Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Stvarno komično :lol:

Evo ako i mene nekad pozovu u tu emisiju - obećavam da ću i ja da kažem da nisam gay...
Korisnikov avatar
By Srklet
kad sam ja bio, nisu me pitali jer su znali da bih odgovorio da jesam peder. :drama:
Korisnikov avatar
By Loni
Moj tata ima prijatelja, koji je stvarno svašta postigao na polju fizike.
Još kao mlad, kupili mu usisivač, a on ga razmontirao i napravio od njega kućnog robota.
Bio je pravi vunderkind za fiziku gde je mnogo postigao.

Pre desetak godina on, moj tata i ja u kolima, vraćamo se s jedne svadbe i tatin prijatelj poče maltene da roni suze i kaže:

- Svi se vesele, svi pevaju i igraju, a ja moram da priznam jednu stvar. Ja muziku uopšte ne osećam!
Uopšte nemam čulo za nju!
To je dimenzija, koja za mene uopšte ne postoji. Ne hvatam joj smisao. Ne razumem je.
Ne mogu ništa ni da otpevam.

Retko kom to priznajem da ne ispadnem glup. Tako da uvek navedem neke žanrove i grupe kad me pitaju šta slušam.

Eto takvi ljudi postoje.
Priroda mu dala jedan dar, ali neki drugi oduzela.

Kad sam rekao da uopšte nije bitno kakav je čiji muzički ukus u kontekstu morala, pameti ili emancipovanosti mislio sam na njega.

Isto važi i za ove, koji ne znaju lepo da se obuku itd.

Dobar ukus nije baš dat rođenjem, ali jeste dat neki osećaj, koji može da se razvija dalje, ali ukoliko je priroda dala bar neki minimum.
Ne vidim kako bi daltonista mogao skladno da se odene i antisluhista da skapira da je bolja Lejdi Gaga il' Stoja.
Korisnikov avatar
By colorado
O sto si se uhvatio...

Pre cu se druziti s nekim ko ne slusa ili ne razume muziku nego s nekim ko starsno slusa i prati rieliti emisije i muziku koju ja ne podnosim. S prvima sam na neutralnoj teritoriji, a s drugima na ratnom polju. Ra-zumes?

I sta je sad modni macak???!?!!
Korisnikov avatar
By Loni
Ma uhvatili smo se te digresije bez veze.
Čisto da kažem da mi u određivanju kakva je ko osoba zaista nije bitno ko šta sluša ili ko se kako oblači.
S druge strane kad čujem da je neko fašista odmah ga otpisujem iz društva pa makar sam komponovao i kreirao remek dela.
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Stripi

Jedno moje dugo prijateljstvo je završilo tako, jer mi je moja draga prijateljica za Božić izjavila da njoj nije normalno da se dva muškarca jebu u dupe. I to nakon silnih godina druženja...

...E tako i ovaj Stevan. Nek odjebe u skokovima sa svojom "ultraliberalnošću".
off-šta reći ili činiti-reći ono šta misliš,kao tvoja bivša prijateljica,ili lagati kao stevan-efekat je isti..

šta sam propustio?
Korisnikov avatar
By Mars
To je riječki modni mačak bez "riječki"...

Mada je smehotresno ono ŠTA umesto KO....
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Loni

Dobar ukus nije baš dat rođenjem, ali jeste dat neki osećaj, koji može da se razvija dalje, ali ukoliko je priroda dala bar neki minimum.
ti ocito ne znas sto je dobar ukus.
mozes imati sluha i imati los ukus. mariah carey ima sluha, ali je to ne sprijecava da ima grozne pjesme i da je neukusna na svaki moguci nacin.

ukus je estetska kategorija. estetika se ne dobija rodjenjem.

Ne vidim kako bi daltonista mogao skladno da se odene i antisluhista da skapira da je bolja Lejdi Gaga il' Stoja.
nije li to skoro pa isto? :hamlet:
Korisnikov avatar
By Tungi

Joj Marse ni ja se s tobom ne slažem.

Pre ću pohvaliti gej frendli osobu pa nema ni trunku muzikalnosti ni zrno ukusa po pitanju garderoba, odabira muzike i ishrane recimo nego homofoba.

Homofobija je deo fašizma i s tim polemike nema.

Muzikalnost i dobar ukus ipak nisu deo volje. Il ti ih priroda da, il' ti ne da.

Pa nije zanimljivo hvatanje sa gay friendly osobama,jer takve obicno nemaju ukusa.A meni taj fasizam cak toliko i ne smeta koliko grand muzika,te pevaljke i pevci,a i oni koji ih slusaju i podrzavaju.Kud ces goreg fasizma?
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by deran
Originally posted by Stripi

Jedno moje dugo prijateljstvo je završilo tako, jer mi je moja draga prijateljica za Božić izjavila da njoj nije normalno da se dva muškarca jebu u dupe. I to nakon silnih godina druženja...

