Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
The greatest thrill is not to kill, but to let live.
The Grizzly King by James Oliver Curwood
Korisnikov avatar
By ultraviolet
kakav bih licimur bila kad bih rekla da mi se gade, a ovamo terorišem meso svih vrsta boja i verosipovesti.
dok bih one koji zlostavljaju životinje na po kolac na svim graničnim prelazima.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Veoma.

Podržavam jedino ubijanje radi prehrane, odnosno preživljavanja.

Ljudi su odavno prešli tu granicu, i otišli u besmisao!

Jadne životinje, jadna priroda.

P.S. Meso oduvek retko jedem, i kada budem imao novaca i novaca, prestaću u potpunosti.
Korisnikov avatar
By m..
gade mi se, jasta. osim kad ubijaju zivotinje zarazene besnilom.
Korisnikov avatar
By zozefin st
znam nekoliko lovaca, i moj cale je bio lovac. kad sam bila mala i ja sam zelela da postanem lovac.. medjutim provalila sam da bi mi bilo zao da ubijem neku divlju zivotinju. Ali ne gade mi se lovci.
Lovcima nije jedini zadatak da ubijaju zivotinje, a i to je valjda u redu u nekim granicama.. nego oni kad je prevelika i dugacka zima nahrane te zivotinje- znaci prave hranilista za divljac.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Azdaja

Ne gade mi se...bila sam mnogo puta u lovu,deda mi je bio lovac,ujaci...a i volEm divljac :zavera:

+ ovako ce biti dok ne pandrknem... :lol:

jao, al ste mi svi svileni neŠ, a cim bi probali mesinu zaboravili bi odmaH na lov :lol: .... :geisha:

+ zabavno je :yes:
Korisnikov avatar
By zozefin st
ono sto mi se gadi to je lov sa klopkama- tu se zivotinja muci, a i postoji mogucnost da se izbavi a da ostane osakacena, npr.lisica izgubi nogu, i tako nece moci da ulovi sebi hranu pa ce umreti od gladi, a to je stvarno okrutno...
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by zozefin st

ono sto mi se gadi to je lov sa klopkama- tu se zivotinja muci, a i postoji mogucnost da se izbavi a da ostane osakacena, npr.lisica izgubi nogu, i tako nece moci da ulovi sebi hranu pa ce umreti od gladi, a to je stvarno okrutno...

nikad nisam lovila lisicu.... zar klopka ne spada u krivolov?!

puska i cepaj :D
Korisnikov avatar
By zozefin st
ima veci problem od lovaca- mnogo veci problem, a to su otrovi koji se koriste za prskanje u ratarstvu, sada se vec sve prska pesticidima, a naravno ako zec ili jelen pojede sveze prskanu detelinu ili kukuruz otrovace se, a lisica ce pojesti otrovanog zecu, i lepo svi izumru......................:kopa:
Korisnikov avatar
By zozefin st
Originally posted by Azdaja
Originally posted by zozefin st

nikad nisam lovila lisicu.... zar klopka ne spada u krivolov?!

puska i cepaj :D
da to je vec krivolov
Korisnikov avatar
By lana-bg
Ako neko ubija zivotinje u svom dvoristu, na farmi ili u divljini (u skladu sa zakonom),jer je to jedini nacin da zaradi novac, ili to radi zato sto zeli da obezbedi svojoj porodici zdravije i cistije meso od onog koje inace kupuju u prodavnici, onda ok. To mogu da razumem.
Ima medjutim onih koji ubijaju zivotinje sporta i zabave radi. Oni mi se svarno gade. Jos kad ih vidim onako nasmejane kako poziraju sa ubijenom zivotinjom u jednoj, a sa puskom u drugoj ruci, dodje mi da povratim. Jos ako je na slici zena...uzas!

Morbidno je kada preparirane zivotinje drze iznad kreveta, u dnevnoj sobi ili bilo gde u stanu. Ne volim takodje ni kada zene nose bunde, tasnice i sl. od prirodnog krzna. Cemu to?

Volim zivotinje, samim tim ne volim lovce.
By Kala
Ja bih lepo na te lovce pustila grupu ''rekreativnih'' ubica iz zatvora,pa da vide sta je ''turizam'' u Srbiji.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja prezirem lovce.

Medjutim, postoji period u sumskim gazdinstvima u kome je pozeljno loviti (ali tacno odredjeni broj jedinki). Vrsi se zato da bi ekosistem bio stabilan i odrziv.

Recimo, ako se prenamnoze divlje svinje ili sl.

Svejedno, ja bih takve zivotinje uspavao, pa bih ih preneo na neko drugo podrucje.
Korisnikov avatar
By _LuKa_
Ma lovci postoje radi vaše zaštite deco! :deda:

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!