Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Dok sam posmatrao sneg kako pada i kada mi jedna mala pahulja dodirnula glavić doživeo sam epiphany najveće vrste.
Shvatio sam da bi trebalo da svi zajedno definišemo značenje nekih reči i izraza koje redovno koristimo, ali koje smo subjektivno definisali.

Tako da predlažem da lepo definišemo sledeće reči:

Tetka, kurva, drolja, pička, peder, konj, skot, stoka, šaban, kurac, bulja...
Hajde lepo da iznesemo naše definicije gornjih reči, te da kao naši pretci u Nikeji davne 325godine i mi učinimo nešto za ljude ovog sveta.

Par primera:
Baš si kurac.
koliko je slično i u čemu različito s rečenicom:
Baš si pička.

Da li su te reči sinonimi? Ako jesu za šta tačno. Ako nisu, onda koja je razlika.

Ali to nije jedini problem, trebalo bi analizirati pravilnu upotrebu tih reči, u ovome slučaju kurac i pička.
Da li je pravilno upotrebiti reč pička na muževnom mladiću?
Ili je samo pravilno upotrebljivati na fem mladićima.
Šta je s polom?
Da li je pička isključivo povezana s ženskim polom, ili se odnosi i na muški? U kojim situacijama?

Verujem da su ove dve reči lakše za analizu i definisanje, od reči tetka, koja trenutno može značiti sve, od familije do ružičastog slona.
Korisnikov avatar
By Berserker
"Баш си курац" мени више слично реченици "Баш си дркош" :)

Ја сваког могу назвати ТЕТКОМ, јер не сматрам то увредом док је изречено у шали.
Афтр-ол, и себе понекад називам тетком, иако сам мало више мужеван...

ШАБАН - особа (добро, ово је већ под знаком питања) која носи ер-макс, слуша ТурбоФолк, носи шушкавац трешу, и (опционо) живи у једној од две општине - Земун или Сурчин. Могу се чак и наћи у неким од НБГ блокова, Кумодражу (ово за општине и није толко битно)

ДРОЉА - по мени "ту-скини" девојка која не вади курац из дупета (нема везе са горњом дефиницијом КУРЦА)

ПЕДЕР - изведено из грчког, код нас се користи као синоним за хомосексуалца (ај бар да будем мало озбиљан)

СКОТ - мушка кучка. КУЧКА - безобразна риба, риба лоше нарави (познато као и бичарка)

КОЊ - прерасли тупави мужјак коме су стероиди и суплементи попили мозак :bale:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Tetka, kurva, drolja, pička, peder, konj, skot, stoka, šaban, kurac, bulja...

Nista od gore navedenog :lol:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by F8LeSS

Vivijen, ti promenla ime :) :kiss:
Oh no you didn't! :ostrisekiru:

Tetka - muškarac homoseksualnog opredeljenja, sklon tračarenju i mešanju u tuđe poslove/afere. Obično femkastog ponašanja koji voli da se nećka i da drami.

Kurva - trandža ili žena koje su željne seksa, upražnjavaće seks bez obzira ko i kada im ponudi. Jeftine sponzoruše.

Drolja - osoba koja nije u stanju biti monogamna, voli seks i rado ga upražnjavaju ali ne BAŠ sa svakim. Osobe koje uđu u krug prijatelja i ostaju u istom dok se ne kresnu sa svima, bez obzira da li su muško ili žensko.

Pička - Nemoralna osoba bez trunke empatije.
Peder - (videti pička)

Konj(ina) - aktivan partner ili partnerka u vezi koji ispadne pička. Razlika je da je njihova nemoralnost isključivo okrenuta prema partneru, obično bivšem. A ne kao što je slučaj s pičkama ili pederima.

Skot - folirant...konj koji je i lažov.

Stoka - grupa pedera ili lezbejki skloni tračerenju, moguće ih je videti u kafićima i klubovima kako misle da su bolji od druge stoke.

Šaban - osoba koja nema minimum kulturnog obrazovanja, voli da se seljači i ponosi se svojom nacionalnošću ili seksualnim opredeljenjem. Aktivista.

Kurac - obično muška osoba koja vas pojebe a kasnije izjebe.

