Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Test...na kompjuteru, touch screen...ali nije to bitno. Bitno je što su pitanja tako formulisana da oni vide šta ZNAŠ, a ne šta NE ZNAŠ. Izlaze ti dok ne sakupiš određeni broj poena, pa sad...neki to ostvare za 20 pitanja, neki za 30...U jednom trenutku ti samo iskoči poruka da si položio.

Praktični - isto. Apsolutno je aut ov kveščn da im padne na pamet da te teraju da uradiš nešto nedozvoljeno. To je recimo bio slučaj kući: polovina tih instrukcija su bila trik pitanja, tanki ledovi i slično, pri čemu nijedno nije bilo baš očigledno (tipa "Slobodno pretiči ovde na punoj, nema veze"), ne...do briljantnosti su razvili tehniku sludjivanja da ne znaš da li nešto smeš ili ne smeš da uradiš, treba ili ne treba da uradiš. Onda same te instrukcije...u tudjini jasno, precizno, nedvosmisleno...a onaj kući mi je sećam se rekao "Napravi polukružno okretanje na prvom mestu gde ti specifičnost lokacije i opšta pravila učestvovanja u saobraćaju to dozvoljavaju"...tako da ja, dok sam još procesuirao u glavi šta HOĆE od mene - moja 'veza' sa zadnjeg sedišta je samo rekla "Skreni TU".

A vezu si morao da imaš jer na svoju pamet i umeće nije bilo ŠANSE da položiš pre trećeg puta...jedino s vezom.

Na kraju ako si pao nema samo to...pao si, nego izvadi listove, grafikone, situacije...da ti objasni zašto si pao, koje greške si pravio...nacrta situacije na raskrsnicama...i da ti da poneseš kući i prostudiraš u cilju eliminacije tih istih grešaka sledeći put.
Korisnikov avatar
By Mars
Prvi put sam vožnju pao. Speeding.

Teško je posle 10 godina vožnje i u situaciji u kojoj realno svi voze malo preko limita (a ti se upravljaš prema njima, držiš odstojanje napred i nazad...i nesvestan si da ideš brže od dozvoljenog) dakle teško je pridržavati se ograničenja. A naročito su rigorozni pored škola i dečijih igrališta (a bivši pedagog u meni podsvesno jurio da pogazi svu tu decu tamo)....i jedno gradilište gde takodje moraš da miliš...i ja padoh.

I onda...znao sam da će to UVEK da mi bude problem...i da iz glave i samokontrolom neću moći da ga rešim (a speed control devices u kolima nemam)...onda sam pristupio triku: oborio sam naslon za ruku koji inače redovno koristim...i kad god bi mi ona propala u prazno, ja sam se setio da pogledam na brzinu i usporim...
Korisnikov avatar
By constantine
tipovanje iz prvog a voznju iz drugog samo zato sto sam pokusao da prodjem raskrsnicu na crveno... jbg trema xD
Korisnikov avatar
By Mars
U KG jednom i ja...niti sam registrovao raskrsnicu niti semafor negde gore.

I to pre svadbe...
Korisnikov avatar
By zachary85
Položio sam iz prve i testove i vožnju. Mada moje iskustvo nije vezano za Bg, nego za Loznicu.
Bitno je na testu da odlično uradiš pitanja sa slikama. Imao sam tremu, kao pred svaki ispit, ali bitno je samo se opustiti i polako prelazizi pitanja.
A na praktičnom delu mi je noga na kvačilu drhtala na poligonu. Što se tiče grada, ispred mene je išla neka devojka na motoru koja je polagala valjda za jaču kubikažu i grešila je prilikom skretanja iz dvosmerne u jednosmernu i prestrojavanja u istoj.
A ne razumem kako mogu da te obore ako ti se ugasi motor, mislim, pa to se svakome dešava. U tim situacijama je bitno samo da poštuješ saobraćajne propise, jer se na tome pada ( tipa prvensto prolaza, semafor itd).
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by pljucko

tipovanje iz prvog a voznju iz drugog samo zato sto sam pokusao da prodjem raskrsnicu na crveno... jbg trema xD
to nikad neće prestati da bude zanimljivo. ali nikad. HAHAAHA 'zabljesnulo me sunce'
:lol:
Korisnikov avatar
By sunflower5
Testove sam baš dobro naučila,pa položila iz prve,a vožnju iz druge.

Prvi put sam imala sam tu "sreću" da tog dana u centru ne rade semafori,pa sam se malo zaletela na raskrsnici.
Mada uopšte nije bilo tako strašno,mogli su da me puste :sudija: ,ali eto...nisu :D
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Testove iz druge, vožnju iz prve.

Bio sam toliko uveren da su testovi laki da sam ofrlje omašio 2-3 pitanja, i na raskrsnici brojeve ispravljao hemijskom, a to ne sme (navikla tetka da žvrlja i precrtava na pismenim ispitima). Bilo je taman toliko negativnih da padnem. Na drugom sam imao 0 negativnih.

Vožnja je bila fumus vaginalis, dva kruga oko bloka kojim smo prošli bar 50 puta.
By dukkehjem
jao, ja se plasim automobila... tj. plasim se kontrole nad istima, odnosno gubitkom kontrole nad istima, pola mog odeljenja ispodobijali vec dozvole, a mene smaraju u smislu "samo zene ne voze"... :/
ma ionako svuda mogu peske da odem :) heheheh, a gde bas ne mogu (10km+ u jednom smeru ili zurba), tu je bus. :andjelak:
By argentum_inf
iz prve polozila i testove i voznju,posle mesec dana se zakovala u bus.. :pivce: opustosila me prekrsajna kazna..nikad vise..:wink2:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!