Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mahoney
teta daca je u karantinu, ulazi na FARMU iduće nedelje kao veeeliko iznenađenje za učesnike tog šova :O)

:krava:
Korisnikov avatar
By Mars
Gospode. Treća osoba koju poznajem u aktuelnim rijaliti programima!

Drago mi je ako je to istina, da se spase tog fejsbuka.

Iz tog zatvora se ljudi teško vade.
Originally posted by bananica
ja sam cuo da je Daca povrijedjena u nekom ulicnom okrsaju. Raca sjeo na bus i otputovao do Subotice.
Plemenito s njegove strane što se ponudio da dobrovoljno da krv za teta Dacu! Takav je čovek jednostavno...Znam kako je loša situacija što se zaliha krvi tiče.

Ma znao sam ja da se oni u suštini vole i da ne mogu jedno bez drugog, da su sva ona prepucavanja ovde samo foliranje.
Originally posted by goran
Ja sam čuo da teta Daca otkopava one piramide na Rtnju :trach:
Ima li neko pouzdane informacije.

Da ne podsećam koje sve fantastične priče kruže o teta Daci a koje su sve samo ne istina....tako - čuo neko nešto o njoj.

Definitivno mora da je zatvor u pitanju jer bi se inače javila.

I jeste zatvor, taj fejsbuk. Gorilica je obišao pre neki dan i posle mi rekao da me pozdravila.

Zato ne zbunjujte narod, da sad kreće put Rtnja i šta ja znam, da bi je upoznalo, a ona uopšte nije tamo...
Korisnikov avatar
By Mahoney
jao,

imam najnovije vesti o tetka daci.

čuo sam da je u bolnici, na infektivnom odeljenju, nije ništa opasno i strašno, ali, opet, malo je nezgodno...

tetka je daca, naime, pokvarila stomačić, jela je neke, kako sama kaže, ustajale čvarke, hurke i kobaje, i, eto, dalo se na zlo.

puuuno vas, puno pozdravlja i poručuje da dolazi uskoro na forum, sveža, odmorna i, kako hrvati kažu, nabrijana...

:tegovi: :tegovi: :tegovi: :tegovi:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Pa dodji Mars, vodim te na gibanicu kod Balaševića

ostali ako se zalete taman neka prave instant prajd na livadi

Pravda za Dacu! :rambo:
Korisnikov avatar
By Mars
@Mahoney, hvala na vestima. Dobro da nije u zatvoru, a zdravstveni problemi će da prođu. Pozdravi je puno, kaži da svima nedostaje a najviše MENI!

@Goki, hvala ti, dogovoreno! Idemo na gibaju.
Korisnikov avatar
By Mars
Taj smeh kao da malo na neku histeriju vuče?
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Morrison
"Ako,neka crkne u mraku" :lol: :lol:
Rahela Ferari !
:smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Teta Daca je u jednom pansionu u Subotici, tamo obitava preko dana, a nocu nastupa u jendom renomiranom nocnom baru, ima svoj redovan repertoar, a cesto obraduje redovne goste nekom tackom iznenadjenja. Kaze da je i dalje srce boli sto je isterana odavde, ali da je stegnula srce i nastavila dalje.

Evo jednog njenog lepog hita pod nazivom - Zasto sam se rodila ?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hwwAOIdO ... re=related[/youtube]

lepeza1
Korisnikov avatar
By Tungi
Slusao sam sinoc "Smiri oci" :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Daca ima bogatu diskografiju, međutim, kao ni njena južna koleginica Mica Trofrtaljka, nije svojevremeno imala priliku da se mnogo vrti na televiziji, jer su raznorazne komunističke komisije za umetnost njene pesme etiketirale kao kič i to je bilo dovoljno da joj vrata oba ondašnja tv kanala budu zatvorena.
Ali se zato na vašarima i drugim spontanim narodnim veseljima uvek tražila karta ( a i pivo ) više za Dacu i njene nastupe.
:yes:
Korisnikov avatar
By Mars
Da.

A zašto je nema više u Leksikonu YU mitologije?

Zato što teta Daca (objektivno) ne pripada mitu nego - stvarnosti, možda?
Korisnikov avatar
By *deni*
Hmmm... Google kaže da je i dalje prisutna u tom leksikonu.
:)
Korisnikov avatar
By Mars
E, drago mi je.

Mora da je pristup njenoj referenci u leksikonu tada kada sam tražio bio privremeno onemogućen zbog ažuriranja podataka u vezi njene bogate karijere i života.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by *deni*

Teta Daca je u jednom pansionu u Subotici, tamo obitava preko dana, a nocu nastupa u jendom renomiranom nocnom baru, ima svoj redovan repertoar, a cesto obraduje redovne goste nekom tackom iznenadjenja. Kaze da je i dalje srce boli sto je isterana odavde, ali da je stegnula srce i nastavila dalje.

Evo jednog njenog lepog hita pod nazivom - Zasto sam se rodila ?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hwwAOIdO ... re=related[/youtube]

lepeza1
Ju, prepade me. Kakvo je ono čudovište??
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!