Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Kragi
pre u se vratiti cigaretama veruj mi :D btw pazi sad:

ne pijem uopste
ne pusim
ne drogiram se
ne pijem kafu

kako sam "sterilan" :wow: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Insorcer
...budesh me onda pozvao na sok...ili chaj!

:angel:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by KgCS3
pre u se vratiti cigaretama veruj mi :D btw pazi sad:

ne pijem uopste
ne pusim
ne drogiram se
ne pijem kafu

kako sam "sterilan" :wow: :pucaodsmeha:
Ne zivis:nokti:
By Kragi
I'll live my life the way I feel
No matter what I'll keep it real you know

i jednostavno me ne zanima sta mislis o tomeeeeeee niti dotice :kiss:

:sweet:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
ostavljao sam jedno 5 puta.

svaki put (i sad), kad prodjem pored nekog ko drzi cigaru, pa osetim onaj miris dima, a mene neka tuga uhvati, nedostaje mi...

VOLIM miris dima na prstima, volim kako se izvija iz pepeljare, uz kafu, na ulici, u prirodi, u kafeu, volim da tresem pepeo, da gasim cigarete, da odapinjem opuske, OBOZAVAM PUSENJE!!!!!!

(naravno mnogo bolje se osecam kad ne pusim, na svaki nacin, zdravstveno pre svega, al' stras' je stras')
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by AngraMaina
ostavljao sam jedno 5 puta.

svaki put (i sad), kad prodjem pored nekog ko drzi cigaru, pa osetim onaj miris dima, a mene neka tuga uhvati, nedostaje mi...

VOLIM miris dima na prstima, volim kako se izvija iz pepeljare, uz kafu, na ulici, u prirodi, u kafeu, volim da tresem pepeo, da gasim cigarete, da odapinjem opuske, OBOZAVAM PUSENJE!!!!!!

(naravno mnogo bolje se osecam kad ne pusim, na svaki nacin, zdravstveno pre svega, al' stras' je stras')
Kolega od ovog trenutka ja Vas volim:love:
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Prestao sam jednom, i najodvratniji deo mi je bio kada pluca krenu da se ciste pa krece iskasljavanje onog katrana ili sta je vec ... Fuj ...

Btw, sada opet pusim jer ja zaista volim cigare, volim da ih drzim, volim da gledam dim, volim da pricam i pusim, volim sve u vezi sa njima ...Mislim da nisam neki zavisnik jer nikada nemam potrebu da zapalim a kada sam prestajao nisam imao nikakvu krizu, niti sam se nagojio ili bilo sta od tih simptoma odvikavanja ...
Korisnikov avatar
By Azdaja
ostavljala ih mnogo puta... evo, opet.. ne fale mi, fala svetoj pi... :colorado:

ovaj put, nadam se zauvek :)
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Meni su neobjašnjivo prestale da fale. Možda zbog tog američkog antipušačkog fašizma, ali upalilo je. Još me samo nekad uhvati želja kad prođem pored nekog ko stoji na ulici sa cigaretom (jer su ga izbacili da puši napolju), pa kad omirišem dim, a meni nedostaje :radosnice:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by AngraMaina

Možda zbog tog američkog antipušačkog fašizma
:love:

Nikad necu zaboraviti razgovor tamo, kad jedna izjavljuje kako jedva ceka da joj se zavrshi radno vreme da popushi cigar, a njih dve je gledaju onako sazaljivo kao da joj je upravo pomrlo pola familije i kao "a, jos si u procesu ostavljanja, milice mala" :lol:
By bobrock
Dan 15. Kako sam se nadao...pa onima na belom je sigurno teže. Mukice:joint: :joint: :joint:
Ja sam, supeeer. Hvala lekiću Tabaxu
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!