Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by *deni*
Originally posted by Val
Em ne vrate, em propagiraju poshtenje! :smeh: Ta tvoja bar 5 godina cjuti. :smeh: Ali ova forumska jok. :lol:
Nista, ti lepo ukebaj tu forumsku pticu kad sledeci put bude kenjala o postenju, pa joj odmah citiraj post i odgovori da ona, kao korisnica sa dosta putera na glavi, nije bas najpozvanija da prica o postenju.
:eureka:

Ne mogu vala. Ne mogu. Jer bih u protivnom po ceo dan morala da je citiram!

:hamlet:
Korisnikov avatar
By IceBerg
VAL: *Ali, ako imash malo, pa se sazhalish na nekoga, dash mu i naravno ochekujesh i to malo nazad, pa ne dobijesh...e to je vecj bedak.*

to su extremne situacije!!! ako je bash neko u tolikoj nevolji onda cu se odreci svojih zadovoljstava... pod nevoljom mislim da je covek bash na ulici... nema kome da se obrati... i ne radi se o njegovim hirovima i prohtevima... vec ga zapalo... mislim da svi dele manje vishe ovo mishljenje... ali to ne spada u pozajmicu... vec pomaganje nekome u nevolji i meni je to pruzalo i pruza dusevnu satisfakciju!!!
Korisnikov avatar
By Val
Pile, ovde se ne radi o nevolji nego o bezobrazluku! Jedno sa drugim ne mozhe da se poredi. Odglumish ulogu, dobijesh novac, a onda...kada osoba zatrazhi novac nazad...nakon duzheg vremena, ona/j koja/ji je uzeo, josh i popljuje debila koji je dao! Ovo debil...´nako odmilja. :giggle:

Nadam se da osoba koja je dala pare, necje da mi zameri. :D

U svakom sluchaju, ako neko padne na glumu, znachi li da je idiot ili...?
Korisnikov avatar
By IceBerg
ako PADNE NA GLUMU!!! MISLIM D AJE GLUPO :D pasti na glumu moze samo neko ko nema iskustva sa ljudima i neki balavac!!! barem meni je dovoljno 5 minuta d aprovedem sa osobom i da dosta toga zazakljucim... stoga ako se PADNE NA GLUMU ONDA JE FAKAT DEBILCE :D
Korisnikov avatar
By Val
Fakat je da jeste "balavac/ica". Ali, znachi li to da smo debili, ako verujemo ljudima? :nerd:

Bez obzira na godine onog ko je u tom sluchaju "ukrao" i onoga ko je biJo debil u tom trenutku. Ali, ako vecj prichamo o godinama...to je josh jedna od loshih stvari. Pokradena/i je jako mlad/a, za razliku od druge/og!
Korisnikov avatar
By IceBerg
UH IDEMO PREDALKEO D ANE ODEMO U OFFTOPIC... :) tema je jakooo dobra!!! ali takva STVORENJA (nisu osobe niti persone) trbeba nauciti pameti...

:oklagija:

nikome se ne pozajmljuju ZENA/DEVOJKA/DECKO/MUZ AUTO MOBILNI I PAREEEEEEEEEEE
Korisnikov avatar
By Val
Takva stvorenja treba javno suochiti! A zatim ignorisati.

Shta li bi radili pre nekoliko vekova sa takvima? :nerd:
Korisnikov avatar
By IceBerg
VAL: *Shta li bi radili pre nekoliko vekova sa takvima? :nerd: *

prevaranti i prevrtljivci... DOBRO PITANJE!!! milsim da bi bili javno osudjeni na trgu... ono kao na filmovima da ih mas apljuje i gadja raznoraznim predmetima vocem i povrcem :D
Korisnikov avatar
By Val
Chuj vocjem i povrcjem! Nadam se ... trulim! Ja bih takve govnima "hranila". Na lopatu pa u usta!

:chilling:
By Tresh-grl
3 pari chizmica i 2 tashne koje su zauvek izgubljene.
samo cu toliko reci.
Korisnikov avatar
By m..
Bila je tema o tome. Ne volim da posudjujem od drugih, ne volim ni ja da posudjujem (osim vratisama) jer me iskreno receno mrzi da cimam ljude da mi nesto vrate, lakse mi je da zaboravim da su ikad postojali.

Medjutim, medjutim - pozajmljujem tu i tamo. Na prvom mestu, dok ja dobijem platu devojka ostane bez kesha, pa ona dobije a ja budem dekintirana, pa se tako pozajmljujemo po ceo mesec i kompenzujemo, sto je nekako i sasvim normalno, i to nekako ni ne vidim kao pozajmicu (jer obe insistiramo da vratimo novac. lol), i naravno konstantno nosimo ili ja njenu ili ona moju graderobu, jer nosimo isti broj. Druga stvar, jedan prijatelj mi redovno pozajmljuje novac, kada mi zatreba neka veca kolicina u hitnom roku (tipa treba mi za kaput), al ne uzimam nikad pre nego sto se uverim da mogu da skupim te pare u roku od nedelju dana i da mu vratim (uvek ja njega jurim). sad cu verovatno biti primorana da pozajmim neku vecu kolicinu para od njega za put, jer mi je iskrsao u kratkom roku, a ne znam koliko moji imaju na lageru i da li ce mi biti dovoljno.

Dakle ne volim da pozajmljujem, ali nekad moram i tad imam od koga da pozajmim, jer sam uredan vratisa.

