Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Hys.
Originally posted by Kittrie

doduse, ja nesto precesto ispadam 'atipicna'- pa ma sta god bilo u pitanju.
Meni je ovo tvoj tipican post, pa eto barem negde tipologije u tvojoj atipicnosti :)
:lol:
pa naravno.
da nemam neka tipicna obelezja i prepoznatljive postove u ovom slucaju..
jbte, zabrinula bih se jer.. onda bih naginjala ka granicnoj, shizofrenoj ili najtacnije -visestrukoj licnosti (mi no najki det).

a na atipicnosti sam mislila na uvrezene glupe generalizacije/predrasude tipa:
zensko sam, jarac u horoskopu, rodni grad mi je blah, studirala sam privatni, bi/leca, u sexu volim blah, pisem ovde blah.. ima ih kol'ko hoces..
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Moja predrasuda (cak sumnjam da jeste predsrasuda, ali 'ajde) jeste da su svi nacionalisti, homofobi, radikali, naprednjaci teeeeeeeeske sirovine i gade mi se toliko da ne zelim ni da ih gledam, a kamoli da popricam sa njima. Toliko sam iskljuciva po tom pitanju, da bih neke bliske ljude bez problema izbrisala iz zivota da su nesto od navedenog.
By Kragi
Ti ispade više isključiva od mene. :smeh: ja imam istu takvu predrasudu ali samo prema simpatizerima DSS-a, do te mere da ne želim apsolutno nikakav kontakt. :odbij: :smeh:
naročito ako je gay
Korisnikov avatar
By Zibro
ja pun predrasuda prema morbidno debelim ljudima ... ne mogu sada da nabrajam
By dukkehjem
Originally posted by Zibro

ja pun predrasuda prema morbidno debelim ljudima ... ne mogu sada da nabrajam
ja otkako sam smrsao sam poceo da se tripujem da je takva gojaznost odlika neodlucnosti, slabog duha ili lenjosti, za sta smatram da je uzasna predrasuda i borim se protiv toga, al refleksna prva pomisao mi je, kad vidim nekog bas debelog, lenjost...:sigh:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja sam tolerantan prema gojaznim. Mislim da to moze da bude faza i da ne treba praviti od toga big deal. I sam sam znao da upadam u faze kada se ugojim, u periodima kada sam zbog obaveza morao manje da se krecem.
Postojale su faze kada sam bio mrsaviji - sredjeniji, i primetio sam promene u ponasanju ljudi oko mene. Ta forma je toliko bitna :roll: .

Gojazne osobe cesto u hrani traze spas zbog nekih strahova. To treba razumeti. Ili im gojaznost omogucava da ih niko nece, a to podsvesno i zele. Mozda ne zele da neko nesto ocekuje od njih.
By Speculum Columbae
Originally posted by Sunce

Gojazne osobe cesto u hrani traze spas zbog nekih strahova. To treba razumeti. Ili im gojaznost omogucava da ih niko nece, a to podsvesno i zele. Mozda ne zele da neko nesto ocekuje od njih.
Hm...ja sam doslovce ovo što si napisao, ali sam još uvek vrlo daleko od debelog.
Kad mi je teško, ja uzmem pa jedem jedem jedem jedem jedem jedem jedem jedem...
By dukkehjem
Originally posted by Sunce

Ja sam tolerantan prema gojaznim. Mislim da to moze da bude faza i da ne treba praviti od toga big deal. I sam sam znao da upadam u faze kada se ugojim, u periodima kada sam zbog obaveza morao manje da se krecem.
Postojale su faze kada sam bio mrsaviji - sredjeniji, i primetio sam promene u ponasanju ljudi oko mene. Ta forma je toliko bitna :roll: .

jesam tolerantan i ja :)
moji su, na primer, vrlo gojazni...
a neko ok stomace mi ne smeta na momku, naprotiv skroz mi je ok :love:
mozda imam strah od samog sebe i onog sto sam bio...
tovario sam sebe hranom da se ne bih dopadao drugima i da bih gusio emocije... bezao sam i od seksualnosti takodje.
a, da, ljudi su se izuzetno promenili otkako sam smrsao, forma, povrsnost i tupavost :sigh:
mada... moram da dodam da sam se i ja mnogo promenio ali verovatno zbog samog procesa mrsanja vise nego zbog rezultata.
Korisnikov avatar
By .L O S T
da su sve strejtasise glupe i ugrozene i da kad im bilo koji tip posveti gram paznje iz njih ispari i gram mozga koji imaju... jer pobogu njih neko hoce i nista ali nista ne vide dalje od toga.

najgore u svemu sto ne verujem sebi da je samo predrasuda, shvatam ja da jeste ali nekako to mi izgleda mnogo istinito.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
vec ima onaj "Smrt zenama" na fejsu...al nije dotle doslo...

glup mi je fazon.
Korisnikov avatar
By bas bleu
nisam rekla da je dotle doslo. samo i hear ya.
Korisnikov avatar
By huamua
ima ih iks ali nisu supstancijalne vec površinske tipa cim vidim nekog odmah slopim mentalnu sliku po neki spoljnim karakteristikama
plus primenjujem dvostruke januse za sebe i druge

plus recimo Device su mi po pravilu večito frustrirane, nezadovoljne, dosadne i amebične
fudbaleri su možda en obavezno ograničeni ali sigurno latentni pederi i u najmanju ruku biseksualci
takođe en volim sitne i mršave ljude, nemam predrsudu šta im fali ali im fali
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nije da nemam predrasuda, ali ne volim da razmišljam na tu temu... ja ne diskriminišem, ja ignorišem, mnogo.
Korisnikov avatar
By confinatti
da shef,po defaultu,nema osnovno kucno vaspitanje!
By Kragi
Originally posted by huamua

plus recimo Devic su mi po pravilu večito frustrirane, nezadovoljne, dosadne i amebične
:lol: za dosadu se slazem :sudija: cesto kazem da sam jako dosadan kao osoba :D
Korisnikov avatar
By walt333
Da li bi pretenciozno bilo da kažem da nemam predrasude? :alexis:
Korisnikov avatar
By Sunce
Bilo bi. Po tebi, svako ko nije kurva, nije ni covek. :giggle:
Korisnikov avatar
By walt333
To već nije predrasuda. To je metafizika. :)
By Kragi
Da su svi mačo - teretna - testosteron tipovi pasivni ili uni više pasivni :lepeza:
Korisnikov avatar
By pthalo
kad vidim da neko koristi internet explorer odmah pomislim da ne zna ništa o kompjuterima
Korisnikov avatar
By Last_minutes
Moja predrasuda je da su Bosanci glupi i zaostali :lol:
Razlog- idem u Bosnu vec 17g, 3x godisnje i nije se pokazalo suprotno :shtap:
A moje poreklo cemo izostaviti :blush:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!