Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Simor
Ah, well, forum jeste postao hiper dosadan, ali valjda to između ostalog nameće i njegova forma - kada je jedina stvar koja povezuje i podbrcava ljude da dođu na forum njihova seksualna orijentacija, onda dobiješ miks najrazličitijih ljudi i najrazličitijih interesovanja. Verovatno je mnogo lakše kada imaš situaciju kao na forumu glbtq.com gde je forum specijalizovan, pa je naglasak na umetnosti, muzici, filmu, književnosti.

Elem, novi ljudi su, ipak, doneli i nešto pozitivno - koliko ja primećujem, konačno se više na forumu ne dovodi u pitanje karakter homoseksualnosti, ne pljuje se po feminiziranim muškarcima i muškobanjastim ženama, a zbog hronične nezainteresovanosti za politiku, više ne slušamo ni nacionalističke i rasističke ispade (za to su ostali specijalizovani oni ranije registrovani korisnici). Dakle, stepen nediskriminativnosti je, čini mi se, znatno povećan, pa čovek može mirne duše otići sa foruma i prepustiti adolescentima i adolescentkinjama da raspravljaju čije su noge bolje a dupe čvršće, i ostaviti im prostora da se na forumu dogovaraju za popodnevne kafe i šetnje, večernje izlaske te kres varijante. Hej, cyber je to generacija, pa su im valjda cyber i lični odnosi i polje intime.

Uostalom, i neki stariji korisnici niš' drugo nisu radili nego intimizirali, a da za to nisu imali osnova (tek je to bila paleta groteskne cyber-relational addiction). Ovi se barem posle virtuelnih dogovora zaista i nađu i piju kafu ili seksaju. A i ne stide se svoje homoseksualnosti. Pa, zar to nije napredak?

:vegi:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Simor
Ah, well, forum jeste postao hiper dosadan
Smaračina.
Ili mi to samo danas tako izgleda...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ja otvorih temu, ali se predomislih u medjuvremenu. You make your own fun!
By Paris
Originally posted by Simor
Ah, well, forum jeste postao hiper dosadan, ali valjda to između ostalog nameće i njegova forma - kada je jedina stvar koja povezuje i podbrcava ljude da dođu na forum njihova seksualna orijentacija, onda dobiješ miks najrazličitijih ljudi i najrazličitijih interesovanja. Verovatno je mnogo lakše kada imaš situaciju kao na forumu glbtq.com gde je forum specijalizovan, pa je naglasak na umetnosti, muzici, filmu, književnosti.

Elem, novi ljudi su, ipak, doneli i nešto pozitivno - koliko ja primećujem, konačno se više na forumu ne dovodi u pitanje karakter homoseksualnosti, ne pljuje se po feminiziranim muškarcima i muškobanjastim ženama, a zbog hronične nezainteresovanosti za politiku, više ne slušamo ni nacionalističke i rasističke ispade (za to su ostali specijalizovani oni ranije registrovani korisnici). Dakle, stepen nediskriminativnosti je, čini mi se, znatno povećan, pa čovek može mirne duše otići sa foruma i prepustiti adolescentima i adolescentkinjama da raspravljaju čije su noge bolje a dupe čvršće, i ostaviti im prostora da se na forumu dogovaraju za popodnevne kafe i šetnje, večernje izlaske te kres varijante. Hej, cyber je to generacija, pa su im valjda cyber i lični odnosi i polje intime.

Uostalom, i neki stariji korisnici niš' drugo nisu radili nego intimizirali, a da za to nisu imali osnova (tek je to bila paleta groteskne cyber-relational addiction). Ovi se barem posle virtuelnih dogovora zaista i nađu i piju kafu ili seksaju. A i ne stide se svoje homoseksualnosti. Pa, zar to nije napredak?

:vegi:
Bravo Simore, svidja mi se pristup! Videti dobro u losem!
:shake:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
Kad sam došla ovde, a to beše skoro, forum mi nije delovao zanimljiv. Onda mi je neko od forumaša " sa stažom " rekao da je upoznavanje jedna od suštinskih funkcija ovog foruma. Ok. Šta ima loše u upoznavanju? Ništa, pretpostavljam. Ali šta kad neko neće isključivo upoznavanje ( jer za to ima chat, npr. )? Ali, ima ovde zanimljivih tema svakako, ne treba preterivati.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ovaj forum nikada neće umreti, a znate zašto?

Zato što drži monopol u kategoriji smislenih srpskih LGBTIQ foruma. :sudija:

Možda može da bude samo trenutna kriza manjka smislenih razgovora, ali dok god bude bilo ljudi koji ne budu tražili samo seks, nego da hoće i da RASPRAVLJAJU i POLEMIŠU o temama vezanim za seksualnost tj. biti LGBTIQ osoba u/iz Srbije (plus region), postojaće i forum.

Mislim ovaj forum je jedna moćna stvar. Najpre, vrlo je dostupan, može se lako učestvovati u diskusiji i to anonimno. Kada ste mlada osoba koja ima toliko pitanja, a ne može da dobije ni od koga odgovor, niti sme da pita u svojoj okolini, ovo je savršeno mesto gde može da konačno oseti da nije sama, te da nije sve crno onako kako se čini. To je samo jedna od korisnih stvari koja su razlog zašto neće i ne sme zamreti forum.

