Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Stripioff-šta reći ili činiti-reći ono šta misliš,kao tvoja bivša prijateljica,ili lagati kao stevan-efekat je isti..
Jedno moje dugo prijateljstvo je završilo tako, jer mi je moja draga prijateljica za Božić izjavila da njoj nije normalno da se dva muškarca jebu u dupe. I to nakon silnih godina druženja...
...E tako i ovaj Stevan. Nek odjebe u skokovima sa svojom "ultraliberalnošću".
Originally posted by coloradone zelis znati. vjeruj mi.
I sta je sad modni macak???!?!!
Originally posted by Loniti ocito ne znas sto je dobar ukus.
Dobar ukus nije baš dat rođenjem, ali jeste dat neki osećaj, koji može da se razvija dalje, ali ukoliko je priroda dala bar neki minimum.
Ne vidim kako bi daltonista mogao skladno da se odene i antisluhista da skapira da je bolja Lejdi Gaga il' Stoja.nije li to skoro pa isto?
Originally posted by Loni
Joj Marse ni ja se s tobom ne slažem.
Pre ću pohvaliti gej frendli osobu pa nema ni trunku muzikalnosti ni zrno ukusa po pitanju garderoba, odabira muzike i ishrane recimo nego homofoba.
Homofobija je deo fašizma i s tim polemike nema.
Muzikalnost i dobar ukus ipak nisu deo volje. Il ti ih priroda da, il' ti ne da.
Originally posted by deranKriv je Božić.
Originally posted by Stripioff-šta reći ili činiti-reći ono šta misliš,kao tvoja bivša prijateljica,ili lagati kao stevan-efekat je isti..
Jedno moje dugo prijateljstvo je završilo tako, jer mi je moja draga prijateljica za Božić izjavila da njoj nije normalno da se dva muškarca jebu u dupe. I to nakon silnih godina druženja...
...E tako i ovaj Stevan. Nek odjebe u skokovima sa svojom "ultraliberalnošću".
šta sam propustio?
Originally posted by deranOnda mi je to mogla reći par godina prije a ne nakon što je u svojoj bolesnoj ljubomornoj mašti pomislila da sam joj i ja prijetnja i da bi joj i ja htio preoteti muža (a nije da je bila neka navala na njega, nego je žena jednostavno bolesno ljubomorna). To je za mene bila dvostruka izdaja preko koje nisam mogoa prijeći.
off-šta reći ili činiti-reći ono šta misliš,kao tvoja bivša prijateljica,ili lagati kao stevan-efekat je isti..
šta sam propustio?
Originally posted by LoniNIko ovde ne odredjuje kakva je neko osoba, samo tvrdim da mu je muzika sranje... a, u krajnjoj liniji, ako psmatram samo umetnicko delo, zabole me i da je sam Hitler autor.
Ma uhvatili smo se te digresije bez veze.
Čisto da kažem da mi u određivanju kakva je ko osoba zaista nije bitno ko šta sluša ili ko se kako oblači.
S druge strane kad čujem da je neko fašista odmah ga otpisujem iz društva pa makar sam komponovao i kreirao remek dela.
Originally posted by LoniPa da... A ja ne vidim zasto bi se ljutili kad im se kaze du su muzicki nekompetentni... (na antisluhiste mislim)... Antisluhista nije pejorativni izraz. To je, naprosto, osoba koja nema sluha i oni su u vecini nad onima koji ga imaju.
Ne vidim kako bi daltonista mogao skladno da se odene i antisluhista da skapira da je bolja Lejdi Gaga il' Stoja.
Originally posted by BellyButtonOk.
Ako ne znas da li je bolja Gaga ili Stoja pitaj nekoga ko o tome zna. Muzicari znaju da razluce ono sto se njima dopada od onoga sto objektivno jeste dobro. Antisluhistima je dobro samo ono sto se njima dopada i lose ono sto im se ne dopada, a nije uvek tako, ako razumete sta hocu da kazem...
Originally posted by svejednoOnda se nemojte uopste zaliti sto 95% srpske publike vrhuncem muzickog izraza smatra Seku Aleksic...
Originally posted by BellyButtonOk.
Ako ne znas da li je bolja Gaga ili Stoja pitaj nekoga ko o tome zna. Muzicari znaju da razluce ono sto se njima dopada od onoga sto objektivno jeste dobro. Antisluhistima je dobro samo ono sto se njima dopada i lose ono sto im se ne dopada, a nije uvek tako, ako razumete sta hocu da kazem...
Sve je to tacno.
I ti kazes nekom antisluhisti sta je po tvom profesionalnom misljenju objektivno kvalitetnija kompozicija & izvodjenje.
..
On ce i dalje slusati ono sto mu vise prija.
I ima svako pravo na to.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!