Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Svirate li neki instrument?

Nemam talenta
7
18%
Imam talenta, no nisam nikada bio/la u prilici da pokusam
4
10%
Da, klavir
7
18%
Da, gitaru
9
23%
Da, bubnjeve
Nema glasova
0%
Da, violinu
3
8%
Da, duvacki instrument
Nema glasova
0%
Da, vise instrumenata
9
23%
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Evo, ja 12 godina svoga zivota provedoh svirajuci klavir (osnovna + srednja muzicka skola, instrumentalni & TO odsek + jos neke dve godine koje su mi se nasle kao prazan prostor izmedju navedenog osnovnog i srednjeg skolovanja - razlog: upisala sam osnovnu muzicku kao mnogo, mnogo malecka :mini: ...

...Na fakultetu se preorijentisah na etnomuzikologiju... Klavir svirkam jos po malo iz zabave, ali nikada nisam zazalila sto odoh u naucno-teorijske vode... :yay:

...Gitaru sam probala da sviram, ali mi je napravila gadne zuljeve na prstima.... :placko:

...Frulica - to ide onako, iz zabave, kao i ostale "decije" razbibrige od instrumenata - metalofon, melodika, triangl.... :lol:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ja sam glasao klavir ali ne sviram klavir vec klavijaturu - ali to nije navedeno u anketi...

:klavir:
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Ja sam jako muzikalan,imam sluh i glas,medjutim instrumenti me apsolutno ne zanimaju(osim orgulja i klavira),ne znam ni note
By Snow_Crystal
Nemam talenta mada sam kao mala svirala pomalo klavir...:zongler:
Korisnikov avatar
By ianna
gitara, klavir, bubnjevi, harmonika

:carica: :crta:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by vanillapuff

...Gitaru sam probala da sviram, ali mi je napravila gadne zuljeve na prstima.... :placko:

Naravno, i meni je......i to je trajalo nekoliko dana, ali sam ja ranjenih jagodica nastavljala dalje i onda su se ljustile, bolele, a kasnije se stvorio malcice jaci sloj koze na tom mestu i mogla sam da nastavim do mile volje..... :gitara:

Tesko je proci kroz to (posebno kad uzasno boli a zica te sece kao zilet), ali ako postoji zelja i ljubav prema instrumentu, onda je to zanemarljivo.

:hvala:
Korisnikov avatar
By Das Ich
klavijature prilicno amaterski i neredovno za sada, al imam i casove klavira vec neko vreme, cisto da se malo obrazujem :D
By Speculum Columbae
Završio nižu i srednju muzičku, obou.
Nižu muzičku klavir.
Sam naučio frulu, rekorder i flautu (manje vešto), sada sam kupio antikvarnu mandolinu, znam još osnovne stvari iz gitare, pa ću vežbati ova dva instrumenta.
Korisnikov avatar
By mOwbid
^ :hail:

-----

8 godina sam svirala klavir, pa onda uzela malo gitaru (to nisam ucila).
a uvek sam zelela :saksofon: ili violinu :(
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
ranije sam nesto kao pokusavala sa gitarom, islo mi je, medjutim...sve to je obustavljeno zbog koje cega.

a saaaad...trebalo bi da pocnem da ucim da bubnjam, da nastavim sa gitarom i pocnem sa saxofonom ^^ :yay:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!