...E tako i ovaj Stevan. Nek odjebe u skokovima sa svojom "ultraliberalnošću".
off-šta reći ili činiti-reći ono šta misliš,kao tvoja bivša prijateljica,ili lagati kao stevan-efekat je isti..

šta sam propustio?
Kriv je Božić.
Da ti je to rekla bilo koji drugi dan ne bih joj oprostio.
Tog dana je moraš razumeti. Previše je razmišljala o Hristu.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by deran

šta sam propustio?
Onda mi je to mogla reći par godina prije a ne nakon što je u svojoj bolesnoj ljubomornoj mašti pomislila da sam joj i ja prijetnja i da bi joj i ja htio preoteti muža (a nije da je bila neka navala na njega, nego je žena jednostavno bolesno ljubomorna). To je za mene bila dvostruka izdaja preko koje nisam mogoa prijeći.
By dukkehjem

Ma uhvatili smo se te digresije bez veze.
Čisto da kažem da mi u određivanju kakva je ko osoba zaista nije bitno ko šta sluša ili ko se kako oblači.
S druge strane kad čujem da je neko fašista odmah ga otpisujem iz društva pa makar sam komponovao i kreirao remek dela.
NIko ovde ne odredjuje kakva je neko osoba, samo tvrdim da mu je muzika sranje... a, u krajnjoj liniji, ako psmatram samo umetnicko delo, zabole me i da je sam Hitler autor.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Pa da... A ja ne vidim zasto bi se ljutili kad im se kaze du su muzicki nekompetentni... (na antisluhiste mislim)... Antisluhista nije pejorativni izraz. To je, naprosto, osoba koja nema sluha i oni su u vecini nad onima koji ga imaju.
Ja ne znam nista o modi. Verovacu onome ko se tima bavi ako mi kaze da je nesto dobro ili lose (naravno, uz kriticki stav svemu).
Znate, sva ta muzika sa akcentom na ritmu a ne melodiji, koja se smatra urbanom, je ono sto antisluhisti najcesce vole, jer mnogo vise ljudi ima sa osecajem za ritam nego onih sa osecajem za melodiju, visinu tona, intonaciju...
Ako ne znas da li je bolja Gaga ili Stoja pitaj nekoga ko o tome zna. Muzicari znaju da razluce ono sto se njima dopada od onoga sto objektivno jeste dobro. Antisluhistima je dobro samo ono sto se njima dopada i lose ono sto im se ne dopada, a nije uvek tako, ako razumete sta hocu da kazem...
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by BellyButton

Ako ne znas da li je bolja Gaga ili Stoja pitaj nekoga ko o tome zna. Muzicari znaju da razluce ono sto se njima dopada od onoga sto objektivno jeste dobro. Antisluhistima je dobro samo ono sto se njima dopada i lose ono sto im se ne dopada, a nije uvek tako, ako razumete sta hocu da kazem...
Ok.

Sve je to tacno.

I ti kazes nekom antisluhisti sta je po tvom profesionalnom misljenju objektivno kvalitetnija kompozicija & izvodjenje.

..

On ce i dalje slusati ono sto mu vise prija.

I ima svako pravo na to.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by svejedno
Originally posted by BellyButton

Ok.

Sve je to tacno.

I ti kazes nekom antisluhisti sta je po tvom profesionalnom misljenju objektivno kvalitetnija kompozicija & izvodjenje.

..

On ce i dalje slusati ono sto mu vise prija.

I ima svako pravo na to.
Onda se nemojte uopste zaliti sto 95% srpske publike vrhuncem muzickog izraza smatra Seku Aleksic...
Korisnikov avatar
By svejedno
Ja se, npr, ne zalim.

..

Ne slusam, ne volim to, ali se ne zalim ako drugi to slusaju i smatraju vrhuncem bilo cega.

Mogu slobodno i Vendi da smatraju vrhuncem savremene srpske misli.

..

Sta me briga.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja ne.

Ipak sve to povezujem sa tim da će na dan izbora i takvi ljudi iskoristiti svoje pravo glasa...

A onda itekako utiče i na mene i ljude koje volim što je Vendi gromada misli, Ceca - Srpska Majka itd.
Korisnikov avatar
By Loni
Nego imam jedno pitanje za Statusa, a on nikako to da vidi i da mi odgovori.

Statuse, kako se na italijanskom kaže ČEŠKA REPUBLIKA?
Ostali da ćute! (smeju da nagoveste)
Korisnikov avatar
By Mars
Evo ja ću da mu pomognem: NIJE Jelena Karleuša.......nego?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!