Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sheytan
E, ne mogu da odolim a da vam ne ispšričan šta sam upravo pročitao na sajtu "Glas Istre":

Mesić prekinuo intervju za RTL rečima: "Dosta mi je tih sranja"

Prvi put u 10 predsjedničkih godina predsjednik Republike Stjepan Mesić u četvrtak je, nezadovoljan pitanjima, prekinuo intervju. Kada je novinarka RTL televizije Ivana Brkić ustrajala u pitanju podržava li glavnog odvjetnika Mladena Bajića zato što ga ovaj "nečim drži u šaci", Mesić je ljutito ustao i napustio prostoriju.

Dogodilo se to nakon 20-ak minuta napetoga intervjua u knjižnici predsjedničkog ureda, gdje Mesić najčešće razgovara s novinarima. Predsjedniku se najprije nije dopalo novinarkino inzistiranje na tome da je Jadranku Kosor svojedobno optuživao da je nelegalno stekla stan, a danas joj to više ne predbacuje.

Zasmetao mu je i pokušaj raščišćavanja je li ili nije svojedobno zvao direktora Podravke Zdravka Šestaka, želeći direktoru SMS-a Srđanu Mladiniću pomoći da tvrtka dobije Podravkin kredit.

Potom je novinarka Mesiću postavila spomenuto pitanje o Bajiću. Predsjednik je uzvratio da to pitanje smatra "glupim". Novinarka je ustrajala, a Mesić ustao i otišao. Brkić ga je pokušala dva ili tri puta pozvati da ne prekida razgovor, ali to ga je samo dodatno naljutilo: "Dosta mi je tih sranja", rekao je i otišao.

Zanimljivo je da snimatelji, koji su s dvije kamere snimali intervju za nedjeljnu emisiju "Intervju tjedna", nisu ni pokušali snimiti predsjednika kako ustaje i odlazi, nego su ostali mirno stajati pored kamera na stativima.

Od Ivane Brkić, kao ni od uredništva RTL-a, izjavu nismo uspjeli dobiti, a na telefon nam se nije javila ni glasnogovornica RTL-a Nataša Roksandić. Događaj nisu željeli komentirati ni u Uredu predsjednika.

:jerry:
Korisnikov avatar
By Sheytan
Ova mećava staje tek večeras oko šest :(
Korisnikov avatar
By blabla54380
Nastojeći da spreče obolele od Alchajmerove bolesti da pobegnu iz staračkog doma u Diseldorfu, zaposleni su izmislili fantomsku autobusku stanicu na kojoj oboleli čekaju autobus koji će ih kobajagi odvesti kući. Reč je, naravno, o lažnoj stanici na koju autobusi nikada ne dolaze. Ovaj metod koristi sve veći broj staračkih domova, a cilj je da se oboleli od Alchajmerove bolesti spreče da ne odlutaju nekuda i ne izgube se.

Beta | 16. 02. 2010.

:smeh:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
Originally posted by Sprinter
Nastojeći da spreče obolele od Alchajmerove bolesti da pobegnu iz staračkog doma u Diseldorfu, zaposleni su izmislili fantomsku autobusku stanicu na kojoj oboleli čekaju autobus koji će ih kobajagi odvesti kući. Reč je, naravno, o lažnoj stanici na koju autobusi nikada ne dolaze. Ovaj metod koristi sve veći broj staračkih domova, a cilj je da se oboleli od Alchajmerove bolesti spreče da ne odlutaju nekuda i ne izgube se.

Beta | 16. 02. 2010.

a tuuuga... :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By blabla54380
Slika

zamisljam svoju babu kako ih zove da joj reinstaliraju vistu lol.
Korisnikov avatar
By blabla54380
citam oglase i vidim sledeci:

procesor 754 Sempron 2600+ - potpuno ispravan!
Maticna Ploca WinFast NF 4K8AB - Maticna ploca nekada pali nekada ne, sta joj je nemam pojma!

By Kragi
Ok, veceras iz kladionice rekoh da svratim u dragstor u kraju da kupim mleko i jogurt.
Standardno svi me znaju, tu stalno kupujem bla bla. E sad ima jedna kasirka i non stop me nesto zapitkuje kad god se sretnemo na kasi.
Te je zanima kako se zovem, te cime se bavim itd itd i stalno me nesto cacka...
I veceras ja na kasi, iza mene dvoje, troje ljudi sa korpama cekaju u red i ona opet provocira i na kraju pita: "Da nece tvoja devojka da me bije?"
Ja: "Devojka? Odakle meni devojka?? ja sam gay" :smeh:
i svi crkose od smeha i ona i ljudi iza a ja bio mrtav ozbiljan xaxaxaxaxaxaaxxaxaaxaxax :smeh:
:gubitnik:
Korisnikov avatar
By Sheytan
Opet sam uplatio "sedmicu", ima sve da ide u "šestaest" večeras! ;)
Korisnikov avatar
By blabla54380
Konacno jedan istinit CV
Potpuno nespreman za rad pod pritiskom, kao i prekovremeni rad, osim ako nije debelo plaćen. Iskreno me zabole za ciljeve Vaše kompanije ako platom ne mogu pokriti sve tekuće troškove, plus, da mi ostane za malo garderobe, knjiga, putovanja, izlaske, sport i provod.

Funkcionisem po principu, koliko para toliko muzike. Takođe me savršeno ne zanima što ste u problemima i očekujem da sve vaše zakonom predviđene obaveze, izvršite na vreme, kao i da poštujete sve praznike i godišnji odmor. Sva je prilika da ću vas napustiti čim nađem nešto malo bolje.

Komunikativan s pristojnim i ljubaznim svetom, za drkadžije imam
kratak fitilj. Psujem na nekoliko svetskih jezika, al ozbiljnu prepisku i razgovor vodim samo na srpskom i engleskom, i ne preseravajte se s multinacionalnim korporativnim tripom, jer vam je i to previše.

Studirao sam 100 godina, ali smatram da je uspeh što sam uopste završio bilo šta u ovoj zemlji, ovakvoj kakva je. Usavršavam se stalno i bez vas, jer sam radoznao i mislim da život ima smisla i bez umiranja na poslu.

Reagujem samo na pozitivnu stimulaciju. Ne gušite me testiranjima i timbilding budalaštinama. Ako se već proseravate s tim zapadnjačkim forama, onda ponudite i zapadnjačku platu i uslove rada. To što ste pohađali dva, tri seminara,ne čini vas obrazovanom osobom.

Što ne znam, naučiću, nisam debil.

I da,postoje stvari koje bih u životu radio iz čistog entuzijazma, ali žalim što vas moram obavestiti, da to nije posao koji Vi nudite.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!