Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Kad uzmem da grickam jabuku i shvatim da je super i da može to umesto 300g čokolade.

I ta prosta ljepota traje prostih pola sata tj. tačno do trenutka kada dohvatim Munchmallow.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
kad dzelajza napise nesto zbog cega se smejem posle :)
By Simor
Kada pročitam kolumnu Đorđa Vukadinovića u "Politici"...

Kada vidim sliku Ljiljane Smajlović u novinama...

Kada čujem Dijanu Dragutinović sa najnovijom finansijskom merom koja će Srbiju izvući iz krize, a koja je, naravno, dijametralno različita od one koju je prethodnog dana rekla...

Kada vidim razdeljak međ' zubima kod Jeremića Vuka...

:zen:
By Simor
Još jedna prosta lepota, koja je na žalost nestala iz mog života, bejaše i selperedejz...

:zen: :zen: :zen:
Korisnikov avatar
By starsailor
neciji miris parfema na ulici pomesan sa mirisom kise
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Hladno bozicno jutro, ni jedno jutro i hladnoca mi nisu lepi kao tada.. :love:

Kada moj Bili (pas) uradi nesto simpaticno, pa se pola dana odusevljavam i raznezujem.. :mazi:

Kada se vidim sa devojkom i onaj prvi zagrljaj koji trajeeee, trajeee i trajeeee potpuno nesvesno okoline i grada.. :love:

Kada sam bolesna, a ona mi svaki min. salje poruke: Kako si ? A meni samo curi nos.. :sweet:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Klavir u komšiluku. Taman dovoljno daleko da se tiho čuje kroz prozor, nikad ne uznemirava, a svira nekad i u 2 noću... i uvek neku prelepu muziku koja se savršeno uklapa u atmosferu dana ili večeri. Nekad klasiku, nekad džez, evo sad neku laganu baladu uz koju se nazire glas koji peva... Ko god da je, hvala mu :love:
Korisnikov avatar
By maka
Kada odemo do grada samo da vidimo sta ima,a vratimo se sa 5 kesa :)
Korisnikov avatar
By lorna
Kad ti se ne spava, a nisi umorna...
Korisnikov avatar
By pthalo
to što spavamo u istom vremenu, a ona živi 7 vremenska zona daleko od mene.
Korisnikov avatar
By zozefin st
eto, kučka(najdraža prijateljica) mi vishe nece kuvati kafu , nikad ! ode jedna prosta lepota iz svakodnevnog zivota u 3 lepe
Korisnikov avatar
By lorna
Jutro obichnog tempa i osamnaestkaratnog razocharanja.
Korisnikov avatar
By Zibro
potpis AngraMaina koji sam bio slobodan prekopirati na svoj facebook
Korisnikov avatar
By Tungi
Dok budan snim...Nalazim dragocenosti koje na neki osobeni nacin reflektujem u zbilji.Vazduh poprimi miris lepog detinjstva,prostor i vreme se ucine naizgled kao tamo neko igraliste,miris kolaca od peska i piljevine i nebo staro nekih 15 godina,sa paperjastim oblacima koji su davali izgled i lik ljudi,oblik zivotinja-prateci tako duh svog uginulog psa koji se razlucuje na tom tihom,bezbriznom nebu...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by Tungi

Dok budan snim...Nalazim dragocenosti koje na neki osobeni nacin reflektujem u zbilji.Vazduh poprimi miris lepog detinjstva,prostor i vreme se ucine naizgled kao tamo neko igraliste,miris kolaca od peska i piljevine i nebo staro nekih 15 godina,sa paperjastim oblacima koji su davali izgled i lik ljudi,oblik zivotinja-prateci tako duh svog uginulog psa koji se razlucuje na tom tihom,bezbriznom nebu...
jadan pas :placko: sigurno je otisao na neko lepse mesto :radosnice:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Meni lepo kad ne čitam ovakve bljaks teme u kojima se svi upinju iz petnih žila da napišu najslatkorečljiviji odgovor.
:kafa:
Korisnikov avatar
By Mars
Evo onda i za tebe nešto!

Lepota u svakodnevnom životu je kad prethodnog dana jedem spanać, pa kaka sledećeg ne bude braon nego zelena!

:klap:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
E to stvarno jeste lepo. Iznenadiš se promenom. Dodaj svetu malo boje itd.
:kiwi:
Korisnikov avatar
By Mars
Jeste. Odstupa od monotone svakodnevnice (u tom smislu), podsetiš se da si uradio nešto zdravo za svoje telo, i pri tome je jako - prosto!

:kiwi:
Korisnikov avatar
By Mars
Jedna prosta lepota je kad ja operem svoje naočare (lepo, detaljno, vrelom vodom i sapunom za pranje sudova)...i oduševim se koliko lepo vidim.

Nije baš svakodnevna lepota, pošto inače nosim sočiva, ali....u rangu tih običnih, realnih i ostvarivih, čak i u okviru naših moći. Topla preporuka.
By Kragi
Originally posted by SeoskiLola

Meni lepo kad ne čitam ovakve bljaks teme u kojima se svi upinju iz petnih žila da napišu najslatkorečljiviji odgovor.
:kafa:
:lol: :lol: :lol:

on: ceo taj postupak pusenja jedne cigarete.
od zauzimanja pozicije i mesta, preko paljenja, uvlacenja dima pa sve do gasenja. naravno tu spada i umetnost drzanja iste kao i nacin na koji tresete pepeo :love:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Kad mrtav mamuran osetim toplu vodu kako mi se sliva niz vrat i ledja dok se tusiram :love:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Obožavam kombinaciju lokalne arhitekture i jeseni. Inače su mi bljaks i jedno i drugo, ali ovako u kombinaciji su super.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Dzelajza Rouz

Kad uzmem da grickam jabuku i shvatim da je super i da može to umesto 300g čokolade.

I ta prosta ljepota traje prostih pola sata tj. tačno do trenutka kada dohvatim Munchmallow.
:lol:

Dzelajza the Queen...

Vrlo ograničen rok trajanja tako neke proste lepote... :lol:

Ali nevolje ne traju večno...I to im je zajedničko sa radostima. (Andric the Great)
Korisnikov avatar
By Last_minutes
Osmeh moje devojke :gric:
Nasmejani ljudi
Tisina
Talasanje vode
Drvece... Sve je tako lepo :sweet:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!