Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Black Lady
Originally posted by Azdaja
eeeeee....kad smo kod telefona...da li je previse pokloniti nekomE auto?

i koja je razlika izmedju kinder jajeta i automobila?! ako me znas, meni nikakva...

cekam bleki zena da se javi, cisto da objasni moj mozak...hahhaha:)))

btw ako imas mogucnosti da ispunis zelju voljenoj osobi, radis to u sekundi...bez razmisljanja... :D
Mislim da je htela da kaze, da nije bitno, ako covek ima... i ako mu je ugodno da trosi neka trosi, pa makar bile i gluposti.. ali to je ono sto njega ispunjava, ili da pomogne ako moze, a nekomto znaci.... ja je kapiram, valjda ce i drugi..
btw ako imas mogucnosti da ispunis zelju voljenoj osobi, radis to u sekundi...bez razmisljanja... :D
:up:

babY, koju ces mi sister proslediti? hahahahah
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Black Lady
eeeeee....kad smo kod telefona...da li je previse pokloniti nekomE auto?

i koja je razlika izmedju kinder jajeta i automobila?! ako me znas, meni nikakva...

cekam bleki zena da se javi, cisto da objasni moj mozak...hahhaha:)))

Mislim da je htela da kaze, da nije bitno, ako covek ima... i ako mu je ugodno da trosi neka trosi, pa makar bile i gluposti.. ali to je ono sto njega ispunjava, ili da pomogne ako moze, a nekomto znaci.... ja je kapiram, valjda ce i drugi..
:up:

babY, koju ces mi sister proslediti? hahahahah
Ako ti prosledim onu od sesnaest godina... bogme cu ti debelo trebati :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By m..
otisla na bajloni i docukala kilo smokava. sta cu kad je rekla da joj se jedu. i bas su dobre bile.
Korisnikov avatar
By Hys.
Meni je od samih stvari jos mnogo lepse kolko je nju blam kad mi nesto uzme, verujem da bi pobegla cim to nesto spusti na sto da ne mora da trpi da joj se zahvalim :giggle:
A inace parfem i jednu knjizicu skoro.

I isto ih je spustila na sto i gledala gde da pobegne :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!