Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By zozefin st
sa ortacima na gajbi, bilo je mnooogo dobro; maximalno smo se izdzuskali, i izloodirali, skroz su bili opushteni... a ja sam samu sebe malo iznenadila: pri kraju sam pochela da pushtam narodnjake! . posle 12 nam se pridruzile 2 simpatichne komshinice.. {u jednom malom vojvodjanskom gradicu}
postavicu slike kad ih dobijem
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Bila sa devojkom, sama, u stanu, vecerica, besumuchno sexanje (toliko da me sada sve boli :eya: ), 1. su nam se pridruzile Sitnicava i njena devojka, tako da je meni bilo divno... :D :dancing: :fuck: :njami:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Definitivno najlepši, najslađi doček, upravo je bio doček Nove 2010 godine. :)

Eto...posle toliko maštanja, ispunila mi se želja da dočekam NG sa dečkom.

Cirkalo se, djuskalo, pala po koja suza radosnica...

Sve u svemu, bilo mi je fenomenalno... :veverice: :love:
Korisnikov avatar
By m..
2 zurke i put ka 3. odakle su ljudi u tom momentu masovno krenuli da se evakuisu u neki klub pa sam otisla kuci. meni je bilo lepo, onaj deo koga se secam. popila sam izgleda litar jamesona minus 4 prsta, AA mi ne gine. videla sam bar 50% ljudi koje sam zelela da vidim to vece sto je zavidan skor, ranijih godina mi je trebalo da obidjem bar 9 mesta za tako nesto. ne znam, cini mi se da sam bila sva hepi, al pitaj boga, imam neke crne rupe.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by *deni*
Originally posted by Lakiboy_ns

Sedim u Tuzli već tri dana i nije mi neprijatno, mada mi nije naročito ni prijatno.
:gitara:
Cjela Tuzla jednu kozu muzla? :lol:
Ne znam šta je smešno.
Hoćeš da te išamaram ? Vidim da bi ti prijalo.
:shamar:
Nemoj ja sam dobar :sweet:
Kad sam procito Tuzla odmah mi je pala na pamet ta recenica iz stare pesme Zdravka Colica pa osetih potrebu da je citiram :D
A ti cuti i ne kukaj ako si bio poslovno tamo za praznike, sigurno ti je to dobro placeno, uzmi pare, cuti i radi i uzivaj :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Laki, ja sam došao privatno ovamo da se družim sa jaranima i jaranicama, nema govora o poslu, na godišnjem sam odmoru do 11. januara.
:jelka:
Korisnikov avatar
By *deni*
I dobro je ako je samo to da ti je pala na pamet popularna numera Zdravka Čolića, ja sam već pomislio da mene porediš sa kozom, pa sam zato najavio šamare.
Jasno je da nema govora o tome da sam koza, s obzirom na to da sam proslavljena kao krava.
:lol:
Korisnikov avatar
By sofia
ma dobro,nismo valjda najgori...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns

I dobro je ako je samo to da ti je pala na pamet popularna numera Zdravka Čolića, ja sam već pomislio da mene porediš sa kozom, pa sam zato najavio šamare.
Jasno je da nema govora o tome da sam koza, s obzirom na to da sam proslavljena kao krava.
:lol:
:lol: :smeh: :rotflmao:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!