A i ako bude "zamro" to je trenutak kada se trebamo jako, jako zabrinuti.
Korisnikov avatar
By kal zakath
Auuuuu....pre tri godine sam još imao snage i volje da odgovaram?!?
By therealrocknrolla
Meni forum sluzi da pustim mozak na ispasu.
I zivo me zanima sta je za vas "smislen razgovor"? Je l' to ono ''Citam ruske klasike, gledam filmove Bernarda Bertolucija i slusam arije iz italijanskih opera dok u svom domu veceram dva lista zelene salate uz casu crnog vina (neka dobra berba), iza mene pucketa vatra u kaminu a sa moje leve i desne strane su police od debele tresnjevine pune knjiga u tvrdom povezu i suvenira sa putovanja po belome svetu. Borba za prava i jednakost lgbtq osoba? Ah, pa tu sam pionir. Ali sada vise nisam aktivan. Povukao sam se u svoju oazu mira, daleko od ludila i nekulture koji su zavladali medju gay populacijom. Eh, mon die, danasnja gay omladina ne zna biti nobles. Samo misle na Madonu, patike i fejsbuk. A tek njihov vokabular?! Iju, ju, ju! Sad me izvinite, mnogo sam se potresao. Idem sesti u svoju stilsku fotelju da meditiram gledajuci u svoju rokoko-bauhaus-posmodernisticko-ekspresionisticku sliku koju sam kupio u antikvarnici u jednom italijanskom gradicu i da vodim smislene, intelektualne razgovore sa skulpturom bezruke madone (ne, ne, nije ona Madona) dok otresam cigaret u jao-ming vaznu iz Kine."
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by therealrocknrolla

Meni forum sluzi da pustim mozak na ispasu.
I zivo me zanima sta je za vas "smislen razgovor"? Je l' to ono ''Citam ruske klasike, gledam filmove Bernarda Bertolucija i slusam arije iz italijanskih opera dok u svom domu veceram dva lista zelene salate uz casu crnog vina (neka dobra berba), iza mene pucketa vatra u kaminu a sa moje leve i desne strane su police od debele tresnjevine pune knjiga u tvrdom povezu i suvenira sa putovanja po belome svetu. Borba za prava i jednakost lgbtq osoba? Ah, pa tu sam pionir. Ali sada vise nisam aktivan. Povukao sam se u svoju oazu mira, daleko od ludila i nekulture koji su zavladali medju gay populacijom. Eh, mon die, danasnja gay omladina ne zna biti nobles. Samo misle na Madonu, patike i fejsbuk. A tek njihov vokabular?! Iju, ju, ju! Sad me izvinite, mnogo sam se potresao. Idem sesti u svoju stilsku fotelju da meditiram gledajuci u svoju rokoko-bauhaus-posmodernisticko-ekspresionisticku sliku koju sam kupio u antikvarnici u jednom italijanskom gradicu i da vodim smislene, intelektualne razgovore sa skulpturom bezruke madone (ne, ne, nije ona Madona) dok otresam cigaret u jao-ming vaznu iz Kine."
Da li biste izvoljeli javiti se kad naučite koristiti navodnike i velika slova u ljupkom nam jeziku? Uzgred, da li Vam je to Bafomet na pički?
By therealrocknrolla
1. Ne teraj mak na konac.
2. Nije Bafomet vec obican jarac (moj zodijak). Vidis da je blentav i nasmejan. Sto pitas? Usr'o si se da cu napujdati Sotonu na tebe?
Korisnikov avatar
By bern

1. Ne teraj mak na konac.
2. Nije Bafomet vec obican jarac (moj zodijak). Vidis da je blentav i nasmejan. Sto pitas? Usr'o si se da cu napujdati Sotonu na tebe?
Ako je Sotona ono što je "ispod" slike - ništa joj pujdanje ne vrijedi. I ljepše su pokušavale! :P

I nemoj da rešetaš po ljudima kad si... sličan. Artistička sličica... ne... slistička artistica, slicična pičica... dođavola! ...slikasta pičkica sa jarcem i Bukovski - e nemoj da brbljaš da bi duHan krkao u Jaomigaming ćasu!
Korisnikov avatar
By Torry
mozda jedino ako pojedini svojataju kao svoj privatni chat kao sto imam prilike da vidim do sad
By therealrocknrolla
[/quote]

Ako je Sotona ono što je "ispod" slike - ništa joj pujdanje ne vrijedi. I ljepše su pokušavale! :P

[/quote]

:wtf: Sta li je ovde pisac hteo reci?

[/quote]

Artistička sličica... ne... slistička artistica, slicična pičica... dođavola! ...slikasta pičkica

[/quote]

Ako bolujes od disleksije - ok, ako pokusavas da budes zanimljiv - tako ti jebeno ne ide, da bi trebalo da odustanes.
Korisnikov avatar
By Srklet
ovaj forum puca od zivota. ozbiljno. pogledajte gay.hr, pa se vise necete nikada zaliti. :bubbles:
Korisnikov avatar
By bern

Ako bolujes od disleksije - ok, ako pokusavas da budes zanimljiv - tako ti jebeno ne ide, da bi trebalo da odustanes.
Niti jedo od toga. Samo ne nervira kad neko kritikuje drugoga, a potpuno su isti - kao ti u ovoj temi. Pridružila si se hordi onih koji imaju predrasude o gejevima, kao o nekim ulickanim snobovima koji nemaju mnogo kontakta sa stvarnošću. Samo ih je dio takvih, i to u bogatim i liberalnim zemljama. Kod nas ih nema mnogo, pogotovo na forumu.

A moji postovi su bile male jezičke egzibicije.. na račun jarca na... znaš već čemu... prava postmoderna :snob:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!