Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Mars
Teta Daliborka, ako ste slu?ajno zaboravili - ja vas obožavam.

Najlepse gradjevine i prostori sveta: Marsovo dupe
http://www.ehow.com/
Nisam zaboravila, pile tetka Daliborkino.
Cak sam tvoju sliku sa avatara skinula i planiram da je izradim u realnom formatu, pa da zauzmes mesto u mom foto albumu, tetino tetinche mudro i simpatichno.
:mazi: :meda:
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by Daliborka
Originally posted by bambola
Daliborka ako sam dobro zapamtila ti imas samo 35god.-otkud ta prica o godinama,Djerdanu i prohujalim vremenima koja vise prilici zeni u stvarno `ozbiljnim` godinama?Ja sam tvoja ispisnica i preturila sam svasta preko glave a ipak se jos uvek osecam kao dete... :hyper: hiperaktivno...

Nemoj tako..toliko toga te tek ceka...
Nemoj zaboraviti da sam ja za svoga veka stigla i da se udam i da ostanem udovica, tako da imam zaista mnogo uspomena kojih mogu da se prisecam uz pesme Mire Vasiljevic i grupe "Djerdan".
Slazem se sa tvojim misljenjem da me jos mnogo toga ceka u zivotu i ja sam spremna za akumulaciju novih dogadjaja, koji ce jednog dana ostati kao divne uspomene...
Ja sam usla u trend, jer sam nedavno shvatila da bas i nisam tako matora, pa sam napustila naviku da stavljam hladnu trajnu i da uvijam kosu na metalne viklere, nego sam izravnala kosu i obojila je u izazovnu platinastu nijansu.
Jedino mi je zao sto sam, da bih se emancipovala, morala da cekam da mi se upokoje i muz i otac.
Laka im crna zemlja obojici.
:pop:

Bogami Daliborka ja te pretece,udavala sam se dvaput i takodje ostala udovica...tako da i ja imam uspomena...ali ih sortiram da pravim mesta za nove...pozzzz...:pinknaocari:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Bogami Daliborka ja te pretece,udavala sam se dvaput i takodje ostala udovica...tako da i ja imam uspomena...ali ih sortiram da pravim mesta za nove...pozzzz... :pinknaocari:
Zaista? I ti si udovica ? Jao, divno ! Pa to znaci da ja nisam ovde jedina sa takvom zivotnom storijom.
Mogle bismo nas dve da pocnemo da se druzimo.
:jutro:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Daliborka
Daliborka ako sam dobro zapamtila ti imas samo 35god.-otkud ta prica o godinama,Djerdanu i prohujalim vremenima koja vise prilici zeni u stvarno `ozbiljnim` godinama?Ja sam tvoja ispisnica i preturila sam svasta preko glave a ipak se jos uvek osecam kao dete... :hyper: hiperaktivno...

Nemoj tako..toliko toga te tek ceka...
Nemoj zaboraviti da sam ja za svoga veka stigla i da se udam i da ostanem udovica, tako da imam zaista mnogo uspomena kojih mogu da se prisecam uz pesme Mire Vasiljevic i grupe "Djerdan".
Slazem se sa tvojim misljenjem da me jos mnogo toga ceka u zivotu i ja sam spremna za akumulaciju novih dogadjaja, koji ce jednog dana ostati kao divne uspomene...
Ja sam usla u trend, jer sam nedavno shvatila da bas i nisam tako matora, pa sam napustila naviku da stavljam hladnu trajnu i da uvijam kosu na metalne viklere, nego sam izravnala kosu i obojila je u izazovnu platinastu nijansu.
Jedino mi je zao sto sam, da bih se emancipovala, morala da cekam da mi se upokoje i muz i otac.
Laka im crna zemlja obojici.
:pop:
:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:
Korisnikov avatar
By *deni*
Eh, i mene nešto, ovako, dok sam pod terapijom, uvijen u ćebe i utučen... more uspomene, pa ću sebi dozvoliti luksuz da postavim ovden jednu lepu numeru.... :kija:

''
Korisnikov avatar
By Torry
imam vise kao mala nego u toku odrastanja sto mi zao...neke meni drage osobe i situacije nisam zabelezila, ko zna zasto

dok je drugacije sad u svetu digital aparata, ne ispustam iz ruku aparat
Korisnikov avatar
By Last_minutes
Imam mnogo fotografija iz perioda do 11g.
Vecina fotografija mi ne budi lepe uspomene. Mnoge stvari su se promenile i mnoge su nazalost nezaboravne.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!