Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Orion
Originally posted by Null

menjam položaj u snu. ima me svuda. ponekad. a nekad ne mrdnem
Same here.

:)
ovako.

..

Sto se tice vremena spavanja.....ne postoji to kod mene.

Legnem kad mi se spava. Ne umem ono 'aj sa cu da legnem, pa mozda zaspim'.

Budim se kad se probudim, ili kada moram.
Korisnikov avatar
By Sunce
Na bokovima: prvo na jednom, pa onda na drugom. To mi se smenjuje. Volim da je jastuk hladan, ne podnosim kada ga zagrejem. Onda ga u sred noci obrcem. Mogu i na ledjima.
Korisnikov avatar
By sunflower5
Trudim se da spavam bar 6,7 sati.
Ne volim rano da ležem,actually ne sećam se kad sam poslednji put legla pre 3 a.m. :nerd:
Pokušavam da iskoristim dan,što više mogu :shmi:

Što se tiče položaja,spavam na boku ili stomaku,ali obavezno jednu nogu savijem u kolenu :alien:
Uglavnom se tako i budim :D
Korisnikov avatar
By simarrgL*
:pucaodsmeha:

ot: spavam u fetus polozaju. ranije sam imala trip da ako ne mogu da zaspim, legnem na stomak, i odmah zaspim.
Korisnikov avatar
By m..
Spavam u proseku 6 sati tokom noci i jos sat popodne ako je izvodljivo.

Nekad 4-5 dana spavam po 4-5 sati pa onda 6. dan odvalim 9 sati. Najduze sam spavala 14 sati, kada sam prethodno bila budna 4 dana.

Anyways, zaspim na stomaku a probudim se na ledjima, ne znam da li u medjuvremenu bivam na boku, ali znam da tokom noci stezem vilicu i skrgucem zubima, i ponekad zabalim (to kad se odvalim od umora i kad putujem autobusom pa zaspim sedeci, o uzasa).

Od ostalog volim da mi je madrac tvrdji i jastuk manji, mada mogu da kuntam gde god i kako god pod uslovom da sam dovoljno umorna (jednom sam spavala na klupi autobuske stanice u Bratislavi, to je zapravo sve sto sam videla od tog grada).

Iskreno najvise volim da spavam na moru, pod borovima uz talase i cvrcke. :D
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
Obicno spavam 6-9 sati, sve zavisi. Nekad i menje, a to je umetnost ako uspem uopste da funkcionisem normalno nakon mozda 4h spavanja.
U sustini, jedino pravilo koje imam je "nemoj me pre 8h buditi, ujedam" ... :D

Obozavam da spavam na stomaku, i uvek nekako vucem i malo na levo-kako god da okrenes. Mada knjavam i na ledjima i na levom boku. Sama sam sebi zabranila da spavam na desnom, a sto...pojma nemam :lol: Kako god da spavam jedna mi je noga savijena. I uvek se budim sa utrnutom nogom ili rukom jer spavam dosta blesavo pa se svakako i budim... :lol:
Pravila oko duseka nemam, a za jastuk...mrzim perjane jastuke. Vec 3 godine ih ne koristim.
E da, neko je rekao da ne voli kad mu se jastuk ugreje... joj ni ja... :( Zato spavam sa 2-3 jastuka, pa ih menjam, hehe XD
Korisnikov avatar
By zachary85
Ne mogu da zaspim kada sam na leđima ili na stomaku. Spavam na boku i to uvek na desnoj strani.

Spavanje je tako divna aktivnost....
Korisnikov avatar
By Madonna
ovih dana-tako što rastopim septoletu u ustima, tj. ostavim da se topi i sliva dok tonem u san. na leđima :rida:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by Vetur úlfur

Uglavnom u krevetu, ako je hladno onda sam sklupcan, na boku, a ako mi je vruce (uglavnom), onda se toliko vrpoljim, da razbacam sve stvari okolo i kad se probudim pitam se: "Kako li se ovo desilo?". Radnim danima lezem u intervalu 23-1, za vreme vikenda i raspusta ovo je neodredjeno :lol: . Spavam 6-7 sati dnevno, ali se desi i da mi je 3-4 sata sasvim dovoljno.

Desava se da zaspim za stolom, obicno prekrstim ruke i navalim glavu na njih. To spavanje obicno kratko traje, i desi se samo kad sam preumoran ili dok ucim :lol: Najlakse zaspim dok ucim nesto :awesome:

E, sad, zabavniji deo. Kad se napijem :awesome: Tu moja kreativnost u pozama i mestu dolazi do izrazaja :D
Uglavnom zaspim na podu, fotelji ili dvosedu (krevet ne volim kad sam pijan, ne znam zasto). Nekoliko puta sam zaspao u zagrljaju wc solje :lol: , na terasi, za stolom, na stolu, na kuhinjskom elementu, preko drugih pijanih ljudi, sklupcan na podu ispod kisobrana :awesome: . To je sto kad sam unutra.
Kad sam napolju, onda na klupici, na travi u parku, na ulici, a omiljeno mesto mi je stepeniste kod PMF-a :awesome:
Najsmesnije mi je bilo kad sam se probudio u VIP-u u zenskom wc-u na podu kako spavam preko dve najortakinje :awesome: Nemam pojma kako sam dosao do toga, ali eto, desava se :lol:

Od sinoc imam nov nacin: Bulja na wc solji, glava u prasku za pranje i prstic u chmar (da se ne dobije analni prolaps) :lol:
Korisnikov avatar
By bu
tokom spavanja menjam polozaj..al moram da zaspim na stomaku :)
Korisnikov avatar
By constantine
na stomaku zaspim ali mi se desava da se probudim i na podu :)
Korisnikov avatar
By poison
Zaspim, obicno na stomaku, a naravno probudim se polu-iskrivljeno-iscaseno-ukocena.
Duzina sna - varira od dana u nedelji do trenutnog raspolozenja, izmedju 2,5 i 6 sati.
:yes:
By LeDeNa_
Spavam dva-tri sata

Ubio me tenis-australian open....Od tad...uzas....

:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!