jasno? Poceces da volis kurac vise nego leba da jedes a picka ce da ti se zgadi? Tek tako na dugme? A nisi biseks. :wow: :lol:
trenutno sam gej :smeh: muskarci me ne privlace,ali uopste. ali kad bih malo okrenula svoju psihu u nameri da postanem str8 ne verujem da bih imala problem sa tim. samo sto se ne opterecujem time da budem str8 i ne razmiljam o tome,dobro mi je ovako. ali ne mislim da ako sam sad gej da to moram da budem za ceo zivot. kazem da nisam bisex jer sam ceo zivot gej,ali kod mene to nije iskljucivo.
Korisnikov avatar
By mizantrop
Ja sam str8, samo imam jednu veliku manu uvek se zaljubljujem u zene :shmi:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!