I da, pozajmim tu i tamo neki kesh kad propijem sve u klubu, pa vratim cim se ukaze prilika.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by IceBerg
ako PADNE NA GLUMU!!! MISLIM D AJE GLUPO :D pasti na glumu moze samo neko ko nema iskustva sa ljudima i neki balavac!!! barem meni je dovoljno 5 minuta d aprovedem sa osobom i da dosta toga zazakljucim... stoga ako se PADNE NA GLUMU ONDA JE FAKAT DEBILCE :D
Sorry, nisam citala od pocetka. Ko, dodjavola, pozajmljuje ljudima koje zna tipa 5 minuta? Mislim da meni dodje neko koga znam povrsno sa takvom molbom otkantala bih ga zbog nevaspitanja i nedostatka takta.
Korisnikov avatar
By anche
pa zavisi kako gledas na stvari, ima i ona poslovica 'ovce su tu da se shishaju' :D

ja nisam u fazonu da pozajmljujem ili dajem na zajam, ali pamtim jednu situaciju gde sam sa drugaricom/poznanicom isla u neku prodavnicu i ona je htela mango ali nije imala para. ja njoj kupim taj mango, ili bese papaja - sad mi se vec mesa (kad volim da kupujem :giggle: ) i ona cvrsto obeca da ce vratiti neke pare, sad koliko je to kostalo stvarno nemam pojma, ali sigurno nije moglo mogo da kosta.

pazi sad: nikada vise to nije pomenula. sama cinjenica da je ona toliko obecavala da ce vratiti - bez toga da sam ja rekla da treba/mora i sl. a posle toga nije ni pomenula - bar nesto 'jao ja tebi ostadoh duzna, a obecala sam, a bas nemam, a trebalo bi da ti vratim, a daj ja tebi nesto da kupim...' bilo sta da je rekla u osvrtu na taj dogadjaj! e to govori mnogo vise o toj osobi. tako da... pare/materijalne stvari su tu da se vidi ko je kakav, i to je vaznije od samih materijalnosti.

i sad joj dzabe i pet kila banana (ne volim papaju) da mi kupi - gotovo - ja vec imam formirano misljenje o njoj :sigh:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
takodje ne volim da pozamljujem od drugih, ali uredan sam vratisha kako rece m :)

i zadovoljstvo mi je pozajmiti stagod urednim vratishama :lizalica:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by anche
pa zavisi kako gledas na stvari, ima i ona poslovica 'ovce su tu da se shishaju' :D

ja nisam u fazonu da pozajmljujem ili dajem na zajam, ali pamtim jednu situaciju gde sam sa drugaricom/poznanicom isla u neku prodavnicu i ona je htela mango ali nije imala para. ja njoj kupim taj mango, ili bese papaja - sad mi se vec mesa (kad volim da kupujem :giggle: ) i ona cvrsto obeca da ce vratiti neke pare, sad koliko je to kostalo stvarno nemam pojma, ali sigurno nije moglo mogo da kosta.

pazi sad: nikada vise to nije pomenula. sama cinjenica da je ona toliko obecavala da ce vratiti - bez toga da sam ja rekla da treba/mora i sl. a posle toga nije ni pomenula - bar nesto 'jao ja tebi ostadoh duzna, a obecala sam, a bas nemam, a trebalo bi da ti vratim, a daj ja tebi nesto da kupim...' bilo sta da je rekla u osvrtu na taj dogadjaj! e to govori mnogo vise o toj osobi. tako da... pare/materijalne stvari su tu da se vidi ko je kakav, i to je vaznije od samih materijalnosti.

i sad joj dzabe i pet kila banana (ne volim papaju) da mi kupi - gotovo - ja vec imam formirano misljenje o njoj :sigh:

:giggle: "Simpa" posticj... :giggle:

Potpuno si u pravu. Ljudi se prodaju za male pare. Shto reche m.. , uredan platisha (vratisha) karakterno mi je najmiliji. A oni ini, ne znam da l´ ikada stanu pred ogledalo, sem da nameste frizuru. Mislim da takvim osobama ni stub srama ne bi bio "pouchan". Te bi i vezane za stub autograme delile. :invalid:

:roll:
Korisnikov avatar
By Val
Deni, si "provalio"? :P
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Val

Posudjujete li ?
Naravno da sam pozajmljivo novce od drugih,a i ja pozajlmivao drugima-i ne znam nikog iz moje okoline ko to nije radio-šta je tu sad toliko strašno...

I nisam nikad imao problema-svi mi vratili i ja svima vratio:cowboy:

Meni je mnogo veća muka kad me zovu za žiranta-e tu puknem,al baš:indijanac:
By Speculum Columbae
Hm. Ne volim tu reč "pozajmica".
Nemam nikakav odnos prema novcu. Uglavnom ga nemam, kada ga imam ide na knjige, ili nekakve gluposti.
Ne umem da cenim, ili čuvam novac, jer ga ne želim u svojoj blizini. Troškarim ga.
Par puta sam pozajmio nemalu sumu noca vrlo vernim prijateljima koji su bili u velikom problemu.
Nikada ga nisam tražio nazad. Tako uvek bude - iako, možda nemam novca za poklanjanje, uvek ga poklonim.
Malo stvari pozajmljujem, uglavnom sve dajem.
Korisnikov avatar
By Last_minutes
Ako imam novca- zavisi ko trazi od mene.
Ako je u pitanju neka bliska i pouzdana osoba, rado cu pozajmiti, mada te bliske i pouzdane nikada nisu trazile :)
Pozajmila sam svega par puta u zivotu, ali nemam naviku da posudjujem; tada sam bila prinudjena, jer sam potrosila za 3 dana, ono sto je bilo namenjeno za 10 :drama: :tornado:
Korisnikov avatar
By Blady
Da, i duguju mi.. doduse, dugujem i ja ali postujem dogovor...
Dok ne popizdim i krenem da koljem ljude.
Korisnikov avatar
By walt333
Dzaba ti novci ako ne zelis deo da pozajmis svom prijatelju u nuzdi. Toga se drzim. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!