Bulja - mlad i neiskusan pripadnik/ica GL sveta.
Korisnikov avatar
By Tungi
A mene zanima rec "opredeljenje",kakav shtimung to ima i koju dubinu,sta se smatra time?
Korisnikov avatar
By Loni
Kod tebe se kurva i drolja hijerarhijski razlikuju.
Kao kurva je veca jebacica od drolje.

Kod mene je obratno.
Drolja mi je nekako zvuci iskusnije.
Mozda zbog onog DR na pocetku.

A ne termin peder u negativnom kontekstu nikad ne treba pristati.
Korisnikov avatar
By Mage
Da, trebao si napisati orijentacija, ne opredeljenje. Niko od nas nije izabrao da bude gay, zar ne.

Sviđa mi se tvoja definicija TETKE. Samo što bi ja još dodao i površan, isfrustriran, sa kompleksom niže vrednosti koji je maskiran kompleksom više vrednosti.
Korisnikov avatar
By .L O S T
Tetka - veseo razdragan gay muskarac
kurva - nepravedno stigmatizovana lakonoga osoba
drolja - isto ko i kurva ali su mere lakonogosti znacajno povecane
pička - tip individualac, pomalo egocentrik, pomalo introvertan, pomalo zbunjen
peder - naziv za muskarca sa pravilnim sexualnim opredejenjem
konj - tesko je reci, nesto kao picka ali bolji frajer
skot - zasticena podstanarka u Tesnoj kozi (skot, skotic, kucka, kuckica)
stoka - muskarac kvalitetnog ponasanja i altruisticnog razmisljanja
šaban - gay beli vrach
kurac - predmet obozavanja, opisan u mnogim narodnim mudrostima
bulja - mesto za depilaciju
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Loni

Kod tebe se kurva i drolja hijerarhijski razlikuju.
Kao kurva je veca jebacica od drolje.

Kod mene je obratno.
Drolja mi je nekako zvuci iskusnije.
Mozda zbog onog DR na pocetku.
Ne mora da znaci. Kurva moze biti iskusnija, sa duzim radnim stazom, ali i sa stilom, dok drolja nema stila. Kurve su u proseku inteligentnije i osecajnije od drolja.

MUSKA KURVA - moze biti muskarac bilo kog seksualnog opredeljenja.
Cesto menja partnere ili partnerke - po nekad za lovu. Najbitnije mu je da zadovolji svoje nagone i potrebe, sklon je hronicnom laganju, ne mari puno za osecanja drugih, sto ne znaci da je potpuno bezosecajan. Zabavni su u drustvu, ali ih neko ne zeli za bliske prijatelje.
Korisnikov avatar
By antibiotic
TETKA - pojmovima se vremenom menjaju znacenja. Ovaj je dosta zastareo, cini mi se, ali je jos uvek u upotrebi i vremenom je dobio pozitivniji, gotovo kultni status sa nostalgicnom notom. Definitivno treba da udje u recnik srpskoj jezika.

PEDER - gay, schwul - na srpskom.

KURAC - opis za apsolutnu beznacajnost, malu ili nikakvu vrednost. ("Nije ni za kurac")

PICKA - karakterna osobina kojom se opisuju (uglavnom) muskarci koji ne mare za druge dok sebicno grabe ka svojim ciljevima, lazljivi su, prevrtljivi, bez savesti i faktora ljudskosti.

STOKA - covek iz naroda

SABAN - osoba za koju takodje kazu da je "seljak" samo sto saban ima jednu kvazi urbanu notu u sebi, ali se kune u sinana sakica, obicno je rom ili tamnoputog izgleda.
Korisnikov avatar
By .L O S T
tetka fatalka - vesela razdragana gay osoba koja zaista voli sebe zbog toga i ne stidi se da i drugima to pokaze :lol:
Korisnikov avatar
By Loni
Da. žU pravu ste.

Drolja ipak zvuči prljavije.

Kurva kao ima neki kriterijum i novčani interes, a drolja se fuka s kim stigne.
Korisnikov avatar
By .L O S T
a sta bi tebi bilo draze da te neko uvredi - da si drolja ili kurva?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!